Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dragele mele,
Va salut si eu cu o mana fiindca cealalta e ocupata cu leganelul. Baietii mei sunt aproape adormiti.
Ochisorii celui mic iar au inceput sa curga aproape la fel de rau ca la inceput. Alex, poti sa-mi dai mai multe detalii unde/cum ai facut antibiograma?

Aseara sotul meu nu a fost acasa si fiu cel mare m-a ajutat sa-i fac baita lui fiu cel mic. Sa-l fi vazut ce mandru era!

Ellenuta, vrei sa ma innebunesti si pe mine cu retetele si fotografiile. Sunt asa de mare amatoare de dulciuri. EU ma lupt sa ma tin departe de ciocolata si tu sucesti cutitul in rana. La nazdravanul cel mare nu am pus gura pe ciocolata sau sucuri de cand am ramas insarcinata pana am terminat de alaptat, dar la asta mic am pacatuit de mai multe ori.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si sa va zic si de ce sunt chiauna...de vreo 3 nopti Ebru adoarme FOARTE greu seara, de-abia pe la 1, 2...dar ieri a fost apogeul, a adormit intr-adevar pe la ora 11, insa s-a trezit apoi DIN ORA IN ORA TOATA NOAPTEA! deja cand o auzeam plangand stiam cat era ora, nici nu mai era nevoie sa ma uit la ceas....asa a tinut-o pana la 6 dimineatza, cand a prins si ea 3 ore juma legate de somn si ce ma mira este ca nici pe zi nu mai doarme decat maxim cate juma de ora, nu are nici un somn mai lung, de o ora, doua....

am vazut si pozici multe de copilasi frumosi, dar nu mai nominalizez ca sa nu sar pe cineva...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba despre cum se face igiena la baietei. Toti baietii se nasc cu penisul nedecalotat. Asa e normal. Unii medici recomanda ca imediat dupa nastere, de la prima baita, parintii sa-i traga usor pielea care acopera glandul, atat cat permite si sa ajute astfel la decalotarea lui. Altii zic ca ar trebui lasat asa. La primul baiat eu nu m-am preocupat de asta pana pe la 1 an si jumatate, cand medicul l-a observat si mi-a zis ca nu e bine decalotat. Si atunci am inceput corvoada cu urlete initial si dupa aceea din ce in ce mai usor. Destul de repede a inceput sa se decaloteze din ce in ce mai mult si am putut sa-l spal mai bine decat reuseam pana atunci. Acum a invatat sa-si faca singur igiena locului respectiv si totul e OK. Mi-au spus mamici cu experienta ca si fimoza poate fi rezolvata in felul acesta, cu rabdare, la fiecare baie cate putin pana se decaloteaza bine. Oricum, dureaza multi ani pana cand se decaloteaza complet, ca la adulti.

_

Mergi la inceput

multa sanatate puiului, Bia

si apropos de baita....voi reusiti sa le faceti singure baie?? eu una daca o spal cu gel de dus (ca alternez, o data cu musetel, o data cu gel..ca ma gandesc ca gelul curata mai bine totusi..) nu stiu apoi cum s-o clatesc, ca nu pot s-o tin cu o mana deasupra apei...am tot cautat filmulete pe net, dar in absolut toate dupa ce arata cum ii sapunesc, ii pun dup-aia in prosop.....
cat e sotz acasa ma descurc, ca o tine el sus si eu o clatesc, dar daca voi ramane singura vreodata, cum fac? poate fi se pare stupida problema mea, dar pe mine chiar nu ma duce capul cum sa fac...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

multa sanatate puiului, Bia

si apropos de baita....voi reusiti sa le faceti singure baie?? eu una daca o spal cu gel de dus (ca alternez, o data cu musetel, o data cu gel..ca ma gandesc ca gelul curata mai bine totusi..) nu stiu apoi cum s-o clatesc, ca nu pot s-o tin cu o mana deasupra apei...am tot cautat filmulete pe net, dar in absolut toate dupa ce arata cum ii sapunesc, ii pun dup-aia in prosop.....
cat e sotz acasa ma descurc, ca o tine el sus si eu o clatesc, dar daca voi ramane singura vreodata, cum fac? poate fi se pare stupida problema mea, dar pe mine chiar nu ma duce capul cum sa fac...

POZE URSULICA
nunta

Eu nu-l spal deocamdata cu gel tocmai fiindca se clateste greu. Folosesc sapun pentru copii, cate putin.
Cred totusi ca problema ta nu e cum sa o tii deasupra apei cu o mana ci cum sa o tii cu o mana fara sa te uzi. Eu ma ud adesea.

_

Mergi la inceput

O idee simpla pentru situatiile in care esti singura ar fi sa pui o pelincuta intinsa in cada mare si una sub cap si sa o speli cu dusul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata pe la pranz,

La multe ani Emma Ioana, Alexandra Isabella si Alexandru-Cristian!

Angelli eu la inceput legam wrap-ul cum e in link-ul Mihaelei. problema era ca se lasa prea jos. dupa aia am incercat cradle position de pe filmuletul lillypod wrap. am pus materialul pe interior si am facut o cruce si in fata. ieri l-am pus pe Aidan cu funduletul in partea cea mai apropaita de corpul meu si cu picioarele in cealalta. ai totusi grija sa ramana in pozitie verticala. eu l-am prea culcat si cred ca statea un pik inghesuit. dar smecheria e sa-l pozitionezi mai sus. eu faceam greseala sa-l indes cat mai mult. cred ca pentru wrapul nostru elastic incrucisarea wrapului si in fata ajuta ca nu-l mai lasa sa se intinda. si cand il pui pe tine, pune-l ca mai strans. cel mai bine explicatia o vezi tot in fulmuletul de la lillypod wrap, dar cel in care tipa are un wrap roz si fara copil.

nela nici eu nu as avea unde sa port asemenea elegantie, ca si la noi e restrans, dar ... tare-mi place.

mely ce bine seamana razvan cu tine. si ce cumintei isi fac amandoi "treaba". uite asa le-ai gasit ocupatie.

selen azi noapte la 1 si ceva plimbam sacul de cartofi pe umar. asa e de vreo cateva zile...somn foarte tarziu. dar s-a trezit doar la 5 si la 8 dimineataza.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

O idee simpla pentru situatiile in care esti singura ar fi sa pui o pelincuta intinsa in cada mare si una sub cap si sa o speli cu dusul.

_

da, e o idee, multam
si da, probabil as putea s-o tin cumva si la clatit, chit ca ma ud toata, dar dupa ce o tin s0o spal ma doare deja rau mijlocul, ca-i cam grasana

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Manga si Ebru doarme bine dup-aia (exceptand noaptea de ieri, nu stiu ce a fost...stiti daca a fost luna plina? ) tot asa, pana pe la 5 si api chiar si pana la 10....eu am noroc ca patutzul se leagana, si nu o adorm in brate, o legan pana ma apuca si pe mine somnu pe langa ea....si ma enervez ca o vad la un mom dat cum inchide ochii, sau si=i da peste cap ca si cum acusi acusi pleaca pe taramul viselor, si deodata deschide ochii mari si incepe sa se agite si o luam de la capat
nah, ma plang si eu, desi stiu ca sunt mamici mai incercate pe aici, dar cum noi n-am avut probleme cu somnul pana acum, imi vine greu....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

fetelor, voi de ce ati ales wrap si nu sling?

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput