Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

selen eu am probleme cu spalatul pe cap si acum. mi-e frica sa nu ii dau apa in urechi.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Emma Ioana

DRagos iti transmite: guguuu gheee aaaaaa guguuuuuu

Alexandra Isabella

Alexandru Cristian

CA tot vorbiti de wrap/sling. EU am si una si alta dar nu m-am incumetat pana acum decat cu slingul prin casa (si asa am impresia ca nu-l pun bine... ). CAnd iesiti afara si sunteti imbracate cu geci, pulovere etc... nu va e cald? NU e prea mare infofoleala acum pe vreme de toamna/iarna??

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

slingul nu distribuie greutatea uniform. eu de obicei imi las geaca descheiata cu wrapul. inca se mai poate.

selen asa face si Aidan. de aia adorm cu el pe piept uneori. dk l-as pune in pat la el, as face noapte alba.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola gagicele,
intru si eu sa va salut. pup pe mimika si pe botezatii ei nedormiciosi.
puii mei ziua nu prea dorm, le place sa zbiere ziua fara nici un motiv in loc sa doarma, dar noaptea de la 8-9 incolo nu mai simt ca am copii. se trezesc o data pe la 3 si dupa aia dimineata la 7. ieri am fost in vizita la o prietena, am imbracat copchii frumos si i-am scos la o barfa, ca fetele. d-aia nu am intrat pe la voi. azi u am mai plecat ca mi se pare mie ca stranuta si tusesc cam mult...dar cred ca doar mi se pare. hai va pup

Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Bine v-am regasit!
Selen, intrebai de metode de spalat puiul singura. Eu am doua metode, poate cam complicate, dar functioneaza, si e adevarat ca nu le aplic prea des, pentru ca si eu il spal de cele mai multe ori cu apa simpla sau cu ceai.
Deci, intr-o varianta am la indemana si un lighenas cu apa curata, in care pun repede copilul, il sprijin cu o mana, iar el sta oarecum in genunchi, iar cu cealalta il clatesc (pe cap il clatesc in cadita, torn cu cana). Varianta a doua presupune o simpla aruncare a apei intr-o galeata si umplerea caditei cu apa curata dintr-o alta galeata.
Nu ma laud ca sunt simple ideile mele, dar asa am siguranta ca l-am clatit bine, pentru ca eu il spal rar cu gel, tocmai pentru ca prefer sa intre cat mai putin in contact cu detergentii. La ultima baie de cu gel, de altfel, desi m-a ajutat si sotul, am optat tot pentru varianta cu schimbatul apei, pentru ca e mai relaxant, si pot balaci mai bine si clati mai usor copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

techilo, vazut si eu pui frumosi si mamica asemenea. Arati tare tare bine. Dar mi se pare mie sau unul din pui are ochisori albastri? NU mai stiu, au fost univetilini sau bi? Ca mie mi se pare ca nu sunt identici, dar cred ca doar mi se pare mie, nu?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Bine v-am gasit la scutece!!!!
De cateva zile au inceput si la noi colicii, dar din fericire se manifesta doar seara. Plange vreo 2-3 ore incontinuu, si se uita la mine cu niste ochisori disperati, ca imi vine sa o mananc de draga ce-mi este. In timpul zilei nu i se aude gurita, e o scumpa, sta la ea in patut, sau in scoica de masina, si se uita pe pereti sau la mine si nu zice nimic. O iau cu mine in bucatarie cand gatesc, sau in baie, si asa pot sta si eu sa ma lafai in cada. Se uita la mine si nu comenteaza! E tare de gasca fetita mea!
Voi nu v-ati speriat cu gripa asta? Eu eram obisnuita sa=mi iau ambii copii cu mine peste tot, inclusiv in supermarketuri, restaurante, locuri de joaca, etc. Acum se pare ca tebuie sa stam numai in casa. Pe Andrei nu l-au mai primit la cresa ca avea muci. Pai el are muci de luni de zile, fara alte simptome. Nu stiu ce o sa ma fac daca o sa trebuiasca sa-l tin acasa toata iarna! Sper sa nu fie cazul!
Am reusit sa ma mai uit la pozele voastre, avem niste bebelusi super draguti, care acum au inceput sa prinda forma de copilasi, sau mini-omuleti! Daca pana acum cam semanau toti intre ei, acum incep sa li se defineasca trasaturile!
Nu am mai scris de atita timp, ca nici nu mai stiu cui sa ma adresez si ce sa va spun! Trebuie sa ma organizez si eu mai bine, ca nu se mai poate!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Monica, si Emma il pupa pe Dragoselu' si pe mama soacra!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Despre wrap, cred ca se poate lega oricum, eu am folosit mai multe metode, si verical si orizontal. Uneori imi iesea din prima, alteori trebuia sa-l desfac si sa-l pun din nou.
Perseverand, cu rabdare si cu convingerea ca se poate, o sa va iasa.
Acum, de cand e rece, eu imbrac copilul ca in casa, cu un costumas peste body, il pun in wrap si inchei geaca peste wrap, pana la gatul lui. El are caciula, dar in rest e imbracat foarte lejer, pentru ca e lipit de mine, e infasurat in trei straturi de bumbac de la wrap si are si geaca mea pe deasupra. E nevoie de un pic de atentie la gat, sa nu fie camasuta prea decotata si sa fie cu gatutul gol, dar in rest e foarte bine imbracat. In magazine sau in alte spatii inchise, deschei haina, fiindca i-ar fi prea cald.

Mergi la inceput

Selene, eu am cadita din aia cu forma anatomica la mijloc si am incercat sa o pun pe Emma si sta singura in timp ce eu o spal. E cam riscant, poate aluneca, nu o fac mereu, dar daca ar trebui sa-i fac baie singura, asa as proceda.
Mai devreme m-am umplut de nervi! Am facut o mancarica super gustoasa si cand sa iau farfuria sa ma apuc de mancat, am scapat-o pe jos si bineinteles ca a ajuns la gunoi! Acum mor de foame!!!
Ce e mai enervant, e ca acum doua zile am patit fix la fel. Am scapat mixerul pe o farfurie, care s-a spart in mii de cioburi. Si cioburile respective au sarit in oalele mele cu mancare de pe aragaz. Bineintele ca mancarea a ajuns la gunoi, dupa ce gatisem doua feluri. Nu stiu ce am. Oare mai e valabil aia ca cioburile aduc noroc? Sau aduc ghinion, ca nu mai stiu exact?!!!

POZE

Mergi la inceput