Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eseea tare frumosi sunt impreuna (si separat ) A vazut si Cristi pozele si ma-ntreaba: "Ce faci diseara?"

Olga, mamica lui David iepurasul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

buna fetelor acum am ajuns acasa si am primit offline mesaj de la ayla:spune la fete te rog ca simina si maya sunt in spital cu anemie, mayuta a avut nevoie de trasfuzie de sange, sa se roage pt ele sa plece repede cu bine acasa:

ne pt mariana si maya

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Offf.Chiar vroian sa intreb de ele. Sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine, sa vina acasa si sa se bucure una de alta.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

cateva poze, sa va fac pofta de 2 bb

http://good-times.webshots.com/album/575371454tNclzK

Mami de fetita si de baietel

esti o mama implinita !!! bravo !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Maya mica si scumpa, sa te faci bine cat mai repede!!
Olishka, dar ce va tot pasc accidentele, nu-i a buna...Mama ta sper ca a mers sa-si faca o tomografie, ceva, nu stiu ce se face in cazurile astea...
Simonapro, si eu am povestit cum si-a tras Sophia paturica-n cap si tropaia disperata si de atunci adio paturica! Eu, spre deosebire de anamariame, ma ingrijorez, sa va zic de ce: am facut un experiment si i-am pus intr-o zi paturica-n cap exact cum a facut ea. Ei, a inceput sa tropaie si sa dea din maini absolut haotic, nici macar nu ducea mainile sa se elibereze si deja respira greu. Mi-am dat seama ca e panica prea mare cand se trezeste cu patura-n cap ca sa poata reactiona corect. Ca de altfel, cand pica in nas de pe burta si ea stie sa intoarca capul. Anamariame, poate faci si tu experimentul sa fii mai sigura (stiu ca suna sadic, dar macar vezi daca intr-adevar reactioneaza bine Eva, ca va zic, Sophiphi e depasita).
Floric, io n-am scos-o pe Sophiphi afara de vreo...hmmm...5-6 zile? Zica cine ce-o vrea, la ce s-o scot, la frig si la gripa porcina?
Stiti ce e mai nasol cu scosul afara pe vremea asta la noi? Ca in casa e tare cald si cand incep s-o pregatesc de iesit afara...cum pun cate-o hainuta pe ea cum incepe sa se enerveze si cand ii pun si "cosmonautul"...face ca trenu' si o inteleg, e nasol sa stai si 2 minute incotosmanata asa la caldura. Si pe scari nu pot s-o imbrac!
"Ancile" noastre pe unde-o fi umbland? Chatonel si nicolae...ca vad ca numa pisigri ce mai spala onoarea numelui...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna mamici
nu m-am tinut pe promisiune ca semnez condica in fiecare zi de dimineata pentru ca....
stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua
ei bineeee... am varicela

asa ca de bine ce am inceput serviciul am si renuntat. Sunt exilata la domiciliu si tot cercetez bebele la fiecare schimbare de pampers sa vad daca i-au aparut bubele aferente. Pana acum ea are doar 3 puncte rosii fara vezicule cu lichid.

eu care am stat atata timp doar in casa, bine-nteles ca mie putea sa mi se intample
mai mult ca sigur m-am imbolnavit cand am fost cu bebele pt vaccinul de 6 luni
asta este

nu am apucat sa citesc prea mult din urma insa sper sa recuperez si sa reintru in ritm

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Gianina, sa va faceti repede bine! Cum se manifesta varicela?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Maya si Simina ne rugam pt voi sa va faceti bine repede

Eu am tras o sperietura in seara asta de ma doare si acum stomacul. Cristi vorbea cu mama la telefon si dintr-o data vine cu o fata palida ca au facut accident (mama si fratele meu) si ca a auzit-o doar strigand tare...Am crezut ca lesin pana am reusit sa-i contactez din nou. Din fericire nu au patit nimic...s-au lovit frontal cu o masina, mama s-a lovit tare la cap, dar zice ca este bine. Doamne asa de tare m-am speriat...v-am zis si acum ma doare stomacul..

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, ma bucur ca sunt bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

un gand bun pt Maya si Simina

olga - au ce sperietura ati tras iar. sper ca sunt bine si tu te linishteshti rapid ca te simte David si o sa fie vai de tine

gianina - of,groaznic. pt tine o sa fie mai rau, pt copil poat e chiar mai bine acum si daca face si o forma ushoara o tai dupa lista si gata

ana-maria - nici macar un medic nu poate sa nu recunoasca ca un maxim de 5/zi nu fac nici un rau. rau face tabagismul ca si in cazul alcolului...una e sa bai zilnic pana te pui in cap si alta e sa bei un pahar de vin din cand in cand. mai bine ma abtineam de la comentariul asta...sa vezi cate roshii imi iau

simona - eu folosesc sacul destul de des si e ok. are loc sa se foiasca cat vrea. au la ikea la preturi ok si destul de groase

ia sa va distrati
un pic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Simonapro, nu e de glumit cu paturicile prea mari si prea groase, asa cum ii spuneam si lui Monvas ( care vroia sa cumpere plapuma ), e mai indicat sa ai o paturica mica, usoara si subtire.

Floric, eu il scot zilnic afara, chiar daca ploua putin ( cum a fost azi), dar eu stau la casa si il tin mai mult in curte, sau il plimb pe o straduta din fata casei, evit multimea.

Provista, multumesc pentru sfatul cu edit, dar n-am reusit, la mine al 4 lea buton este PM. Sau poate n-am inteles cum mi-ai explicat, mai incearca o data, dar asa ca pentru o ardeleanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - si la noi e un adevarat circ sa il imbrac. nu stiu sincer ca sa ma fac. se agita,plange,urla si bineinteles transpira

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

un gand bun pt Maya si Simina

olga - au ce sperietura ati tras iar. sper ca sunt bine si tu te linishteshti rapid ca te simte David si o sa fie vai de tine

gianina - of,groaznic. pt tine o sa fie mai rau, pt copil poat e chiar mai bine acum si daca face si o forma ushoara o tai dupa lista si gata

ana-maria - nici macar un medic nu poate sa nu recunoasca ca un maxim de 5/zi nu fac nici un rau. rau face tabagismul ca si in cazul alcolului...una e sa bai zilnic pana te pui in cap si alta e sa bei un pahar de vin din cand in cand

ia sa va distrati
un pic

25 martie 2009

Ce de discutii aveti voi! E tare dulce Alexandros!

Mergi la inceput