Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,n am avut tp sa va citesc,sunt f suparata pt ca se pare ca se cam duce naiba casnicia mea.simt nevoia sa vb,sa ma destainui,dar nu pot sta momentan la calc,pe motiv de reprosuri.

la multi ani pt toate mamicile de pepenasi care s au aniversat zilele astea
ma bucur ca flavius si cami sunt bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gabriela si eu stau foarte prost cu timpul, insda am gasit o solutie buna. Este pe Youtube un program intens de 8 minute, axat pe diferite zone. Adik este programul 8min Abs, Buns, Arms Legs. Alegi zona care te intereseaza. Vreau sa spun ca scoate untu din tine. Eu fac Abs si Buns. 8 minute pe zi e mai usor de gasit decat o ora plus drumu la sala.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

a aparut sursu?

mona imi pare rau de ce aud, te asteptam sa ne spui ce se intampla, dar sigur e una din perioadele mai aiurea, cred ca toti mai trecem prin asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Bujo mie imi place mult de www.youtube.com/watch?v=gMbIQOxs--k&feature=related" target="_blank">billy si fac cu el cand am timp. a auzit de programele alea 8 min, o sa incerc si eu.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mona

Marina ce fain sacul

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Ahhh ca mereu uit cate ceva..

Vazut Sursu cea frumoasa si talentata!
Felicitari!

Mergi la inceput

End ...

AnnaB Casnicie fericita in continuare, sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Cu intarziere.... Camy sa fie sanatos micutul Flavius sa va traiasca si sa va bucurati de el..... felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

A propos de oferte, noi am luat din Real lapte Dorna UHT 3,5% cu ... 2 lei 89!! Am crezut ca e pus invers pretul ca de regula e aproape 5 lei Am luat numai doua cutii, dupa aia mi-am dat seama ca mai bine luam vreo 10!!

PICA are mare dreptate cu felul fiecaruia. Indiferent de cum procedeaza fiecare acum, cred ca mai important e sa se stabileasca si o "strategie" pentru mai tarziu. Cand ti-e lumea mai draga si tu ca parinte mai putin pregatit, atunci te ataca odrasla cu cele mai indiscrete intrebari. Si suprinzatoare...

BOTI - tu ai inceput mai devreme totusi, cu plecatul de acasa. Cu cat creste copilul, momentul despartirii e mai nasol din pacate...
Mai nasol insa e cand o sa inceapa sa planga ca pleaca bona si vine mama!
La ce gradi te gandesti pentru Nancy?
Faza cu cheltuitul... cred ca toti platim la fel.

Am avut si eu un pui de depresie ca de 8 luni era in plan sa incep economii pentru plecare, si nu numai ca nu reusesc sa fiu la zero, dar terminam luna cu minus Cu deprimare am constatat ca mancare e din ce in ce mai scumpa, si daca lasam la Carrefour 3 milioane doar pe mancare, dupa cateva zile ma mai duc si la mega Image dupa una alta. E drept ca in banii astia iau iaurt de vreo 15 lei, lapte de vreo 10 lei, faina de vreo 10 lei, carne de vreo 50-60 de lei, fructe de vreo 15 lei, cereale, unt, branza,... ce mai e de luat, dar cu 300 de lei nu iei mare lucru si cand suntem 4, se duc al naibi de repede toate.
Si dupa cateva zile ma mai duc la Mega si mai las 80-100 de lei pe trei lulele, si dupa inca o saptamana iar trebuie mers la Carrefour Si ajungem sa dam pe cumparaturi de baza peste 15 milioane pe luna, in sensul ca na, ba ti se termina un detergent, ba servetelele, ba hartia igienica, ba iar laptele, ba untul, ba smantana... Si nu mai stiu domne cum sa socotesc si cum sa impart ca nu iese, mereu imi da cu virgula...

VICKY - cu imunitatea: nepotu-miu nu a pus gura pe tzatza si are 6 ani acuma, de la 4 luni merge la gradi si n-a avut niciodata nimic! Dar nimic! Nepoata-mea ailalta are 7 ani, a supt 3 saptamani, la gradinita a facut otita de vreo 3-4 ori, si chiar forme nasoale. Eliza a supt 3 luni si n-a avut niciodata nimic. Ma rog, un muc, o vrajeala.

BUJO - Nu iti tihneste ha?

IRISS - glumeam domne!

GABI

MONA -

Sunte telegrafica, ma impinge Eliza de la spate...

Ma uit la cadourile link-ate si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele multumesc tare mult de urari!!! Sunteti niste scumpe!

Si am schimbat si eu pozele pe picasa!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput