Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
diana_n spune:
Aoleu, dar vad ca sunteti multe stresate, si chiar nu trebuie.
Eu:
- nu calc hainele lui Nicholas si nu stiu nici o mamica de aici care o face
- nu-i fac baie zlnic, nu se joaca in praf si chiar nu-i face bine sa-i inlatur protectia naturala
- alaptez si mananc orice, 2 cafele pe zi, ceva alcool din cand in cand, dupa ce am alaptat
- las putza baiatului in pace. Jur pe rosu ca am tras de putza lui Peter de 4-5 ori in 4 ani, si atunci de curiozitate. Mi s-a spus sa spal ce e deja la aer, sa nu trag, sa nu imping. E bine merci, are jet puternic si drept, nu-l doare nimic. Mi se pare o barbarie sa chinui zilnic un baby timp de 1 an, cand o pote face singur la 10-12 ani, trage o data scurt si cu putere si gata!
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Monikus, nici macar acum cand ai scapat de greturi nu poti manca linistita tot ce vrei!!! Mi-e mila rau de tine!!!! SI cu baita, daca nu ai chef de ea in fiecare seara, il poti spala doar la fundulet la chiuveta din baie. In doua minute ai terminat! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Pai la fundulet il spal de fiecare data cu apica. Doar noaptea mai folosesc cate un servetel umed in rest numai spalat la fundulet sta. Mai greu cu baia generala. Deocamdata nu ma plang de mancare. Ma plang de frica sa nu ii fac rau lui bebe ca eu pot sa le duc pe toate. Tare imi e mila de el cand se chirceste asa si plange cand vrea sa faca un partz. Offf dar vor trece.
Mama si pisa, multumesc frumos pt toate vorbele bune. Sa de Dzeu sa fiu o mama buna pt ca asta imi doresc. Nu vreau sa ii fac eu rau lui bebe. Nu pot decat sa sper ca in timp bebe se va obisnui si cu caca si cu burtica si cu parturile si ca nu va mai plange la ele. O sa incerc sa mai mananc si eu si alte chestii dar incet. Toate cele bune si voua si nopti linistite.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
Emy10 spune:
citat din mesajul lui monikus Selen, multumesc frumos pt raspunsuri. Al meu are deja colici asa ca, s-ar putea sa ma chinuiesc eu degeaba. Cartofi nu stiu de ce nu mananc. Parca citisem ca nici astia nu fac bine la bb. Vezi paranoia? Cred ca o sa incep sa mai gust si eu. Am o pofta de crema de zahar ars si de pizza de mor. Oare se intampla ceva daca mananc? Cred ca nu ma mai pot abtine mult. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI |
Meniul meu include in fiecare zi cartofi si am papat si pizza si pot sa iti spun ca fetita mea nu are colici si nici nu i-am administrat vreun fel de medicament anticolici.
Eva
Mama_si_pisa spune:
citat din mesajul lui diana_n Aoleu, dar vad ca sunteti multe stresate, si chiar nu trebuie. Eu: - nu calc hainele lui Nicholas si nu stiu nici o mamica de aici care o face - nu-i fac baie zlnic, nu se joaca in praf si chiar nu-i face bine sa-i inlatur protectia naturala - alaptez si mananc orice, 2 cafele pe zi, ceva alcool din cand in cand, dupa ce am alaptat - las putza baiatului in pace. Jur pe rosu ca am tras de putza lui Peter de 4-5 ori in 4 ani, si atunci de curiozitate. Mi s-a spus sa spal ce e deja la aer, sa nu trag, sa nu imping. E bine merci, are jet puternic si drept, nu-l doare nimic. Mi se pare o barbarie sa chinui zilnic un baby timp de 1 an, cand o pote face singur la 10-12 ani, trage o data scurt si cu putere si gata! Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
selen80 spune:
asa Diana, sunt total de acord nu stiu cu decalotarea, ca n-am studiat problema, sper sa am ocazia la bb2
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monikus spune:
citat din mesajul lui diana_n Aoleu, dar vad ca sunteti multe stresate, si chiar nu trebuie. Eu: - nu calc hainele lui Nicholas si nu stiu nici o mamica de aici care o face - nu-i fac baie zlnic, nu se joaca in praf si chiar nu-i face bine sa-i inlatur protectia naturala - alaptez si mananc orice, 2 cafele pe zi, ceva alcool din cand in cand, dupa ce am alaptat - las putza baiatului in pace. Jur pe rosu ca am tras de putza lui Peter de 4-5 ori in 4 ani, si atunci de curiozitate. Mi s-a spus sa spal ce e deja la aer, sa nu trag, sa nu imping. E bine merci, are jet puternic si drept, nu-l doare nimic. Mi se pare o barbarie sa chinui zilnic un baby timp de 1 an, cand o pote face singur la 10-12 ani, trage o data scurt si cu putere si gata! Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
M-ai lasat masca. Felicitarile mele ca esti o mamica ne stresata. Cred ca si bebe o duce bine fara stresul mamei.
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Emy10
Meniul meu include in fiecare zi cartofi si am papat si pizza si pot sa iti spun ca fetita mea nu are colici si nici nu i-am administrat vreun fel de medicament anticolici. Eva |
Ce bine de voi ca nu aveti colici. Sper sa va fie bine si de acum incolo.
La noi incepe chiraiala asa ca ne inarmam cu multa rabdare si ne retragem sa alin bebelul. O seara excelenta va doresc.
monique02 spune:
Buna seara fetele
Ia uitati ce am studiat eu toata zia, ce calatorie minunata fac oamenii astia:
http://poraquiporalla.com/Pages/a1_general_povestea_calatoriei.html
Monica Dicut am vazut ca vorbeai de vaccin, si Andreea a patit la fel, medicul a spus ca e foarte bine pt ca inseamna ca a reactionat organismul si a facut anticorpi. Mie mi-a spus sa scot puroiul, sa ii pun un plasture din acela foarte finut pt piele sensibila si 2 zile sa ii dau de 2 -3 ori pe zi cu unguent cu Kanamicina H (cel oftalmic). S-a inchis imediat.
Ia vezi tu pe link-ul pe care l-am dat poate iti vin niste idei de locuri pt emigrare, sau decat o emigrare mai bine o calatorie din asta
Nela ce te invidiez pt vremea calda de la voi, e asa de comlicat acum ca e frig cu imbracaminte cand iesi afara. Eu sambata am fost cu ambii copii singura in parc si a durat o gramada pana ne-am imbracat toti pe etape.
Poate ma mobilizez si eu sa va mai pun cateva poze.
Va pup
monique02 spune:
Selen imi pare rau pt programul dat peste cap. Eu mai nou am descoperit ca daca ii pun langa nasuc o carpita moale cand o pun in pat adoarme imediat. Luasem niste carpite din tifon organic de la Body Shop, foarte subtirele si foarte foarte moi, destul de scumpe dar vad ca sunt foarte bune pt bebe pt . Observasem ca ii placea sa isi bage nasul in blanita de la guga cand mergeama afara.
Legat de dormitul pe burtica, atat Teodora cat si Andreea au dormit pe burta de la 3 saptamani. Medicul pediatru mi-a spus ca daca pusa pe burta isi intoarce capul dintr-o parte in alta este OK, nu este in pericol.
diana_n spune:
Mi-au zis pediatrii ca la fetite e la fel. Nu indepartezi labiile, nu speli in vagin, doar stergi cu un prosopel cu sapun ce e deja la aer.
Kawaichan inca nu am pus nici o poza cu Nicholas, sper s-o fac curand
Suede am avut noroc de un coleg de-al sotului, cand ne-am plans ca am terminat toate metodele babesti romanesti si cremele americane si Peter are tot fundul rosu si iritat, ne-a zis sa schimbam servetelele. La fel a patit si el cu fetita lui.
Nela eu ma uit la dr. House, imi placea mult Eli Stone dar l-au oprit din productie. Ma uitam la Samantha Who?, How I met your mother, dar le-au schimbat orele de difuzare si rar dau peste ele. Imi placea Lost, tare de tot, dar s-au oprit episoadele noi, banui ca toarna acum ceva nou.
Monica ai mei au plans/plang din motive diferite. Peter nu plangea cand ii schimbam hainele, plangea cand il stergeam la fund, am rezolvat cumparand incalzitor de servetele. Nicholas nu plange cand il sterg la fund cu servetele reci (daca sunt in living room la parter, incalzitorul e la etaj in dormitor), dar plange cand il schimb de haine. Peter e calduros, dezbracat cu talpile calde, Nicholas e friguros, imbracat bine si tot cu picioarele reci.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)