Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Oana_draguta si Tulibu, la multi ani! Sa va cresteti copiii frumos si sa va faceti timp si pentru voi!
Puisorilor care implinesc azi lunite, le uram somn usor si pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

O oglinda sparta aduce 7 ani de ghinion, orice alt ciob spart aduce noroc . SI mie imi cad toate cele din mana. Acum mai putin dar cand eram si nu ma puteam apleca... off parca in dusmanie

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

techilo, vazut si eu pui frumosi si mamica asemenea. Arati tare tare bine. Dar mi se pare mie sau unul din pui are ochisori albastri? NU mai stiu, au fost univetilini sau bi? Ca mie mi se pare ca nu sunt identici, dar cred ca doar mi se pare mie, nu?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

saru mana de complimente
puii mei au fost in saci separati si nu ti se pare, chiar nu prea seamana. despre ochi, nu stiu...acum mie mi se pare ca-s ochi d-aia de lapte, nu stiu cum vor evolua.
ai mei zbiara de foame...ma bag...

Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Selene, eu am cadita din aia cu forma anatomica la mijloc si am incercat sa o pun pe Emma si sta singura in timp ce eu o spal. E cam riscant, poate aluneca, nu o fac mereu, dar daca ar trebui sa-i fac baie singura, asa as proceda.
Mai devreme m-am umplut de nervi! Am facut o mancarica super gustoasa si cand sa iau farfuria sa ma apuc de mancat, am scapat-o pe jos si bineinteles ca a ajuns la gunoi! Acum mor de foame!!!
Ce e mai enervant, e ca acum doua zile am patit fix la fel. Am scapat mixerul pe o farfurie, care s-a spart in mii de cioburi. Si cioburile respective au sarit in oalele mele cu mancare de pe aragaz. Bineintele ca mancarea a ajuns la gunoi, dupa ce gatisem doua feluri. Nu stiu ce am. Oare mai e valabil aia ca cioburile aduc noroc? Sau aduc ghinion, ca nu mai stiu exact?!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Cristina-ana buna si La multi ani celei mici.

Sa nu te superi pe mine dar eu stiu ca cioburile aduc mizerie. La tine cu siguranta aduc noroc.

La multi ani si celorlalti bebei sarbatoriti azi si ieri ca nu am apucat sa va zic.

Ellenuta, m-ai dat gata cu fetitele tale. Ce grasunele si frumusele sunt.... Cat despre tort...mi-a lasat gura apa. Dar tu ai curaj sa mananci dulciuri daca alaptezi? Eu tin un regim draconic ca sa nu mananc ceva care sa ii faca au lui bebe.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si sa va zic si de ce sunt chiauna...de vreo 3 nopti Ebru adoarme FOARTE greu seara, de-abia pe la 1, 2...dar ieri a fost apogeul, a adormit intr-adevar pe la ora 11, insa s-a trezit apoi DIN ORA IN ORA TOATA NOAPTEA! deja cand o auzeam plangand stiam cat era ora, nici nu mai era nevoie sa ma uit la ceas....asa a tinut-o pana la 6 dimineatza, cand a prins si ea 3 ore juma legate de somn si ce ma mira este ca nici pe zi nu mai doarme decat maxim cate juma de ora, nu are nici un somn mai lung, de o ora, doua....

Exact asa face Carina de fro saptamana!!!
Iti poti fixa ceasul dupa ea
Si eu sunt epuizata, inca sper ca e doar o perioada...

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monikus da, dulciuri mananc .. in schimb nu mananc orice fel de mancare .. vad ca e ok cu burtica anna .. a mai avut ceva colicei dar nu rau ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Si acum buna fetele,

Nu am apucat sa citesc din urma. Sunt chiauna de somn ca de obicei in ultima vreme. Noi tot urlaciosi ne prezentam si tot fara chef de somn. Azi a venit dr pe la noi si ne-a zis si noua de decalotare. Eu am o mare retinere. Nu stiu ce sa fac. Sa trag de pielicica aia sau nu? Si mai am o problema. Nah, voi faceti baita zilnic bebeilor pt ca eu seara de cele mai multe ori nu mai sunt in stare. Dar daca trebuie, trebuie.

Sper ca toata lumea e bine. Va .

Mergi la inceput

Mami de pisa pe mine nu ma cuprinde geaca nici asa, apai cu bebe

tequilla, apai cu ochii sa sti ca daca sunt deschisi, deschisi raman. Eu am observat la fina si nepoata (nascute in acelasi timp). Fina ii avea, de lapte fiind, mai inchisi la culoare si au fost caprui spre negru iar nepoata i-a avut albastri de la nastere si asa au ramas, cu o mica diferenta de nuanta.

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

monikus da, dulciuri mananc .. in schimb nu mananc orice fel de mancare .. vad ca e ok cu burtica anna .. a mai avut ceva colicei dar nu rau ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Inseamna ca eu chiar sunt paranoia. Eu am renuntat la dulciuri, la lactate, la fasole, varza, cartofi. Cred ca ar fi mai simplu sa va spun ce mananc decat ce nu mananc. Spuneti-mi si mie ce nu am voie de fapt, ca eu slabesc vazand cu ochii de la o zi la alta si parca m-as opri.

Mergi la inceput

Fii-miu doarme fericit ca da vecina de deasupra cu aspiratoru'

Apropos de decalotare. Azi m-a apucat pe mine sa umblu acolo... si a curs putin sange. Nu stiu, cred ca l-am zgariat . Ce ma fac? DAca nenorocesc baietu???

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput