Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Urgent cautam sac de dormit, voi fetelor care folositi asa ceva sunteti multumita de el, sta bebe acolo?

eu am sac, l-am fol cu mare esec de vreo 2-3 ori, e fara manaci si se face si mai lung cred ca pana pe la 3 ani are capse si se indoaie, daca ma intelegeti cum, desfaci capsele si se lungeste. nu e fan sac dar mai incercam, el se foieste noaptea si sacul il incomodeaza

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
[
Floric....am luat din Cora am fiert uleiul nu mai tin minte denumirea, iti spun cum ajung pe la rafuri.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

NU ma intereseaza firma producatoare ci din ce este produs, materia prima? (masline, porumb, seminte de struguri, etc)

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io ma vaiet pe aici, dar zau ca nu ma deranjeaza, m-am adaptat. Aaa, daca era sa merg la serviciu, era alta treaba, cred ca e crunt sa te trezesti sa mergi la serviciu dupa o noapte fragmentata. Dar cata vreme stau acasa...Maica-mea s-a protzapit langa mine o data si mi-a zis foarte malitios:"te plateste statu' 2 ani sa stai langa copil, nu sa te dai pe internet!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Alexandra la fel, are nopti cu 2 treziri dar pot fi si 5 urmate de crize de personalitate si dimineata sunt bucuroasa ca se trezeste la 7 ca pot pleca si eu la birou , merg pe jos sa-mi sara somnu'
Chiar ma gandeam intr-o seara ca nu mai stiu cum e sa dormi 7 ore legate, dar nu ma plang, cred ca mi s-a schimbat bioritmul

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara fetele!

LA MULTI ANI! Erin Alexandru,Ianis Cezar,Rares Constantin

Bun venit fetelor noi . Stiu eu ca mai sunt fete care stau ascunse. M-a aobrdat pe mine o fata la baby expo si mi-a spus ca nme citeste, asa ca o invit si pe ea si pe restul sa iasa la iveala, ca nu muscam

MARIANA, multa sanatate si sa veniti repede acasica

GIANINA, offff, asta lipsea. Sanatate multa

ANAMARIAME, sanatate si voua

OLI, ce sperietura. Bine ca nu a fost nimic grav.

FLORINELA, da papa bine platinatul tau. Ana papa cam 1/2 castron (aprox. 1 borcan din ala Avent de stocat laptele - are 180 ml, in grame nu stiu) de fructe cu branza si cereale, apoi la pranz cam trei sferturi borcan cu legume si carne (in zile bune papa si 1) si pe la 6 un iaurt cu banana sau 1/2 castron cu piure, mamaliguta (i-am dat o data si i-a placut)

In materie de trezit, ma consider norocoasa in 90% din nopti. De regula Ana se trezeste cel mai devreme la 4 dimineata, cel mai tarziu pe la 5, 5.30. Si papa cam 200 ml lapte, deci clar se trezeste de foame. Si cand o alaptam (adica pana la 7 luni) cam tot asa se trezea, poate uneori mai devreme si in unele nopti de 2 ori/noapte.

De 2 seri am bagat-o in sac. E ok, nu o incomodeaza, se misca precum o rama, dar macar nu mai are mainile reci, decat f f putin si asta pt ca, suspectez eu, si le molfaie in gura

Iar m-am intins. Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame nu cred ca este cazul sa te invinovatesti Si eu l-am tinut pe david in casa zilele acestea si tot tuseste un pic. Ca de mult ne-am chinui noi sa-i protejam, tot ne mai scapa cate-o bolicica. Dar le venim noi de hac

Geanina varicela? Am inteles ca este tare nasol la adulti. Sper sa te faci repede bine

Provista

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ne pt Marianasi Maya. Chiar ma intrebam ca-o fi cu ele de nu a mai dat Simina pe-aici.Olga, slava Domnului ca nu au patit nimic. E jale cu vremea asta, pe-aici zapada a provocat deja multe accidente.Mai, eu nu ma ingrijorez asa tare daca o gasesc cu paturica-n cap. Oare oi fi eu inconstienta? Eu cred totusi (si mi-a demonstrat si pediatra la primul control - cand a pus-o pe Eva pe burta si ea cazut cu fata in jos, imediat s-a ridicat si si-a intors capsorul intr-o parte) in instinctul lor de supravietuire si nu o verific daca respira. Am avut un oarecare stres de moarte subita, dar acum ca am trecut de 6 luni, m-am mai relaxat.Aris, ziceai ca nu-i bai o tigara din cand in cand, nu? Ce bine, e un punct de vedere care imi convine de minune. Mai vroiam sa iti zic ceva, dar pe cuvant ca ma chinui de juma de ora sa imi amintesc si nu pot. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

florinela - mie una mi se pare mult 4 borcanele. al meu mananca cam 70-80 de fructe+ nishte iaurt+nishte suc de fructe. legume mananca maxim 100. lapte bea cam 550ml/zi. cu toate astea creste f bine in greutate.

25 martie 2009

Aris , m-am linistit cu cantitatile, cam pe aici ne situam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, Bine ca nu au patit nimic, mai grav iar tu incearca sa te "remediezi| sa nu trasnmiti starea nervoasa si puiului, sau uriasului.

Tocmai ce intrebam de Simina si uite ce vesti aflam. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o apere pe micuta ei.

Apropo, voi va scoateti copii afara, la plimbare pe vremea asta? Eu am reusit permorfanta de a iesi astazi...10 min. Mai mult a durat imbracatul si dezbracatul.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

salutare fetelor!

Azi n-am avut timp de stat la taclale, asa ca de abia am recuperat din urma.

Georgiana, vazut pozele si cu tati si cred ca Giulia seamana cu amandoi.

Alex 2 alex, felicitari pt dintisor, noi ne chinuim de cateva luni, tot ca iese, iese si inca nimik, dar cred ca nici mult nu mai e. Bebe Alex, este foarte dragals, sa va traiasca!

Koko, frumusel Cezar si intr-adevar seamana cu mutzu lui Dyana.

Simonapro, te inteleg ca nu ai timp si eu stau la casa, ies mult pe afara cu Dirpiliciul meu, am de facut una alta, nici nu imi dau seama cand a trecut ziua.

Novus, , superba Alexandra si are niste ochisori..

Miki1979, bine ai venit!

Floric, vazut si celelalte poze cu raru!

Georgiana310, Bris vrea la mama si noi in aceeasi faza suntem, plange dupa mine.

Eseea, sa iti traiasca copilasi si sa va bucurati de ei. Si eu imi doresc ft mult sa am doi.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Hai ca l-am masurat si eu pe uriasul meu: are 76 cm.

Olga, mamica lui David iepurasul

Eeeh, asa da !! pare oricum mult mai mare decat prietena lui Alexandra

Mergi la inceput