Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si noi de vreo 4 zile ne luptam cu colicii. INTREBARE: CINEVA A DAT DEBRIDAT LA COPIL ASA MIC? Eu cu Alessio i-am dat cand avea cam o luna si ceva......

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, lasa putza baiatului in pace, sa nu pateasca ceva, ca Emma mea il vrea functional din toate punctele de vedere!!!
Acuma serios, nu e nici o problema ca a sangerat putin, si eu am patit-o la Andrei.
Si apropo de decalotat si spalat baieteii la dansa, lui Andrei i se intareste rau de tot cand pun mana pe acolo si imi zice ca mai vrea! Ma simt ca o mama perversa! SI el se mai trage de ea si pare sa ii placa, nu stiu cum sa-i distrag atentia mai repede!
Angelli, pai de ce nu iei si tu baiatul mic in baie cu tine? Il pui intr-un cosulet, sau in leagan, sau in carut, si iti vezi linistita de ale tale. Eu stau chiar mult in cada, ca ma dau cu o multitudine de sampoane, balsamuri, masti, etc, fiecare lasate sa actioneze cateva minute! Sunt o doamna si ma respect!
Monikus, nici macar acum cand ai scapat de greturi nu poti manca linistita tot ce vrei!!! Mi-e mila rau de tine!!!! SI cu baita, daca nu ai chef de ea in fiecare seara, il poti spala doar la fundulet la chiuveta din baie. In doua minute ai terminat!
Selene, eu nu umplu toata cadita cu apa, si daca o pun pe suportul acela cea mai mare parte din corp e la suprafata. SI pot da cu dusul pe ea! Dar repet, nu mi se pare in regula, ca poate aluneca foarte usor!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Angelli, pai de ce nu iei si tu baiatul mic in baie cu tine? Il pui intr-un cosulet, sau in leagan, sau in carut, si iti vezi linistita de ale tale. Eu stau chiar mult in cada, ca ma dau cu o multitudine de sampoane, balsamuri, masti, etc, fiecare lasate sa actioneze cateva minute! [Sunt o doamna si ma respect!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Bravo mami!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Cristina-ana buna si La multi ani celei mici.

Sa nu te superi pe mine dar eu stiu ca cioburile aduc mizerie.

Si eu stiu la fel!

Acum, monikus, cu regimul tau alimentar si cu stresul pe care il ai, trebuie sa-ti fie tare greu! Eu nu am mancat cartofi dupa cezariana, pentru vreo trei zile, pentru ca trebuia sa evit balonarea; la fel, paine, paste etc. Dar, dupa aceea, am reluat, in vreo 7-8 zile, ritmul si regimul normal de hrana. Oricum, daca scoti din alimentatie deodata tot ceea ce suspectezi ca e daunator, nu poti sti exact care e alimentul vinovat. Sfatul meu, ca si al celorlalte fete, e sa papi tu normal, ca sa fii in forma si sa notezi eventual ce mananci si cum se comporta copilul la 24 de ore dupa aceea. Te cred ca nu vrei sa risti, sa faci experimente care sa-i faca lui rau, stiu cum e, dar nici sa tii regim in timp ce alaptezi nu e o idee buna.
Te sarut si iti doresc sa te bucuri de copil, sa te linistesti si sa fii convinsa ca tu, mama lui, poti sa il cresti si sa ai grija de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna seara

Fetelor, voi cum faceti cu calcatul hainelor? Pana la ce varsta trebuie calcate? Eu una am obosit (a mea vomita mult si spal intr-o veselie si implicit si calc) si parca mi-ar placea un raspuns din partea voastra cum ca nu mai trebuie mult timp calcate.

De spalat spal cu Persil sensitive, asa cum m-a sfatuit neonatoloaga de la Elias cand mi-a predat copilul.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

MAmi si pisa pai si pana golesti tu cadita de apa cu gel, ce faci cu bebe? uf, ca grele este! cred ca daca raman singura ii fac doar cu musetel, si gata...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

O pui pe o paturica absorbata, din aceea care se pune pe masa de infasat.
De aceea e mai simplu cu lighenas cu apa deja pregatita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mami de pisa pe mine nu ma cuprinde geaca nici asa, apai cu bebe

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Ooo, fii tu fara grija, ca si eu am reactivat niste geci date la casare. Dar ma pregatesc sa-mi cumpar o haina de iarna special gandita pentru asta! E mai comod si mai simplu decat sa-l incotosmanez pe Simon si sa-l pun in carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

monikus, asculta putin la mine. Eu am mers pe teoria "copii hraniti cu bibe de ce au colici??". Eu am mancat orice ca oricum are.
In plus hai sa-ti povestesc de cumnata mea. La primul copil a mancat ca tine, doar carne la gratar, supe etc. Fata urla si se chircea de numa. In plus era mega stresata. La bebe doi acum a mancat ORICE. Tin sa-ti spun ca nu a avut nicio zi cu colici. Este alaptat exclusiv la san, si la 2 luni avea 7 kile si 63 de cm (ei sunt micuti amandoi). Ea bea cola, papa ciocolata, mananca pizza, legume, fructe. Duce o viata normala si in plus nu e stresata deloc. Sa nu va mai spun ca la bebe acum la 3 luni i-au dat dintii. SI nu orice dinte ci maseluta aceea de sus de langa canin. So... I rest my case

Parerea mea este sa papi ce-ti doreste sufletul. Eu cand pap ceva ce poftesc imi creste productia de lapte. Aa si sa nu va mai povestesc de cealalta cumnata care a papat inclusiv fasole si nu au avut bebeii nicio treaba

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica, sa stii ca ai si tu dreptate. Al meu oricum se chirceste cand face partz sau kk sau cand il doare burtica. Si vad ca il doare cu toate ca eu mananc doua fire. O sa incep si eu sa mai bag cate una alta in alimentatie ca nu se mai pote. Saru'mana pt incurajare.

Laura, daca te ajuta cu ceva, pot sa iti dau un nr de tel pt infacol. Sper sa fiti bine.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Danutza eu nu le mai calc cam de pe la o luna in primul rand de lene si lipsa de timp, si doi din cauza ca incepuse fierul meu sa le ingalbeneasca, nu stiu exact de ce, pt ca fierul e bun, alte hainute nu ingalbeneste, hainele erau clatite bine...ma gandesc ca de la detergent (folosesc dermalin)...
ma rog, concluzia e ca nu le mai calc...si stiu ca s-a mai discutat si au zis mai multe mamici ca nu le calca hainutzele....

Dana am inteles procedeul, multam si eu pun finet in cadita, sa nu vina direct pe plasticul ala...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

In urma unui colocviu in doi, noi am decis sa nu decalotam.

Mergi la inceput