Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Sunt si eu prin zona, v-am citit, dar n-am chef de nik.
Cred ca si din cauza ca o sa avem 8 zile fara salar in urmatoarele 2 luni.
Dar totusi sa va scriu ceva pe scurt despre noi:
La Maria a fost alaltaieri teatru la gradi si Mariei i-a placut foarte mult.
Azi fac poze, ne-au pus sa-i imbracam mai frumusel. Tare-s curioasa cum o sa iasa. Ca nu prea sta ea la pozat.
Tot ieri a luat-o cu primul pis pe pantaloni de la gradi.
Maria mai bea lapte din biberon, inca nu renuntam la el, pentru ca vreau sa bea lapte. Asta-i no. 1 prioritate. In schimb, controlam dintisorii macar o data la 2 zile.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Roxana01, sunt cu gandul alaturi de tine.
Am citit despre copilasul respectiv. Cutremurator! 
Daca i-as spune educatoarei? Da, i-as spune. Eu m-am suparat foarte tare cand a lovit-o pe Maria. Am intrebat daca trebuie sa fac vreo reclamatie scrisa sa nu se mai intample asa ceva.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Maria doarme acasa cate 2 ore (aproximativ).
La gradi nu stiu daca se odihneste cum trebuie.
Asa creste Maria Diana
trischa spune:
Salutare tuturor,
doar 2 vorbe scriu,trebui sa plec dar cand am timp revin.
ROXANA, poti inscriptiona pe un tricou de al Dariei:
Daria e harnica,frumoasa si desteapta!!!Cu acest tricou o duci la gradi imbracata si apoi ii spui ,,tovarasei,, ca asa e Daria.Si o intrebi si pe ea daca e de aceeasi parere sau nu.
Ce m-am enervat.....
Va pup,o zi frumoasa!!!
Roxana01 spune:

ce m-ai amuzat, trisha! e prima oara cand rad pe ziua de azi. si chiar m-ai nimerit! chiar pot face asta, asa ca sapt viitoare tricoul va fi uniforma dariei!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
xandrutza_76 spune:
Buna fetele, sunt pe fuga, ma muncesc niste gutui ![]()
Pe scurt, sanatate bolnaviorilor! Roxana, bafta, daca il operati pe Victor!
Narcisa inca foloseste biberonul acasa, la camin nu.
Va doresc din suflet sa nu aveti probleme de niciun fel la serviciu, poate-o trece criza asta mai repede.
A, eu banii i-am tocat ca sa scap de grija lor ![]()
Cam atat, va pup!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mexxa, multa sanatate!
Roxana, chiar ca e cutremurator cazul acelui baietel.
Ai dreptate, cand te gandesti cat sufera altii, ti se pare ca problemele tale sunt nimicuri...
Cat despre educatoare, ideea trischei e super! Si mie mi-a sarit tandara, cand am citit? Ce nesimtita, cum poate sa vorbeasca asa cu un copil?
M-am uitat rapid sa vad daca gasesc sirop cu diclofenac, din pacate am gasit doar pastilute si tablete din acelea gelatinoase de Voltaren... Mai caut.
Editez: capsulele gelatinoase se gasesc sub mai multe denumiri dar se administreaza numai de la 14 ani in sus.
Multa sanatate va doresc!
Gety, Doamne, cum adica a lovit-o pe Maria? Cum ai rezistat? Eu cred ca ii dadeam si eu una educatoarei. Dumnezeule, mi-a crescut tensiunea cand am citit!

Ramo, multa sanatate Patriciei!
Sa va povestesc doua pozne de-ale Mariei:
prima: acum cateva zile am prestat o praji cu visine din care, pana a doua seara nu a mai ramas decat jumatate de tava. Intr-un moment de neatentie din partea noastra, Maria a fugit la bucatarie, s-a urcat pe un scaun si a bagat toata prajitura ramasa in oala de supa pusa de maica-mea la racit, alaturi, langa tava. Asa ca am mancat supa cu aroma de praji cu visine.
A doua: intr-o zi ma roaga fii-mea sa-i pun chilotei (ca noi inca purtam pampers
) si, dupa ce o rog jumatate de ora sa ma anunte cand ii vine sa faca pisu ca sa o pun pe olita si ma asigura ca asa va face, o vad ca dispare in dormitorul ei. O gasesc in sifonierul ei unde se bagase si daduse drumul la pisu acolo...
![]()
Asta ca sa va faceti o idee cam cum ne petrecem noi timpul acasa.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AdinaF spune:
trischa, super tare ideea!!
Cruella m-a intampinat odata si m-a anuntzat de fatza cu Fabi: O, azi a mancat Fabi ca un porc! (wie ein Schwein), cred ca-i fac tricou cu "sunt tatal bunelor maniere
".
Roxana, cand auzim pe alte persoane povestind, ne este usor sa spunem: "revolta-te, cearta-le, ia masuri". Cand esti implicata tu in acea situatzie te gandesti de 2 ori, pt ca n-ai de unde sa stii daca tipele nu se vor "razbuna" cumva pe Daria, deci e posibil ca ea sa incaseze castanele in viitor. De aceea ideea Trischei e chiar geniala, un apropos subtil.
O sa intreb si eu de medicament la farmacie. Multa sanatate va doresc!
GETY spune:
Lexi, nu, baietelul "Lobet" a lovit-o, nu educatoarea.
Stii ca am descris ca i-a articulat cam pe toti copilasii din grupa. Am mai intrabat-o pe Maria daca a mai lovit-o Robert si a zis ca nu.
Lilina, spor la margelit. Eu i-am impletit un ilicut Mariei, iar sambata imi iau materie prima pentru un pulovaras. De pe 23 sunt in CO pana pe 1 dec. si vreau sa ma relaxez.![]()
usor!
Asa creste Maria Diana
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..
suntem colege anul asta martie..
o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..
va pupam si sper ca nu am deranjat!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici