Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune de la RMN! Un maaare pentru Dariuta curajoasa!
Mult succes si la operatia de vineri a lui Victor! Sper din suflet sa se termine repede si bine!
Cat despre problemele de servici, de fiecare data cand aud de cate o noua astfel de problema ma intreb oare nu se mai termina o data cu criza asta? Doamne ajuta sa fie totul bine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Bunaaaaa,

Si bine v-am regasit!

Mi-a fost dor de voi pt ca nu am mai reusit sa intru...In primul rand a fost nevoie sa formatam laptopul si pt ca ne lipseau niste update-uri nu am putut intra pe net vreo 2 saptamani...Apoi saptamana trecuta, sotul a trebuit sa plece in delegatie si pentru ca au fost invitati impreuna cu sotiile, si-a luat si "maimutele" cu el...adica pe mine si pe Ana-Maria. Am avut o saptamana f frumoasa, cu multe locuri vizitate, dar si suuuper obositor pentru Ana-Maria deoarece ala nu e program pentru copii...
Am fost in sudul Chinei, la 3 ore distanta cu avionul...Am lasat gerul si zapada din Beijing si ne-am dus la 27-30 de grade...unde am umblat numai in tricou, sandale si palarie de soare pt papusica noastra...Zona cu palmieri, mare...ce sa va zic...asta a fost partea frumoasa...Ne-am intors duminica seara, dar in week-end am trecut granita in Hong Kong pt ca eram super aproape...si am profitat s-o ducem pe Ana-Maria la Disneyland. A fost extrem de incantata...pt ca a vazut toate personajele ca am prins chiar parada Disney...s-a fotografiat cu Mikey, Minnie, Goofy, veveritele Chip si Dale ...una dintre ele a si pupat-o si povesteste intr-una despre tot...Iar la inchidere a fost un spectacol de artificii...de vis!
Desi este mai mic decat cel din Paris, Tokio sau SUA...a meritat din plin sa-i vedem bucuria pe chip vazand toate personajele pe care le stie din desene. La anul va fi unul in Shanghai mult mai mare asa ca poate mai avem ocazia sa mergem....

Pentru ca am ajuns duminica noaptea ...nu am mers la gradi a doua zi...Luni trebuia sa fie prima zi de gradinita, amanasem pana acum pt ca a fost cu delegatia asta si nu voiam sa intrerupem pt o saptamana ci sa aiba continuitate...Asa ca luni am fost frante de oboseala si am inceput de ieri "distractia".

Surprinzator, a interactionat f bine cu copiii, se joaca cu toti, chiar din prima zi s-a luat de manuta cu o fetita din SUA si se joaca impreuna dar si cu altii, chinezi...ea vb in ro ei pe limba lor dar se joaca si rad de mama focului...Partea proasta, asa cum ma asteptam....nu sta fara mine...Ieri am stat la usa prima parte a zilei caci este de sticla si se vede tot, apoi in clasa, si azi la fel...Dar in momentul in care au luat-o s-o prezinte a inceput sa planga...la masa nu vrea sa manance decat daca ii dau eu...nu le lasa pe educatoare s-o ajute la spalat, mancat, dormit... plange ca vrea sa faca singura sau sa fiu eu...La toaleta cand m-am dus, a inceput sa planga de numa-numa...Am zis ca zilele astea stau cu ea, dar de saptamana viitoare o sa incerc sa plec putin cate putin...Ieri a dormit o ora si azi o ora jumate...chiar i-a placut, ea care acasa nu mai voia...aici la 12.30 era deja adormita...cu mine langa ea desigur...Dar si-a vazut lenjeria cu Mikey Mouse, aleasa de ea, pe care i-o pregatisem si stia...

Cat e cu copiii si se joaca e ok...cum se baga vreo educatoare si ii propune ceva fuge la mine si plange...ca nu vrea ...Alea nici nu stiu cum s-o abordeze ca nu inteleg ce zice....si decat s-o vada plangand o lasa sa fuga la mine...lucru care nu-mi convine...Pe de alta parte, daca nu m-ar vedea acolo sigur i-ar atrage atentia cu ceva ca sa nu mai planga pt ca am vazut ca sunt f atente cu ei si ii ingrijesc bine...Mi se pare f greu oricum...dar nu ma lasa inima s-o las urland si sa plec...Vreau sa se adapteze bine inainte de a o lasa...Stiu ca trebuie sa plec si s-o las dar mi se pare atat de greu...Trebuie sa stie ca sunt acolo ...afara la usa sau in clasa si e ok...se joaca fara sa ma bage in seama...doar sa stie ca ma vede cand are nevoie....

Poate mai imi dati niste sfaturi...ca deja sunteti experimentate...

Aseara si azi repeta acasa in engleza diverse cuvinte, expresii...canta happy birthday...E drept ca era familiarizata cu ele si auzindu-le in contextul ala i-a venit usor sa inteleaga o poveste sau o activitate...Cand e chineza o vad ca nu are rabdare pt ca nu intelege si se duce sa se joace...
Cu copiii cred ca a fost asa sociabila pt ca mi s-au tocit dintii in gura cat i-am explicat in urma cu ceva timp tot ce face acolo, cum ii cheama pe copii...ce activitati va face...vazuse clasa dinainte si cam stia ce-i acolo...Seara ne-a luat sotul pe la ora 17 si i-a adus puzzle cu Mikey, ou kinder...si ieri ceva de pictat cu Mikey Mouse ...i-am explicat ca ceilalti copii nu plang desi sunt fara mamicile lor dar ma ameninta asa - Daca pleci la birou, sa stii ca plang ca sunt fara tine!

Cam asta despre noi...o sa intru sa citesc din urma....ca nu stiu nimic am intrat doar sa va spun despre noi

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Itzy, cunosc asa de bine problema asta cu gradi! Dar, din proprie experienta iti spun, cu cat vei sta mai mult cu ea acolo, cu atat ii va fi mai greu sa se obisnuiasca. Stai 3 zile cu ea program intreg (daca poti si te lasa educatoarele) dupa care micsoareaza treptat cu 15-30 minute pe zi statul tau acolo. Sigur ca va plange si ti se va rupe inima, dar numai asa o vei ajuta sa se obisnuiasca mai repede. Asigura-te ca educatoarele au numarul tau de telefon in cazul in care ele nu reusesc s-o impace pe Ana prea repede. Iar Anei explica-i zilnic, non stop, pana iti tocesti dintii ca o duci acolo ca sa se joace cu copiii, sa-si faca prieteni, etc si ca tu, la ora x te duci si o iei de acolo. Arata-i si pe ceas, cand limba cea mica a ceasului ajunge la cifra x, vine mami si te ia. Explica-i asta zilnic si incet-incet va fi bine. Maria mea a plans intruna 3 saptamani la gradi, eram disperati si eu si sotul, iar acum nu mai are nicio treaba, ne face pa cu mana cand o lasam acolo.
Mult succes!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare, mamici, dragute, de bucurii!

LA MULTI ANI, BEATRIX !!!
Cu multa sanatate, bucurii si impliniri!!!

LA MULTI ANI, ANCUTA !!!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita din toate punctele de vedere!!!!

LA MULTI ANI, MIHAELA- GABRIELA (XANDRUTZA) !!!
Sa fii sanatoasa si fie ca Sfintii Mihail si Gavril sa te ocroteasca de tot raul si sa-ti daruiasca fericire, liniste si impliniri !!!

Deasemenea, urez

LA MULTI ANI!!!

si bucuriilor:

MIHAI- Sebastian
Nicolas- MIHAI
GABRIEL
Cosmin- MIHAI

Sa cresteti sanatosi, iubiti si fericiti!!!

Scuze pentru ca nu am postat, in ultimul timp, pe forum...dar...saptamana ce a trecut a fost complicata ...Mitzu a ajuns la 39.3- 39.4 febra, cu varsaturi in fiecare seara, lipsa apetitului, tuse groasa, mucisori la greu... Am chemat medicul si cand s-a uitat in gatutul ei......diagnostic: laringo-faringita acuta...No...am trecut pe tratament injectabil...pe care l-am terminat duminica... Micuta mea se simte mai binisor, exceptand tusea care persista...mai rar...dar, inca tuseste... Am decis ca nici saptamana aceasta sa nu mearga la gradinita si...ma gandesc foarte serios sa o retrag (tot stau acasa...)... Nu stiu...dar, de fiecare data, am pus-o pe picioare si cum a ajuns la gradi'...in doua zile era varza...

Flavia, ce poze minunate si ce petrecere reusita!!! Mey...foc de tabara, confetti, torturi unul si unul (ciupercuta faina tare...), sampanie...ehe...toate accesoriile uneui party pe masura... Felicitari! Super ideea!!!
"Tweety" e frumusel foc... iar mamica "asistenta"... arata bineeeeeee...!!!

Lilina

Citat:
hello, nu dati cu rosii,

..............................................................
Citat:
al meu a muscat in primele zile, acum vad ca nu mai face

nu dau cu rosii...(de obicei...doar cu oua...- GLUMA!!!- rosiile le incasez in plina moaca!!!)...mey...nu am generalizat...mi-am exprimat of-ul strict legat de comportamentul acelui baietel...pentru care aceste "compostari" au devenit obisnuinta, daca nu chiar, placere... si pe care le aplica cu,,, constientiozitate, de la cresa... Vorba Xandrutzei : "are state vechi"... Si, deasemenea, de atitudinea mamei care, in loc sa ia masuri (de atata timp!!!), s-a ofuscat cand i s-au adus la cunostinta reclamatiile... Ceea ce la tine nu se aplica...
Ma bucur ca afacerea cu margelutele se dezvolta si ca ai clienti si peste hotare...La cat mai multi clineti si vanzare cat mai buna! Spor la margelit, in continuare!

Crisnemes, Cum te mai simti?Victor mai tuseste? Multa sanatate! Multumim pentru urari!
Cat despre curatenie...eu, UNA, sunt satula...pana in gat... fac si fac degeaba...nimic nu se cunoaste... cateodata nici nu-mi mai vine sa adun, sa aranjez...ma uit in jur si ma apuca plansul...
Ah...nu am reusit sa vad pozicile......nu apare nimic in sectiunea photo...

Beatrix, normal ca nu ma supar! Apreciez grija si iti multumesc pentru sfat! Sunt total de acord cu tine...in ce priveste administrarea antibioticelor, atat de des... Am incercat si schema panadol la 8 ore, oscilococcinum si Stodal pentru tuse...dar...cum am mai spus, apa de ploaie...febra crestea pe zi ce trecea, frisoanele se instalasera, tusea devenise foarte apasatoare si greoaie...anul trecut, cand am refuzat antibioticul si am ramas pe schema, mai sus amintita...a facut pneumonie interstitiara... Doamne fereste!!! Sincer...nu stiu ce sa mai spun...am inceput schema de imunizare, din august cu Imunoroyal junior, echinaceae, chiar si laptisor de matca, vitamina C cu propolis a luat pana in vara, non-stop... Mananca zilnic miere de albine...Nu stiu...am avut situatii, asta vara, cand am trecut peste tuse si mucisori numai cu Sinupret...Acu', ducand-o in colectivitate unde virusurile sunt "ca la ele acasa"...stau cu oarecare teama... Cu toate ca stiu: antibioticul nu distruge virusul...antibioticul distruge doar bacteriile...Deh...nu stiu ce sa mai spun...Vorba lui Gety: ghinion...tot pe mana antibioticului ajungem...I-am facut si exudat faringian si tampon nazal si au iesit negative...Am sa urmez sfatul Trichei si am sa duc o proba de urina pentru analize...

Xan, multumim pentru urare! Multumesc lui Dumnezeu...a fost o alarma falsa!
Felicitari Dianei pentru primii pasi si pentru startul la alergat!!!
Si inca multi !!!

Lexi, sar'mana pentru sms. Imi pare rau sa aud asemenea vesti, legate de gradinita! Nu am putut sa ma desfasor in sms-ul trimis...dar chiar m-a intristat situatia... Sper ca, in ceea ce va priveste, totul sa fie bine! Multa sanatate puiului, si voua, deasemeni!
Si la noi in oras, unde au fost depistate cazuri de gripa porcina, s-au inchis licee, scoli, pentru o saptamana... Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa trecem cu bine si peste aceasta perioada!
Abia astept sa vad pozicile cu Maria de la procesiune!
Si...spune-ne...cum e viata in casuta minunata?! Sa ne pui pozici...
Tare dragalasa Maria cu balonul!!!

Ancuta, bine ai revenit! ioi..dar ce jobb plimbaret ai...dar...sa privesc partea faina...Predeal, mare...las' ca-i bine...
Asteptam pozici de la ziua printesei ! Tare frumos trebuie sa fi fost...aer curat, libertatea jocului pentru copii...suuuper!!! Ma bucur ca puiul e sanatos, vorbaret si are grija de lucrurile personale...

Ramo, multumesc! Multa sanatate Patriciei!!! Sper ca a trecut tusea

Adina, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau!
Cat despre faza de la gradi'...urata de tot...sper si iti doresc din tot sufeltul sa iei cea mai buna decizie in ceea ce ii priveste pe micuti.!
Cat despre pedalat, catarat etc... eu cred ca fiecare copil are ritmul sau...unii sunt mai lenti, mai comozi, chiar, mai precauti... iar, altii sunt energici...sa faca miscare cat mai multa...sa "cucereasca" locuri noi, sa treaca la alte etape... Ce pot sa spun... fii-mea cu pedalatul tricicletei n-are nici o problema (asta vara escalada, deja, cursiera nepotelului), la fel si cu trotineta...se descurca excelent...dar cand vine vorba de desen- una ca nu tine, nici in ruptul capului creionul cum trebuie dar...face niste grozavii de mazgalituri, nu tine cont de contur, deseneaza in toate sensurile etc... Dar se plictiseste repede de aceasta activitate... Prefera sa cante, in fata oglinzilor, sa se fatzaie cu microfonul...Dumnezeu stie ce canta...caci nu prea o inteleg...
Ah...pentru tuse seaca... codeina propusa de Tricha...poate face minuni...eu am luat si a avut efect...
Plecati in Egipt?! ...Foarte fain... De sarbatori sau inainte?! Petrecere frumoasa va urez de pe acum...

Adriana, suuuuper fain aparatul foto...Multumim pentru idee... e adaugat pe lista...sotul (care e pasionat de fotografie...mai ceva ca de sotie...)...abia asteapta sa-l comandam...nu mai spun ca s-a aprovizionat, deja, cu reviste, carti de genul : fotografia pentru cei mici, abordarea fotografiei etc...spera sa faca din fii-sa un fotograf profesionist......
Am o intrebare, daca nu e cu suparare... ce-mi poti spune de comentariile postate despre acest aparat?! sunt adevarate? (presupun ca ati probat aparatul- voi- nu Dudu )
Despre asta vorbesc

Gety, ma bucur ca Maria s-a insanatosit! Multa sanatate in continuare!
Ah...si fii-mea pana nu demult, era fan inrait al Stephaniei, fetita cu peruca roz... Mai nou...fii-mea, avea pretentia, ca imbracamintea sa- fie ori cu Stephanie ori cu Hannah Montana... (Fifi a ramas pe locul trei...) ...Deh...mofturi de pe acu'... Si...cand ma gandesc ca, in vara, la Neptun pe faleza...erau personajele din Oraselul lenes..."disponibile" pentru pozat...Moaaaam...cred ca, la cat de incantata a fost acum de desenul acesta, ar fi fost ziua si poza... deh...atunci eram cu Fifi...nici vorba de "lenesi"......In schimb...de doua sptamani gusturile i s-au schimbat si suntem la faza Mikey si Minnie Mouse...Peste tot numai despre asta spune... N-am scapat pana nu i-am cumparat si o mascota Mikye...caci nu avea destule plusuri acasa...

Princess, multumesc, iubita! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti, de boli!
La multi ani pentru aniversarea casniciei! Multi, multi inainte, sanatosi, fericiti si impliniti!
Super haios Rares ! Felicitari pentru cunostintele dobandite!
Cat despre biberonul cu lapte, desi pediatrul m-a sfatuit sa-l scoatem, cu orice pret, din uz...nu reusesc... e sfant: laptele de dimineata si seara se bea din biberon, in pat, uitandu-se la desene... Probabil ca intr-o zi vom reusi sa scapama de el...dar nu o fortez, inca...
Cat despre cadouri...micuta mea isi doreste enorm un laptop-ul broscuta testoasa...daca stiti din reclama...cel cu karaoke etc... E topita dupa el si, zilnic imi da telefonul pentru ca sa sun sa-l comand... (asa cunoaste ea...cumparaturile de la televizor sau de pe net se fac cu ajutorul telefonului...)...Este cam scumput...ce-i drept...400 de lei...nu stiu...sa vedem... E cam nasoala situatia financiara in care ne aflam... In prezent, are un laptop dar e simplut... Asta e ce si-ar dori ea, in acest moment... De Craciun mi-ar placea sa-i iau aparatul foto...
Ah...v-ati intalnit si voi cu Stephanie...

Roxana, ! Nu stiu ce as mai putea spune...Te admir pentru puterea si "incapatanarea" de care dai dovada... Dupa ce ca tragi atatea cu micuta Daria... problema cu sotul se pare ca ia amploare... Nu stiu...eu cred ca de mult puneam capat...dar...gata...nu mai comentez nimic... (stiu ca e usor sa vorbesti...dar extrem de greu sa aplici...) Inca o data...te admir pentru bunatatea ta, pentru calmul tau si pentru indarjirea cu, care lupti sa salvezi, sa reconstruiesti visul, si realitatea, de a avea o familie unita... Din tot sufletul iti doresc sa reusesti si toata aceasta situatie sa aiba un final fericit...
Multa, multa sanatate Dariei si insanatosire grabnica! Prin cate ati trecut, azi, dragele de voi...

Tanima, Andra, va inteleg si va sustin... Nu fac nici un comentariu...doar...va sustin...si sper sa va fie bine

Citat:
AndraPG
Citat:
Prin urmare, eu nu vreau sa fiu ca acele femei care se pling ca sint nefericite dar care se complac in situatia respectiva fara sa faca ceva, se stie de cind lumea si pamintul, ca barbatilor nu le-a placut niciodata sa-si asume vreun fel de responsabilitate, ca nu le plac vaicarelile si cicalelile, din contra, asa ca am decis sa ma zbat sa-mi gasesc un serviciu, dupa care sa plec la casa mea cu copilul.

Punctul pe I...

Pufy, multa sanatate!

Mexxa, mamica luptatoare!

Mini_me, bine ai revenit cu vesti! Ma bucur ca totul e ok cu voi si ca micuta s-a adaptat usor la conditiile noi... Ehe...dar nu ne-ai spus...Craciunel sau Craciunita ...la marea intalneala?! ...Sarcina usoara in continuare si multa sanatate!
Asteptam vesti noi!!!

Elenia, bine ai revenit! strumful ordonat!

Usorlili, incantata de cunostinta!

Tricha, fii-mea doarme la gradi'...probabil pentru ca e in program sa faca asta...caci, acasa trebuie sa duc lupte de convingere ca sa o bag in pat...dar...reusesc de fiecare data...

Itzy, mey...ce frumoooos trebuie sa fi fost la Disney!!! caci spuneam de faza fii-mii......Ehe...si mi-ai facut o pofta de caldura, sandale, palarii de soare... ...Fain trai la voi! Tineti-o tot asa!
Cat despre gradi...subscriu la ce a spus Lexi...dragele de ele...au trecut prin aceasta perioada... Acomodare cat mai rapida, scumpelor si sper ca, in curand sa fie totul bine!
noii gradinarese!

Monique, tu nu mai spui nimic?! niste pozici cu frumoasa ta printesa?! hai...ca sa ma mai minunez de bucuria ta!!!!...

Gata...ohoooo...am bagat un cearsaf ... ma duc sa prestez la bucatarie...

O seara buna, dragutelor!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna seara fetelor

Trischa, Te doarme apropae zilnic dar are zile in
care nu vrea sa doarma si pace. De regula cand este cu verisorul lui pe la el sau cand sunt eu cu el acasa, in w-end.

Princess pentru Alex (si pentru noi in general) a devenit un mod de viata a trai cu reumatismul asta al lui. Are cateva bariere fizice fate de un om sanatos dar deja noi nu le mai observam. Cat despre antiinflamatoare foloseste de regula supozitoare (desi si astea pot face rau) iar atunci cand foloseste capsule ar foarte mare grija sa fie mancat si foloseste pansamente gastrice. Din fericire este foarte atent cu stomacul lui (stie la ce riscuri este expus) si in general are grija de sanataea lui, atat cat depinde de el.

Medicamentul injectant pe care-l foloseste se numeste Humira. I-a facut foarte mult bine lui Alex pana acum dar poate avea si efecte secundare nedorite. Ma rog, ca aproape orice medicament mai tare. Despre clinica nu stiu acum si el nu-i acasa dar o sa-l intreb diseara. Si medicamentul asta este fff scump (cateva zeci de milioane pe luna). Si esste decontat de casa de sanatate. El si-a depus dosarul si i-a fost aprobat.

Adina cred ca tu intrebai de un remediu pentru tuse. Noi folosim cu succes (la Te ca mie nu-mi place deloc) suc de ridichie neagra cu zahar. La el parca nici un sirop nu merge asa de bine ca asta cand tuseste.

Trimit mesajul ca ma lasa bateria si revin ca voiam sa mai zic ceva.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Princess sa stii ca Te bea un bibe seara la culcare si se mai treeste si noapte dupa inca un bibe. Iar in noptile rele chiar si doua cere. Mi-e o ciuda ca numai la dintisori ma gandesc. Mai ales ca mostenirea genetica este proasta rau. Plus bibe noaptea... Dar nu vrea sa renunte la el si pace.

De mos Nicolae nu stiu ce o sa-i luam. Dar pentru Craciun ii strang DVD-urlie cu Tom si Jerry de la Adevarul (dupa care este lesinat) si o sa-i mai luam noi ceva.

Yoannamaria incantata de cunostinta de asemenea.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Tasia asa ne-a zis si noua doctorita lui Te. Ca gripa asta este un fel de mult zgomot dar nu-i chiar asa de rea cum se spune. Propaganda multa. Dar eu tot speriata sunt. Si ma rog sa se termine odata ca nu ma mai tin nervii.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Trischa, felicitari pentru litere, ce bine ca se ocupa intens de ei inca de pe acum. Cum a fost la serbare?
Bogdan inca doarme la pranz, chiar foarte bine daca e lasat. La gradi imi povesteste mami ca e tot printre ultimii care se trezesc.

Adina, nici Bogdan nu pedaleaza, se da cu motocicleta de-aia fara pedale pt ca el nu ajunge bine la pedale. De desenat acasa nu prea deseneaza, se plictiseste repede, dar tine bine creioanele in mana. La gradi insa am vazut ca a desenat in interiorul formelor propuse, nu prea a depasit deci banui ca acolo ii place sa deseneze.
Mi-ai facut pofta de concediu, de soare, mare, etc.

Lexi, Pufy a venit luni acasa pe raspunderea ei. Am fost sa o vad, e plina plina plina de bube care deja se usuca, dar e foarte obosita si fara vlaga. Sper sa-si revina ca eu una nu am vazut-o asa niciodata.
Ce tare a fost Maria cu balonul si certatul lui tati...

UsorLili bine ati revenit acasa. Important e ca voi sa va simtiti bine, in rest nimic nu mai conteaza. Vezi vezi cum te comporti cu baietii tai ...

Beatrix sa ne spui cum va fi maine la scoala.

Tasia felicitari pt job. Multa putere in rest ca altceva nu stiu ce sa-ti spun.

Princess, da, nu mai apuc sa fac mai nimic acasa. Azi de ex am ajuns la 19, iar la 20:30 ne pregatim de culcare deja ca sa adoarma piticu pana pe la 21, 21:15. Asta e, ne adaptam ce sa facem. Ce ma deranjeaza e ca nu apuc sa mai fac mai nimic cu Bogdi acasa.
Si noi mai bem pe biberon si cred ca ne insuram cu el. Vai de mine. Am renuntat usor la suzeta, relativ usor la scutec, la dormitul cu mine in pat, etc., dar la biberon nu am sanse de izbanda cu el. Inca bea seara si noaptea.
La cat mai multi ani impreuna cu sotul tau! Ma bucura cand mai aud de cupluri care razbesc in nebunia asta.
Saptamana asta am avut clienti doi batranei peste 60 de ani si asa drag mi-era de ei sa vad cum se tin de mana si cum isi vorbesc. Asta mi-am dorit si eu.

Roxana, abia astept sa ne spui ce a iesit la RMN. Sper din suflet sa fie totul cat mai bine pt Daria.
Bafta vineri la operatia lui Victor.
Despre servici nu stiu ce sa zic. Stiu doar ca e rau sa te simti dat afara, eu am trecut prin asta si m-a afectat rau de tot. E vorba atat de bani, cat si de faptul ca stii ca nu ai gresit cu nimic, dar ca trebe sa pleci plus ca e perioada care e si gasesti greu alt loc de munca.

Itzy, imi place ca sunteti plimbareti. Va admir.
Bafta la gradi. Nu stiu ce sa zic, ce sa te sfatuiesc. Eu l-am lasat plangand doar vreo 3 zile la gradi si apoi a fost ok. M-a durut, dar am stiut ca nu am de ales.

Yoanna, imi pare rau ca ati fost iara bolnavioare. Mersi de aprecieri.
Azi cred ca iti depasesc cearsaful ... Da nu e la fel de amuzant ca al tau.

Ancuta, poze nimic?

M-a rugat Andreea (Mexxa) sa va transmit salutari. Ea e bolnavioara, gripata, da zice ca nu e cea porcina, insa se simte rau, a facut si febra si se pazeste cat poate sa nu ia si Sebi.

Na am scris cat pt o saptamana, va pup, noapte buna.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi
e gata, la fel fresh-ul si ceaiul!

La multi ani, nu de 2 ori, ci de o mie de ori Xandrutza! pt Mihaela si Gabriela!

Alina LA MULTI ANI si voua pt 8 ani de casnicie! sa aveti parte de multi multi ani fericiti impreuna!
si noi tot 8 ani am implinit in septembrie
Multumim de intrebare, Patri e ok cu tusea acum, de fapt nu mai tuseste, dar ceva mucozitati tot i-au ramas si dimineata parca o ineaca asa si pana nu tuseste o data, nu e bine. Din cauza acestor mucozitati i s-a inflamat si timpanul si acuza dureri, dar cu ceva picaturi oftalmice am scapat fara antibiotic, mai ales ca extrudatul faringian a iesit negativ. acum nu-i mai dau nici un medicament, dar pe mine tot ma deranjeaza acele secretii pe care le aud la ea.
Legat de biberon: nici Patri nu a renuntat inca a savura lapticul dimineata si seara din el, dar nici nu am incercat sa i-l iau. Vb ta si noi am scapat relativ usor de intarcat, de suzeta nu a fost cazul ca nu a acceptat-o, de pampers atat ziua cat si noapte; sa vedem cum va fi cu bibe cand ma voi decide sa i-l scot...

itzy si noua ne-a fost dor de tine! felicitari pentru "gradinarita". Imi pare rau ca, inca, nu vrea fara mami, dar stai linistita ca va trece si aceasta perioada! ce frumosa vacanta ati avut voi doua "maimutele", mare, soare, palarii si mikey mouse cu toti prietenii! superr; tati a fost si cu munca, nu!? Vreau poze!

trischa, Patri a mea mai doarme la amiaza. In we cand e acasa si cate 2-3 ore, la gradi cred ca mai putin, ca tare obosita o iau uneori.

tasia felicitari pentru job! si multa bafta in rezolvarea celorlalte probleme!

usorlili cum sa te uitam?!! ma bucur ca ai aparut si ca totul e bine!

yoanna imi pare rau ca ati fost asa bolnavioare! bine ca acum e bine frumusica blonda! si sper asa sa fie mult mult ...timp de acum incolo! sper sa nu mai lipseasca "cearceaful'atata timp!

flavia multumim de vestile despre Pufy si mexxa. Insanatosire grabnica le doresc si multi pupici!

lilico margelico, spor la treaba si la vanzari!

Roxana sa dea Domnul sa vii cu vesti bune de la RMN. De asemenea, tinem pumnii sa fie totul bine la operatie vineri cu Victoras!

va pup dragutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!
Itzy, ma bucur din suflet pt voi ca ati avut parte de asa experiente frumoase! banuiesc ca va fi greu sa se acomodeze la gradi ana maria, fara tine alaturi. dar fiti tari si, incet, incet, veti reusi.

Ioana, zau, parca in ultimul timp tot bolnavioare ati fost... multa sanatate! ce face pisoiul?

multumesc tuturor fetelor care se gandesc la dariutza si ii ureaza sanatate.

am luat azi rezultatele la rmn. vestea buna este ca nu sunt afectate grav articulatiile. de fapt diagnosticul numai la niv gleznei este de tenosinovita flexorilor. ma rog, nu diagnosticul, ci efectul inflamatiei asupra corpului. in rest, inca nu s-a stabilit cauza. am fost si la un profesor (impreuna cu dr care ne vede), cu care dr s-a consultat. acest profesor a spus ca, prin excludere, ajungem tot la artrita, care in cazul dariei se indreapta spre a fi poliartrita (afectarea a mai multe articulatii). ne-au spus ca trebuie schimbata linia de tratament, mai mergem probabil cam o luna pe un tratament antiinfectios fara cortizon si daca nu are efect trecem pe metotrexat. cand a intrebat sotul meu ce efecte negative are acesta, prof a spus ca ar fi mai bine sa nu le stim... dar ca asta este, daca vrem sa nu fie mai rau trebuie sa-l luam, ca si alti copii il iau. mai avem de asteptat pana sapt viitoare dupa niste analize de la cantacuzino, imunologice, dupa care tragem linie.

deocamdata incercam sa schimbam nurofenul cu diclogesic. este un antiinflamator cu subst activa diclofenac. pentru fetele din strainatate, daca ma mai puteti ajuta inca o data cu o informatie: la noi acest medicam de gaseste sub forma de supozitor pt copii, iar daria nu va tolera asta, sunt sigura. chiar daca reusesc sa i-l bag, va face kk imediat, ca asa mi s-a intamplat de fiecare data cand ii bagam supozitor. deci, daca puteti afla, exista la voi vreun medicam cu subst activa diclofenac, care sa fie sub forma de sirop, pt copii?

fetelor, va multumesc ca imi spuneti cuvinte frumoase referitoare la cum fac fata situatiei. numai ca eu reactionez exact ca orice mama, nu fac nimic in plus. poate uneori chiar nu sunt atat de puternica pe cat ar trebui (azi chiar conduceam spre birou si ma bufnise un plans!). sa va povestesc ceva cu adevarat cutremurator: ieri l-am sunat pe medic pe la 10 dimineata sa il programez pe victor pt vineri la operatie. mi-a raspuns altcineva care mi-a spus ca medicul opereaza pana la 6 seara. sincera sa fiu, nu prea am crezut ca are o singura operatie atatea ore, asa ca am mers personal la 5.30 seara la budimex. medicul era intr-adevar in operatie de la 10 dimineata, opera cu un medic austriac. dar la spital m-am intalnit cu o mamica pe care o cunoscusem la anterioara operatie a lui victor. baietelul ei de 2 ani si 8 luni este baiat pe dinafara si fata inauntru (are vagin, ovare si tot ce are o fetita). i-au facut teste genetice si a iesit ca este baiat, adica cromozomi xy. astfel incat vineri il vor opera sa-i scoata toate elementele ce-l fac fata si sa-l faca baiat intreg. il vor taia pe burtica, pe spate si la fund. operatia va dura 10 ore! eu nu stiu cum mai poate respira mamica aceea, la gandul asta! in plus, anestezista i-a spus ca, cateva zile dupa operatie va sta tot anesteziat, ca sa nu simta durerea crunta. deci, fetelor, grozavii de-astea te fac sa reconsideri foarte mult felul de a vedea viata.
avand in vedere ca operatia baietelului va dura 10 ore, cu siguranta nu mai avem noi loc vineri la operatie. probabil o vom face candva sapt viitoare.

hai ca scriu in nestire, dar vreau sa imi spuneti parerea voastra cu privire la un fapt: ieri daria a venit de la gradi si tot striga prin casa: daria e puturoasa, daria e puturoasa! am intrebat-o cine i-a spus asa, ca noi niciodata nu vorbim asa, mai ales la adresa copiilor, si mi-a spus ca de la gradi, ca dna educatoare i-a spus asa, ca nu a invatat. am intrebat-o ce n-a invatat, si mi-a spus ca "un elefant, se legana", adica un cantecel pe care mi-l spune de o suta de ori pe zi acasa. pe mine m-a suparat foarte tare felul in care i s-a adresat educatoarea. ce spuneti, sa-i fac observatie sa nu mai vb asa cu ea? ca nu mi se pare normal s-o faca puturoasa. recunosc ca daria nu este cel mai rapid copil, ea trebuie lasata sa faca treaba in ritmul ei, dar asta nu o face puturoasa.

va las ca umplu 2 pagini numai eu

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput