Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Kawaichan, ea a avut la nastere 48cm (cel putin asa au scris alea in fisa, naiba stie cum au masurat-o) si la o luna fix 50cm (masurata in 2 locuri diferite, deci clar asta e), iar in greutate a luat bine zic eu, la nastere a avut 2890, la iesirea din spital 2680, iar la o luna 3650 - la cinci saptamani avea deja 3850.....acum eu ce sa zic? Ma gandesc ca la masuratoare se poate sa se si greseasca, mai ales ca ea tine si picioarele foarte stranse la piept, inca nu vrea sa le tina intinse.

Tare ma bate gandul sa o masor si eu acasa dar nu stiu cum - oare merge cu centimetrul de croitorie? Ca de cantarit o fac saptamanal cu aparatul din dotare. Voi ce ziceti?

AAAAA....ca mi-am adus aminte - sa nu mai zic de problema cu ochisorii care ma dispera, dar sper in solutionare cat mai rapida ptr ca am recoltat secretie si au venit rezultatele cu tot cu antibiograma si acum punem picaturi cu ce trebuie, sper sa si functioneze.

Dooooamnnneeee, ce de poze frumoase am vazut.....numai copii minunati!!!!

La mine in linkul cu poze sa stiti ca eu le voi actualiza pe masura ce am poze noi, alt album nu mai fac, ca sa stiti.

V-am pupat, ca da semne de treazeala, ca doar doarme de la 8!

-------------------------------------------------------------------------
Aexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Tulibu, Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Elle m-ai omorat cu tortul ala,bine ca e doar virtual(la mine ) ca altfel ma fac cat China in ritmul asta...
Ce fericita-i Eva cu tortul sora-sii:))

Aida tare si tortul vostru..
Uite un zambaret sa-ti mai treaca suparareaPupam foca si tinem pumnii sa nu fie nimic

Diana brr ce pove tu acolo de la septoct2005...o mana de sare?? Aia cu mamaliga si friptura e dementiala...jeez
Poze cu Nicholas cand pui?

Melania ce m-am distrat la pozele cu Razvi,e total cum se uita el pe sus dupa jucarii.Si tu cu comentariile:))

Claucia sa-ti traiasca printesele carliontz,tare scumpe sunt

Nela acum mi-am adus aminte ca nici la noi nu aveau decat un singur model de wrap si o mie de slinguri si bineinteles marsupii.Insa daca poti incerca slinguri pozitia e fix aceeasi(cradle newborn).Pt front cross carry o pui in fundulet cu picioarele departate si la 90grade...la wrap diferenta e ca ii vin doua barete late peste spatic.Sper ca ai inteles ceva

Mimika felicitari pt botez!

Geani multumim pt aprecieriTinem pumnii sa se rezolve cu suflul si ca Filip sa se dezvolte armonios.

Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu,sunt cu pustiul in brate si asta imi ia 99% din capacitatea intelectuala

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Kawaichan, ea a avut la nastere 48cm (cel putin asa au scris alea in fisa, naiba stie cum au masurat-o) si la o luna fix 50cm (masurata in 2 locuri diferite, deci clar asta e), iar in greutate a luat bine zic eu, la nastere a avut 2890, la iesirea din spital 2680, iar la o luna 3650 - la cinci saptamani avea deja 3850.....acum eu ce sa zic? Ma gandesc ca la masuratoare se poate sa se si greseasca, mai ales ca ea tine si picioarele foarte stranse la piept, inca nu vrea sa le tina intinse.

Tare ma bate gandul sa o masor si eu acasa dar nu stiu cum - oare merge cu centimetrul de croitorie? Ca de cantarit o fac saptamanal cu aparatul din dotare. Voi ce ziceti?

AAAAA....ca mi-am adus aminte - sa nu mai zic de problema cu ochisorii care ma dispera, dar sper in solutionare cat mai rapida ptr ca am recoltat secretie si au venit rezultatele cu tot cu antibiograma si acum punem picaturi cu ce trebuie, sper sa si functioneze.

Dooooamnnneeee, ce de poze frumoase am vazut.....numai copii minunati!!!!

La mine in linkul cu poze sa stiti ca eu le voi actualiza pe masura ce am poze noi, alt album nu mai fac, ca sa stiti.

V-am pupat, ca da semne de treazeala, ca doar doarme de la 8!

-------------------------------------------------------------------------
Aexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!
POZE

Pai io zic c-a luat bine...peste 750g.Nu te mai stresa,fiecare copil creste in ritmul propriu.Legat de tetine,e bine sa fie din alea cu o singura gaura la inceput.Io le verificam sa nu fie infundate ghici cum? Trageam io o dusca de apa inainte sa le spal si sterilizez,le faceam inspectia tehnicaAle noastre cand le-am cumparat aveau o chestie ascutita de plastic pt a desfunda/largi tetina,dupa caz..in ro nush cum sunt dar poate incerci si varianta asta daca ti se par super mici gaurile.

Si cu picioarele nu inteleg de ce vrei sa le tina drepte,toti bebeii si le tin strans la piept o bucata buna de vreme..stai linistita

Mergi la inceput

Geani ai niste copii de revista,sa-ti traiasca ! Ce scumpa-i Daria cum iti dragalea ea burtica M-ai terminat cu "mami in toata paloarea"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ma apuca seara cate un bocet cand il alaptez ca el e sufletul meu si Doamne fereste daca i se intampla ceva. Mereu am impresia ca seara e mai trist, desi el doarme si face exact ce facve si ziua. m-am tampit.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Asta cu bocitul trece,dar grijile-s pe viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nela uite .. daca nu-ti place cu gelatina de mandarine, poti renunta la ea si sa faci cele 3 moussuri de la tortul pe care l-am prezentat cateva pagini mai incolo .. toata treaba e ca nu mai coci blatul .. si blatul asta e tare tare bun ..

TORT CU MOUSSE DE CIOCO SI MASCARPONE

Pentru blat avem nevoie de:
100 g biscuiti
100 g nuci
60 g unt
Mixam totul la robot si tapetam cu aceasta compozitie o forma de tort
detasabila.Pana e gata mouse-ul de ciocolata dam la rece.

Pentru mouse-ul de ciocolata avem nevoie de:
200 g ciocolata amaruie
2 linguri zahar pudra
300 ml frisca lichida
1 lingurita coniac
Topim ciocolata impreuna cu 100ml de frisca lichida.Frisca doar se
incalzeste sa putem topi ciocolata,nu se fierbe.
Batem f bine restul de frisca impreuna cu cele 2 linguri de zahar.Amestecam
cele 2 compozitii,cu o lingura de lemn,usor cu miscari de jos in
sus.Adaugam si coniacul si turnam compozitia peste blatul de biscuiti.
Nivelam si dam din nou la rece,pana se intareste mouse-ul.

Pentru gelatina de mandarine avem nevoie de:
500 ml suc de mandarine
50 g zahar
1 plic de gelatina
200ml din cantitatea de suc se pun pe foc,impreuna cu zaharul si
gelatina.Dupa ce s-a topit zaharul dam deoparte si amestecam cu restul de
suc rece.
Peste mouse-ul intarit turnam acest amestec si dam din nou la rece,pana se
intareste gelatina.

Pentru mouse-ul de mascarpone avem nevoie de:
250 g mascarpone
200 ml frisca lichida
50 g zahar
100 g ciocolata alba
3 lingurite gelatina
Punem gelatina la inmuiat in apa rece.
Topim ciocolata la baine-marine si cand e calduta adaugam
gelatina.Uniformizam.
Batem frisca impreuna cu zaharul si cand s-a intarit adaugam treptat cate o
lingura de mascarpone.Turnam totul peste ciocolata si omogenizam.
Punem totul peste gelatina de mandarine intarita si dam la rece pana a doua
zi.

Se orneaza dupa preferinta.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce fac fetili??

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mimika,sa-ti traiasca puiutii!Sunt niste scumpi.Imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie,dar cine e mamica mandra de doi puiuti?!
Numai bine socrului tau...

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna feteleee...
am citit tot, sa stiti, dar sunt cam chiauna de somn asa ca informatiile fac in capul meu ca biluta aia de la flipper

TULIBU

si la multe lunite si anisori pt ieri Erik Tudor, Anna Sophia, Rares Costin!
La multe lunite si anisori Emma Ioana, Alexandra Isabella si Alexandru-Cristian!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput