Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Haideti la !

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Am tras si eu cu ochiul la pozele facute de sotul tau. Foarte frumoase, mi-au placut.

Din propria-mi experienta, o sa fie cam micut sa-l dai la cresa de la un an jumate. Doar sa gasesti o cresa okei din toate punctele de vedere.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimieata tuturor,

Gety,multam de cafea,chiar era nevoie.Patrizia de la 5,30 s-a trezit si am mai culcat-o la 7,30 dupa ce i-am explicat de ce pleaca tata la servici.
Aseara a avut si ceva febra asa ca azi stam acasa.

La noi marea problema e somnul de pranz,la gradi nu vrea deloc sa doarma iar acasa o face dupa cel putin o ora de frichineala si tinut in brate.
Lapte cu biberonul inca bea,dimineata la 6 primeste un bibi si in rest la cerere,seara sau la pranz.
Faza haioasa e ca atunci cand cere ea il preparam impreuna,unul din noi incalzeste apa iar copila isi pune 5 masuri de lapte praf in bibi.
Noi folosim pentru bibi lapte praf de bebelusi Hipp.

O sa intreb si eu amicul farmacist despre sirop cu diclofenac.Sti cumva si ce concentratie?

Eu ma simt nasol,gatul meu e ca un crater si ma doareeee si m-am saturat si vreau vacanta

O zi frumoasa si multa sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor! va multumesc ca va interesati, un multam fain Roxanei care m-a si sunat dimineata. Tot ce pot spune despre concentratie este ca dariei tr sa-i pun 1 supozitor jumate / zi, iar un supozitor are 12,5 mg (asta scrie pe reteta). deci, doar daca gasiti ceva sirop ma intereseaza, pilulele sau gelul nu sunt pentru daria. si, ma scuzati ca mai adaug o rugaminte, daca tot e sa va interesati la farmacii, va rog intrebati si de PROXEN SAFT. acest antiinflamator mi-a fost recomandat tot de un parinte de pe forum, care are copilul cu aceeasi probl ca daria si care a luat acest medicam din austria, la recomandarea unor medici de acolo. pt asta nu am reteta, dar sper sa pot face rost de ea. deocamdata am printat prospectul (care e in germana), sa-l duc undeva la tradus, ca sa-l dau medicilor de aici.

va las, ca abia am ajuns la serv si am o gramada de treaba.

pup si multam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, iar sunt pe fuga, am pe cap niste treburi urgente; dar nu puteam sa le fac, fara sa va salut.
O zi frumoasa, am baut, Gety, cafeaua si am fugit.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.

Trischa, multa sanatate Patriziei.
Xandrutza, spor la treaba!
Uff, Gety, ma speriasem ca educatoarea a lovit-o! Slava Domnului ca nu e cazul si ca nici baietelul nu a mai altoit pe nimeni.
Cata14, eu iti urez de pe acum la multi ani fericiti pentru maine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile din viata ta! Si cand ai o secunda libera, poate mai intri pe la noi!
Va doresc tuturor un weekend placut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut
Roxana, buna ideea cu tricoul....
cutremurator cazul baiatului, sa stii ca am mai auzit astfel de cazuri

gety si eu am impletit pulovere si fulare in tineretile mele, acum nu ma mai atrage :))) nici macar sa-i fac lui Vlad un fular ceva :)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

pentru fetele care vor sa se intereseze, asta este Proxen Saft:
http://www.pharmazie.com/graphic/A/22/0-17522.pdf

si mi l-a dat cineva de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134107&whichpage=3

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna!

Am intrat doar sa va salut si sa va urez weekend placut!

Multa sanatate tuturor bucuriilor bolnavioare!!!

Ramo,sper sa-i dai de capat tusei Patriciei !

Roxana, bafta sa gasiti "forma" medicamentului cautat.
Oh...urata faza cu educatoarea... ...ai incercat sa discuti cu ea, in urma celor intamplate? sunt curioasa ce "bla-bla-uri"...graieste...
Iar ideea Trichei cu tricoul... e bestiala!!! Ma gandesc sa o aplic si eu...pentru fii-mea, la gradi'...Mi-e teama ca nu are sa-mi ajunga o duzina cu tricouri...

Tocmai ce am primit o veste ce m-a dat peste cap... offf!!!!

Sa aveti o zi buna!!! Mult mai buna ca a mea!!!

Va pup, dragutelor!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salut mamici!!!

Nu mai reusesc sa intru sa va spun doua vorbe, desi la 2-3 zile tot deschid DC-ul ca nu ma pot abtine, citesc si atat, imediat ma striga datoria. Nu mai prididesc cu atatea cate am pe cap, nu stiu de ce nu reusesc sa ma mai organizez deloc, mama am inceput sa o tin aproape zilnic pe la mine, uneori doar sa imi tina companie, pur si simplu. Desi ea a cam preluat ca responsabilitati tot ce tine de fata, mai ales cand sunt singura. Saptamana asta am fost singura acasa (sotul in delegatie. Uffff!!! ce liniste a fost), toate au picat pe mine si colac peste pupaza numai belele am avut. Fata mi-a vomat vreo 2 zule, cred ca o mica viroza, ceva un rosu in gat, a fost super agitata, nu a dormit, nu a mancat. Din fericire in trei zile i-a trecut. Rares are niste crize de tuse seara si noaptea de m-a terminat, si asa se culca el tarziu, acum nu doarme mai deloc. Eu sunt chiauna, fara vlaga. Cred ca ste cazul sa ma mai caut pe la doctori, dar nu stiu unde sa ma mai duc. Iau vitamine continuu, mananc bine (cu lichidele stau cam prost) si cu toate astea simt ca abia ma tin pe picioare. Am niste dutreri de dtomac uneori de mor 9cand ma enervez). Dupa o noapte in care am dormit 3 ore (ieri) am baut un nes (primul dupa mai bine de 5 ani, eu nu beau de fel nici cafea nici nimic), dar simteam ca trebuie sa ma energizez un pic. Inca de ieri de dim ma simt f agitata, inima parca mi-a luat-o la galop, nu m-am putut odihni deloc noaptea trecuta desi copii au dormit linistiti.
Ma intreba cineva cum le dau la copii cu albastru in gat: pun intr-o seringa mica (din aia de 2 ml) si le pulverizez in gura, cam 0,25-0,5 ml. Lui Rares ii dau zi de zi sa suga decasept si ii mai pun si eu albastru pe el, sau ii dau vit C pe care ii mai pun o picatura de decasept, ori mai nou i-am luat mentosane si astea inghit bine lichidul si ce fericit este ca ii dau bomboane.
Roxana, nu stiu de unde mai ai atata putere sa le duci pe toate, in plus cred ca de cand cu problemele de la serv sotului atmosfera in casa este si mai tensionata.
Multa sanatate mamicilor bolnavioare (PufY, urata forma cred ca ai facut de ai stat in spital).
Multa sanatate si copilasilor bolnavi, in mod special Mariei (Ioana, trebuie neaparat sa cautati o modalitate de a ii creste imunitatea. Si clar trebuie tinuta departe de colectivitate o vreme, ptr ca in ritmul asta nu stiu unde veti ajunge cu atatea tratamente.)
Dragi mamici cu probleme la camin, va doresc sa gasiti solutia cea mai buna atat ptr copii cat si ptr voi. Eu sunt mai vulcanica si nu cred ca as fi rezolvat cu tact o astfel de problema, dar uneori este bine sa fim mai subtile. Din fericire eu nu am probleme cu cresa, nu este ceea ce mi-as fi dorit, dar Rares este bine vazut acolo, asistenta este chiar o amica, vecina cu mama mea, deci stiu ca este cu persoane cunoscute care mi-ar spune cat de cat daca ar fi ceva, el este iubit acolo de ingrijitoate iar asistenta sefa (directoarea ) este innebunita dupa el, imi spune mereu ca este f inteligent, eu ma inteleg destul de bine cu ea, mai nou mi-a solicitat si ajutorul ptr organizarea serbarii de Craciun si mi-a cerut chiar si sfaturi, ceea ce nu m-a facut decat sa cred ca sunt apreciata acolo, ce este drept mereu imi zice ca i se pare f bine crescut Rares si ca eu mereu i-am dat impresia de om echilibrat (vai de echilibrul meu) si documentat. Asa ca acum sunt in cautare de poezii si cantecele cu iarna, mai usoare ptr 2-3 ani.
Acum fug ca am de spalat vase, de bagat la spalat vreo doua masini ca a venit sotul cu un geamantan de haine...Munca multa!
Va pup si numai bine!
Aaaa, legat de cadourile de craciun si mos nicolae, eu cred ca o sa ma limitez la o jucarioara ceva, si dulciuri ptr Rares, nu mai vreau sa vad mii de jucarii, deja are cutii de masinute care nici nu le-am desfacut.
gata relaxarea pe ziua de azi.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput