Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

zice la stiri ca prod NAZOMER picaturi sunt periculoase

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

noua mai nou ne place si ne uitam la Disney Magic English ....
de iesit afara iesim zilnic macar 10 min. azi am fost la munte

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

daca vrei sa editezi in sensul de a modifica ceva ce ai scris atunci apesi pe butonul cu foaia de hartie si creion. daca vrei sa scrii colorat(parca asa tin minte) atunci dupa ce scrii mesajul,inainte sa il trimiti selectezi ceea ce vrei sa editezi, un nume de explu si apesi pe culoare sau bold,sau ce vrei tu

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Simonapro, nu e de glumit cu paturicile prea mari si prea groase, asa cum ii spuneam si lui Monvas ( care vroia sa cumpere plapuma ), e mai indicat sa ai o paturica mica, usoara si subtire.

Floric, eu il scot zilnic afara, chiar daca ploua putin ( cum a fost azi), dar eu stau la casa si il tin mai mult in curte, sau il plimb pe o straduta din fata casei, evit multimea.

Provista, multumesc pentru sfatul cu edit, dar n-am reusit, la mine al 4 lea buton este PM. Sau poate n-am inteles cum mi-ai explicat, mai incearca o data, dar asa ca pentru o ardeleanca.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adica ce au? eu am folosit in sarcina

Citat:
citat din mesajul lui provista

zice la stiri ca prod NAZOMER picaturi sunt periculoase

dragos tea mea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eseea, superbi copii! Dar si ce camera mare si frumoasa au! Eu va zic drept ca pe langa alte motive pentru care nu mi-as dori un al doilea copil unul e de ordin material, inclusiv de spatiu. Stiu ca in teorie suna bine, ca treci peste toate, ca spiritualu' conteaza, ca unde mananca unu' o paine mananca si al doilea...dar io-s o persoana care tine extrem de mult la confort si vreau ca si copilul meu sa aiba confort, atat cat pot sa-i ofer. Are camera ei, asa micutza cum e; sa presupunem ca vine al doilea bebe, ce fac, ii inghesui intr-o camera? Improvizez ceva in alta camera? Unde, in asta cu calculatoru'? In aia cu sute de carti (se stie ce bine fac plamanilor unui nou-nascut)? In camera lu' maica-mea? Pe de o parte ma gandesc ca ar fi frumos sa aiba Phiphi un fratior, o surioara, sa stie ca are un sprijin in afara de parinti...dar pe de alta parte i s-ar cam taia multe avantaje pe care le are fiind "copil unic".Eu vreau sa-i ofer tot ce pot. No, nu stiu, poate zic si io asa acum dar peste un timp mi se va face dor de un bebelus...deocamdata sunt super multumita de familia noastra care-l cuprinde si pe batranu' Manole

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

ilinca imi permit sa te cert putin dar inainte vreau sa te intreb daca mai ai frati daca da te cert dupa ce raspunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Pisik06 .Stiu ca nu muscati ,dar chiar nu aveam nimic special de scris.Verificati daca aveti in casa NAZOMER din loturi cu seria 3000(parca).Au gresit compozitia si arde mucoasele.pupam bebelusii si mamicile

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Cu atatea fete noi, am noroc ca doarme piciul de o ora si ca tooot editez prima pagina

sa nu uiti zsi rugamintea mea robert e gabriel robert de fapt si are nota 10 iar ziua mea e pe9 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Eu am facut anul trecut pe 8 martie o varicela.A fost crunta.Sper sa treci usor peste si atentie la bube.SE sparg usor si se infecteaza,perioada de incubatie cam 2 saptamani.debuteaza cu dureri de cap,burta si stari de voma si febra,apoi vin bubitele..Sanatate multa!

Maria

Mergi la inceput

mai fete numa probleme citsc imi pare tare rau
sanatate pt simina si bb
bine ca nu au patit nimic ai tai oli si simona
florinela eu maru il curat de coaja ii scot cotoru dupa ce il tai in doua pun un pic de unt in scobirura si il pun in folie de aluminiu pe tabla cuptorului mai curge zeama da asta e
mai era ceva da nu mai stiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna mamici
nu m-am tinut pe promisiune ca semnez condica in fiecare zi de dimineata pentru ca....
stiti ca va ziceam eu ca ma simt rau si ma luase cu fiori cu gripa noua
ei bineeee... am varicela

asa ca de bine ce am inceput serviciul am si renuntat. Sunt exilata la domiciliu si tot cercetez bebele la fiecare schimbare de pampers sa vad daca i-au aparut bubele aferente. Pana acum ea are doar 3 puncte rosii fara vezicule cu lichid.

eu care am stat atata timp doar in casa, bine-nteles ca mie putea sa mi se intample
mai mult ca sigur m-am imbolnavit cand am fost cu bebele pt vaccinul de 6 luni
asta este

nu am apucat sa citesc prea mult din urma insa sper sa recuperez si sa reintru in ritm

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

te inteleg eu am avut varicela luata de la cumnata cand eram gravida i 6 luni iti poti imagina prin ce am trecut bine ca nu a fost nimic si robert e sanatos o sa treceti cu bine sunt sigura

Mergi la inceput