Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mititica de la diaree nu poate sa doarma, o doare burtica......ii mai dai san sau din cauza la diaree ti-a intrerupt alaptatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

lolo vazut si eu superb cezar sa-l pupi nu alta. auzi urmat bb la mine va fi fata sper ca pana at nu il "dai"

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, sunt un pic in ceata ca am citit printre randuri, de mine spuneai ca am prea multe medicamente pentru un simplu rosu-n gat? Sau si bb de Curea are probleme? Nu am inteles exact la cine te refereai, si eu ma plangeam ca s-a stabilit la Eva rosu-n gat, si atat medicul de fam cat si pediatrul ne-au recomandat Cefaclor 5ml/12h, supozitor cu novocalmin 1/6h si fenobarbital la 12h Ce sa zic, am ramas tablou...am decis sa ma bazez pe instinctul matern, asa cum spunea si Ilinca, si nu i-am dat nici macar antibiotic in prima noapte, doar novocalmin. I-a sczut febra si a dormit ft bine. A doua zi, adica ieri, a facut iarasi febra , si am inceput cu Cefaclor. Toata ziua a avut ieri febra, ce sa zic, haos total, eu ii puneam supozitor, ea la 5-10 min facea kk si eu nu il mai gaseam, nu stiam daca sa ii mai pun unul sau nu. In fine, abia spre seara la somn i-a scazut febra, peste noapte nu a avut deloc si azi am luat-o de la capat. E ft mofturoasa, doar in brate sta, abia daca se mai joaca singurica 10 min, ea care statea si 2h fara atentie din partea mea. Nu ma plang, sanatoasa sa fie. Ce sa mai zic ca sunt o desteapta si jumatate si am zis sa-l ia naiba de instinct matern, eu am imbolnavit copilul. I-am dat Hipp piersici, un borcanel care a stat in frigider si pe care l-am adus eu la temperatura camerei (tinandu-l in apa calda), doar ca aceasta "temperatura a camerei" era prea jos pentru ea. Ma tot gandeam ca e stupid sa mananci fructe calde, dar se pare ca au fost prea reci. M-am tot gandit si nu am alta explicatie, de tusit nu tuseste, nu ii curge nasucul, doar rosu-n gat cu febra.Anyway, am asa multe de spus, m-am lungit cu problema asta. Oricum, sunt mai mult decat speriata de cat de usor prescriu dr antibiotice si pastile (cu stupoare am aflat ca fenobarbital nu se mai da la copii, iar la adulti numai cu reteta, iar Colargol, ca tot l-ati pomenit, are un ingredient interzis in farmacii - info aflate ieri, nu dati cu legume moi daca am fost mintita ).RevinAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna mamici
nu m-am tinut pe promisiune ca semnez condica in fiecare zi de dimineata pentru ca....
stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua
ei bineeee... am varicela

asa ca de bine ce am inceput serviciul am si renuntat. Sunt exilata la domiciliu si tot cercetez bebele la fiecare schimbare de pampers sa vad daca i-au aparut bubele aferente. Pana acum ea are doar 3 puncte rosii fara vezicule cu lichid.

eu care am stat atata timp doar in casa, bine-nteles ca mie putea sa mi se intample
mai mult ca sigur m-am imbolnavit cand am fost cu bebele pt vaccinul de 6 luni
asta este

nu am apucat sa citesc prea mult din urma insa sper sa recuperez si sa reintru in ritm

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Maya si Simina ne rugam pt voi sa va faceti bine repede

Eu am tras o sperietura in seara asta de ma doare si acum stomacul. Cristi vorbea cu mama la telefon si dintr-o data vine cu o fata palida ca au facut accident (mama si fratele meu) si ca a auzit-o doar strigand tare...Am crezut ca lesin pana am reusit sa-i contactez din nou. Din fericire nu au patit nimic...s-au lovit frontal cu o masina, mama s-a lovit tare la cap, dar zice ca este bine. Doamne asa de tare m-am speriat...v-am zis si acum ma doare stomacul..

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetelor...care ati diversificat masa copiilor, cate mese aveti pe zi si cat mananca ? borcanelul de cat este? Ma intereseaza cata mancare mananca per total pe zi?, asa aproximantiv.

Al meu mananca cu chiu cu vai 4 borcanele (din alea de 125 de la Avent)cu mancare semisolida....si nu stiu daca e ok deci mananca cam 500 pe toata ziua + ceai.

Nu stiu ce are cred ca s-a saturat de mancarea asta dulce,nu mai vrea sa manance, dupa el ar manca doar 3 borcanele de 125 toata ziua.
Doamne ca nu mai stiu...l-am cantarit si cu chiu cu vai are 6100, si pe 16 facem 8 luni.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

3 borcane de 125 pai e tare platinatul, copilul meu papa piureu de fructe cam 80-100, piure de legume cu sau fara carne(ou) 80-100, banana si ce mai rontaie el o nimica toata. restul e lapte la greu si seara+noaptea cu cereale. are peste 8.5 kg la 8 luni trecute. ma intreb vazand cat manaca platinatul al meu cu ce ii cresc falcutzele? el nu mai papa asa cum manca pe la 6-7 luni

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dyana sa stii ca seamana Davidut cu Cezar Amandoi frumosi foc!

asa seamana mult
oare nu intrati la banuieli?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna mamici

ei bineeee... am varicela

asa ca de bine ce am inceput serviciul am si renuntat. Sunt exilata la domiciliu si tot cercetez bebele la fiecare schimbare de pampers sa vad daca i-au aparut bubele aferente. Pana acum ea are doar 3 puncte rosii fara vezicule cu lichid.

aoleu asta va mai lipsea. chiar daca te izolezi de andreea tot se ia?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna fetelor!
Erin Alexandru,Ianis Cezar,Rares Constantin

pentru Maya sa se faca bine cat mai repede

Cand esti mama cu copil mic, nu ai cum sa dormi neintrerupt, ca dormi cu grija, chiar daca el e cumintel, eu il verific acum de cateva ori pe noapte sa vad daca e invelit si aseara ce credeti ca am patit, l-am gasit infasurat cu paturica in jurul capului, a fost ingrozitor, ma gandesc daca nu ma trezeam sa verific, Doamne fereste ce putea sa i se intample.Urgent cautam sac de dormit, voi fetelor care folositi asa ceva sunteti multumita de el, sta bebe acolo?

Fug sa pregatesc mancarica lui Lucian!

fetele si copilasii!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

olga bine ca nu au patit nimk grav

dragos tea mea

Mergi la inceput