Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
Cristina pai o lasi pe ea acolo, dar apa din cadita are deja gel de dus....ca s-o clatesti ce faci, asta era intrebarea...
Monikus pai nici cartofi?? de ce?? dulciurile am inteles doar ca-i pot agita pe bebelusi, dar nu le fac colici...lactatele doar in anumite cazuri, deci poti incerca intr-o zi sa vezi daca merge....la fasole si varza nici eu nu m-am bagat...
si vad ca tu zici ca oricum are Rares colici, chiar si cu regimul tau, asa ca cel m ai probabil nu e de la mancare....
Elle eu te anunt ca nu ma mai uit la pozele tale cu torturi(cu accent pe U) dar la cele cu fetitele tale, oricand ce grasuna e Anna la doar o luna! de fapt, s-a si nascut mai maricica, parca..
Uka dar pe zi nu doarme Carina, sa mai poti sa dormi si tu? a mea azi a dormit ca valiza-n gara! normal, la ce noapte a avut!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
MAmi si pisa pai si pana golesti tu cadita de apa cu gel, ce faci cu bebe? uf, ca grele este! cred ca daca raman singura ii fac doar cu musetel, si gata...
Monikus eu cateva saptamani i-am facut doar cu buretele, o puneam pe un scutec si o stergeam cu buretele inmuiat in ceai de musetel....e mai usor si dureaza mai putin...asta pana intrati si voi intr-un ritm mai "uman". si sa stii ca in cartea Dr Spock scrie ca pana incepe bebe sa se tarasca pe jos nu e nevoie de baie zilnic, e deajuns sa aiba funduletzul si gurita curate...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
laura78nico spune:
Buna fetele, incet incet va prind din urma...dar este tare greu.
Bebe are colici la greu, Ramona nu-l place cand plange in rest s-a mai obisnuit...
A fost doctora pe la noi si ne prezentam bine pana acum.
Voi ce le dati pt colici? Am incercat Sab simplex si Bonnisan plus baby drink si ceai de chimen cu anason dar fara efect vad eu...
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
angelli spune:
manga nu am gasit situl despre care imi spui.oricum tot ce am vazut pana acum era mai tare materialul se vedea inainte de a fi legat, mai teapan.scriu cu stanga.pana la urma poate imi cumpar o pashmina sau cum se numesc salurile acelea lungi de la tarabele de pe malul marii.ooooooff,malul marii...
Cristina Ana chiar ma gandeam la tine cum te descurci cu puiutii, pai daca tu iti permiti sa faci spa in timp ce micuta te priveste admirativ, felicitari si bravo ei de fetita cuminte si intelegatoare.Eu am reusit azi sa fac un dus mai lung, de obicei imi ia 1 min.Imbracatul nu se pune ca alerg asa uda sa verific copilul apoi ma imbrac langa el.Strip tease fara admiratori.
Nici eu nu stiu cum e cu gripa chiar fetele din strainataturi, cum se agita lumea, sau o tratatzti cu indiferenta ca aici pe TV au bagat panicare la maxim, altceva nici nu au ce sa dea.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Fii-miu doarme fericit ca da vecina de deasupra cu aspiratoru' Apropos de decalotare. Azi m-a apucat pe mine sa umblu acolo... si a curs putin sange. Nu stiu, cred ca l-am zgariat . Ce ma fac? DAca nenorocesc baietu??? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Sa stii ca mie mi-a zis dr ca e ok sa curga putin sange. Se intampla. Mi-a zis sa nu ma sperii si sa continui sa trag de pielita. Eu zic sa nu te ingrijorezi.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
laura78nico spune:
As fi vrut sa mai stau cu voi dar tb sa fug la alaptare!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Selen, multumesc frumos pt raspunsuri. Al meu are deja colici asa ca, s-ar putea sa ma chinuiesc eu degeaba. Cartofi nu stiu de ce nu mananc. Parca citisem ca nici astia nu fac bine la bb. Vezi paranoia? Cred ca o sa incep sa mai gust si eu. Am o pofta de crema de zahar ars si de pizza de mor. Oare se intampla ceva daca mananc? Cred ca nu ma mai pot abtine mult.
Cat despre baita, dr ne-a zis sa facem zilnic dar sa vedem daca rezist. Sper sa pot. Daca nu, asta e.
Laura si noi avem colici si ne tratam cu infacol. Nu stiu inca daca are efect. Eu ii dau de cand a facut 5 zile ca plangea si se chircea de burtica. Acum parca urla mai putin dar tot se chinuie. O sa asteptam sa facem o luna si apoi vedem. Am auzit ca bonnisanul ar mai fi bun dar depnde de copil. Sper sa scapati repede de colici si sa fie bine. Apropo, cum doarme bebe? Ca la noi si asta e o problema.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
laura78nico spune:
Monikus multumesc de raspuns de dormit doarme noaptea asta ma bucura ziua asa si asa daca il tin in brate doarme mult si bine.
monica_dicut spune:
monikus, asculta putin la mine. Eu am mers pe teoria "copii hraniti cu bibe de ce au colici??". Eu am mancat orice ca oricum are.
In plus hai sa-ti povestesc de cumnata mea. La primul copil a mancat ca tine, doar carne la gratar, supe etc. Fata urla si se chircea de numa. In plus era mega stresata. La bebe doi acum a mancat ORICE. Tin sa-ti spun ca nu a avut nicio zi cu colici. Este alaptat exclusiv la san, si la 2 luni avea 7 kile si 63 de cm (ei sunt micuti amandoi). Ea bea cola, papa ciocolata, mananca pizza, legume, fructe. Duce o viata normala si in plus nu e stresata deloc. Sa nu va mai spun ca la bebe acum la 3 luni i-au dat dintii. SI nu orice dinte ci maseluta aceea de sus de langa canin. So... I rest my case
Parerea mea este sa papi ce-ti doreste sufletul. Eu cand pap ceva ce poftesc imi creste productia de lapte. Aa si sa nu va mai povestesc de cealalta cumnata care a papat inclusiv fasole si nu au avut bebeii nicio treaba
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
Seara buna dragele noastre!
Doarme pitica..am atipit si eu 45 min si sper sa ma mai lase putin, sa pot termina acest mesaj;
Sa fie sanatosi si sa creasca mari si tari toti puiutii aniversati zilele acestea!
reusesc sa va citesc, dar mai greu gasesc timp sa raspund..sper sa imi mai aduc aminte ceva;
Nela
Elle sunt minunate fetitele tale! iar Anna...deja purtati scutece nr 2?!! sau 3, ai zis??!! vroiam sa te intreb daca o alaptezi exclusiv, dar am vazut ca ai raspuns inainte...mami, eu cred ca de la prajiturile acestea ai tu laptic asa bun si fata creste precum Fat Frumos
Selen apropo de imbaiat..sa vezi cum facem noi (din 2 in 2 zile..mi se pare prea mult in fiecare seara! vorba ta..funduletul oricum il curatam temeinic dupa fiecare caca si pishu); punem cadita in pat pe o musama..langa cadita punem o paturica si un finet peste..mai avem un lighenus mic in care punem ceai de musetel/apa curata plus gel de dus (nu aplicam gelul de dus direct pe piele , ci asa..apa inspumata..sper sa ma intelegi); pe finet dezbracam copila si cu un buretel o spalam pe tot corpul cu apa inspumata din lighenus..apoi cu tot cu finet o introducem in cadita cu apa calda curata, unde o clatim..si gataaa-i fetita titi! nu este complicat..mai greu m-am explicat eu
Ps: am observat ca daca o introduc direct cu finetul in cadita, nu se sperie asa tare de contactul cu apa;
in schimb...mie imi este mai greu sa-i fac masajul de dupa baita..ca incepe sa se agite (probabil ii este frigut) si eu fac treaba asa, mai de mantuiala, cu gandul sa-i dau body-ul cat mai repede;
Maria ce mult imi place rochitaaaaa!!! si culoarea si modelul..cred ca ti-ar sta tare bine in ea! (nu vreau sa pun paie pe foc..pt ca stiu ca ai zis ca nu poti sa o cumperi acum..dar e faina!)
Asa..sa va mai spun repede repede (a inceput sa se foiasca) ce am facut astazi: am fost la preot sa ne citeasca rugaciunile acelea (molifta) pentru fetita si mami..si apoi, pentru ca Ana continua sa doarma, ne-am incumetat sa mergem intr-un supermarket (Auchan) sa facem cumparaturile..bine, eram cu listuta in mana si am mers tintit fara sa pierdem vremea..puiul nostru a fost cuminte-cuminte..a dormit mereu! s-a trezit in masina, pe drumul de intoarcere spre casa si a inceput sa-si suga degetelele..noroc ca nu am prins aglomeratie in trafic!
va pup!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi