Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumim de urari fetelor,
Noi am fost plecate toata ziulica si ieri si azi, cu masina si la plimbarici, am beneficiat de vremea superba de afara, dar in schimb eu ma simt tare rau, gatul imi este varza nici sa inghit nu mai pot.
Sunt un pic suparata ca am vazut ca Isabella a inceput sa refuze categoric biberonul si cred ca am sa incep sa ma mulg un pic sa i mai dau si din sticla, nu vreau sa devina o problema cand am sa opresc alaptarea.
Va pupam merg sa stau un pic in pat ca nu ma simt bine deloc.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monique eu sper ca a fost doar o noapte mai ciudata...Iar cu culcatul tarziu, asta e, macar stiu ca doarme dimineatza pana la 10-11...

of, si eu ma enervez pana o scot pe Ebru, si inca la noi e mai simplu ca ii pun doar gecuta si inca un pantalon peste cele din casa, ca iesim in curte, a, si caciulita, si tot transpir toata, ca o vad ca nu se simte prea bine, se agita, cred ca i se face cald pana iesim.... dar las ca vine ea primavara, si o bag si eu la rochite

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mimika,draga noastra, sper ca ne mai ti minte. mai hai si pe la noi. ne-ar place sa iti vedem baietii. te pupam!
aaa
Felicitari fetelor pentru venirea la clubul scutecelor!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Eu am folosit debridat de pe la 3 saptamani. Pediatrul mi-a recomandat pt ca era f balonata. Si copila il accepta bine.

Eu nu calc hainutzele ei..as munci intr-una la cat de des o schimb.Le spal cu detergent de copii si gata.
Iar cu alimentatia nu am stresuri, mananc orice, cafea in fiecare zi, ciocolata lafel. De iaurt ma mai feresc ca se pare ca de la asta s-ar balona ea. Ma rog, asa a zis dr, asa facem.

Azi a dormit fata mea tot timpul, si acum doarme pe mine. Cred ca stim ce facem la noapte.

O seara linistita!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANUTA eu cu Alessio am calcat cam pana pe la 5, 6 luni,,,,,,,,,,,,,,cu Mattia nu calc deloc.Nu am cand....pana acum pare ca e ok.

PUTZA eu o voi decalota. Asa am facut si cu Alessio.La Alessio la 5 luni deja se decalota cam 80%. Acum voi incepe cam cand implineste o luna.

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Bun gasit fetele la scutece.
Ma tot chinui sa va ajung din urma si tot nu reusesc. Dar uite ca incet incet am ajuns.
Legat de decalotare la baietei, nici noi nu ne-am chinuit prea tare. Acum are 5 anisori si tot nu se desface de tot. Dar la fel cum a zis si Diana, face pisu drept si nu-l doare nimic. Am intrebat si dr si a zis ca e ok, sa-si desfaca el cate putin la baie si sa spele acolo.
Mie acum mi se pare mai complicat de spalat fetita pe acolo. Parca e mai greu .
Noi ii facem baie in vanita cu samponel Jonson si vad ac e ok. Dar nu scapam inca de bubitele de pe fata, cap, urechi, umar.
Maria parca Aidan am vazut ca are si el la fel. Tu il dai cu ceva pe ele sau le lasi asa sa treaca? Noi am intrebat pediatru si a zis ca le are din cauza hormonilor si ca ar trebui sa treaca pana la 3 luni. Dar parca asa m-am saturat sa le vad. Mie dor de obrazul finut care l-a avut la inceput.
A, voi de ce va feriti sa intre apa in urechiuse la baita? Ca de asta nu stiam nimic.

Si am vazut ca este o mica greseala la mine pe listuta de inceput. Am nascut pe 28 sept si scorul abgar a fost 8-9. Nu stiu daca mai trebuia si alte date. daca mai trebe le scriu cu mare placere.

La cat mai multe lunite sarbatoritilor zilei de azi, sa creasca mari si frumosi.
Am vazut la poze de bebici frumosi, sanatosi si botezati. Sa va traiasca.
Eu sa stiti ca va admir tare de tot pe toate cum va organizati voi frumos si aveti timp sa scrieti la toate fetele. Eu simt ca trece ziua urgent si parca nu apuc sa fac nici jumatate din ce-mi propun.
Cu gripa asta porcina ne facem si nu ne facem griji. Mai mult imi fac griji pt asta mica ca ni s-a spus ca pana la 2 luni nu se poate sa-i dau nimic. Dar ma rog sa ne fereasca Doamne-Doamne de asemenea probleme pe toti.
Pupici si o zi frumosa in continuare.

(08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara!

Raspund in timp ce citesc, ca altfel mi-am dat seama ca nu am nici o sansa...

Biaz, noua ne-a recoltat secretie neonatoloaga de la spitalul la care am nascut si nu stiu sa iti spun unde anume a trimis probele, insa sunt sigura ca se poate la orice clinica, trebuie cred numai intrebat...ma gandesc. Daca vrei o pot intreba, ca maine trebuie sa o sun sa ii spun cum merge tratamentul, numai sa imi spui.

-------------------------------------------------------------------------
Aexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

seara buna,
sunt pe la pagina 4 a acestui capit. cu recuperarile.....nu am avut net

dar nu ma las eu de voi....acum ca are o mica zvacnire trebuie sa-l las si pe Adi un pic ca eu deja am verificat mailul, am dat raportul lu' buni despre copil pe messenger etc....am citit putin din vechiul capitol si sper cu inima cat un purice sa ne auzim dimineata.

Pup toate posesoarele de dovlecei grasi, sanatosi si frumosi.

Ieri avea Gogo 5980 gr la 8 saptamani
Mamicile cu griji cum am avut si eu.....a luat David in prima luna juma de kil si acum ? diferenta pana la aproape 2 kilograme.....chiar 700 de gr in 2 saptamani.
Deci nu va faceti griji ca dovleceii se regleaza cum vor ei si se ingrasa cand au ei chef

Va pup ca nu mai tine...am asa multe de povestit....offff...ca trebuie neaparat sa vorbesc cu Mosu' de un cadou mic si dragut, cu taste

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Danangie, eu i-am dat copilei debridat din a 5-a zi de viata la recomandarea pediatrului si a neonatoloagei - insa de doar 2 ori pe zi cate 2ml.

POZE

Mergi la inceput

Gata, ma bag si eu la nani, ca in sfarsit mi-a adormit si mie mandra....normal, daca am laudat-o dimineata ca a dormit de la 8 la 11 ca apoi nu a mai dormit deloc.

Va pup!

POZE

Mergi la inceput