Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 17
trischa spune:
Neata,

Daca si maine tot eu dau cafea va iau banii![]()
La noi se anunta o zi cu soare,asta vad eu pe geam,in casa nu stiu inca,Pati la 5,30 avea febra...poate azi trece ca ar fi a 3-a zi.
Stau si io si ma minunez,de doua zile a facut febra exact la ora 15 si in rest nu are nimic,nu muci,poate ceva tuse dar rar.Asta nu stiu ce-o mai fi?
Am sunat ieri la dr care a spus sa-i tinem febra sub control si sa-i dam sa bea...placa asta deja o stiu-dar dr asta e un dragut si de in 5 zile nu-i trece de regula face analize.
Eu sunt insa paranoica cu urina asa ca sper sa gasesc in farmacie teste pt urina si sa o verific acasa.
Aseara copila a cerut crenvusti asa ca am fost la mag si i-am cumparat 2 buc din care a mancat jumate dintr-o bucata.Am vrut sa cumpar doar o buc dar mi-a fost jena,cantarea mai mult hartia decat continutul.Vedeti voi dezavantaj in tara asta,nu-i o pisica sau un caine..tre sa arunc la gunoi ce ramane?
O zi frumoasa si multa sanatate!!!
usorlili spune:
Fetelor, dau eu
ua in dimineata asta, poate primesc vreo reducere de la Trischa. Noi plecam un pic pe la piata ca am ramas fara legume si fructe. Aveti nevoie de ceva? Tot iesim noi...
Pupici si PageUp (ca deja eram pe spre pagina 3)
Si totusi exista iubire!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, am venit la cafea, multumesc UsorLili!
La multi ani pentru ieri, Cata14, multa sanatate si fericire!! 

Lexi, merci, am terminat toate treburile, ce bine!
Ioana, imi pare rau pentru vestea pe care ai primit-o.
Tanima, mult succes in organizarea serbarii! Sigur va fi frumoasa.
Trischa, sanatate Patriziei, sper sa-i treaca febra.
Roxana, Lilina, si restul fetelor,
si o zi frumoasa!
Roxana01 spune:
buna, fetelor!
va scriu ca ieri am avut o noua speritura majora. dimineata s-a trezit daria cu un ochi (stanhul, de pe partea cu inflamatia articulatiilor) foarte umflat, rosu si pielea vanata sub el. m-am spetriata cumplit, caci unul dintre efectele nefaste ale artritei este afectarea vederii (cred ca v-am mai povestit de fetita pe care am intalnit-o in spital si care isi pierduse tota vederea la un ochi din cauza artritei). am fugit cu ea la spitalul de urgente oftalmologice, unde pana sa intram stateam ca pe ghimpi. dr mi-a spus ca are o conjunctivita, dar ca tr sa fim foarte atenti la orice schimbare in rau a starii ei, caci avand artrita oricand conjunctivita poate fi doar inceputul a ceva mai rau. deci deocamdata nu e rau, dar oricand ar putea fi.
in plus, daria nu raspunde deloc bine la tratamentul cu diclofenacul acela supozitor. o doare rau burtica si i-a aparut pe piele o iritatie, bubite foarte micute, ca dupa transpiratie. asa ca azi am intrerupt acest tratament.
si tocmai ce am aflat ca nu exista in germania Proxan Saft, medicamentul care mi-a fost recomandat de tatal baiatului diagnosticat ca si daria. asa ca trebuie sa incerc sa gasesc pe cineva in austria, iar acolo chiar nu am nici o relatie.
ca, astea sunt noutatile... ah, sa va spun ca trebuie sa-i pun picaturi in ochi pt 10 zile o data la 2 ore? si ca stam vreo jumatate de ora sa povestim cum e soare, se innoreaza, bate vantu, ploua si cade picatura la ea in ochi? si ca nu tot timpul coopereaza?
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
usorlili spune:
of Roxana... sanatate multa va doresc. Rezultatul de la RMN l-ati luat?
Si totusi exista iubire!
Roxana01 spune:
neata fetelor
eu am facut rost de o sticluta din acel medicament, PROXEN SAFT. mi l-a trimis taticul din timisoara care mi l-a si recomandat, din rezerva baietelului lui. Dumnezeu sa-i binecuvinteze, ca au facut o fapta buna. maine imi vine si ma duc cu prospectul la medic sa fac rost de reteta.
azi noapte daria s-a trezit la 4 in plansete, ca s-a lovit la piciorus. eu nu cred ca se lovise, nu i s-a mai intamplat pana acum iar azi noapte a fost a doua noapte consecutiva cand s-a trezit plangand din somn. pur si simplu cred ca durerea a devenit mai intensa si in timpul somnului.
azi dimineata, inainte sa plec la birou, mama m-a intrebat ce medicam sa-i dea dariei si a trebuit sa-i fac o lista, ca erau prea multe. ca sa va faceti o idee ce ia daria in fiecare zi:
1. Osteocinessine - pt intarirea oaselor, cu vigantol
2. Streptoccocinum, pt streptococ la nas, in cazul in care ala intretine inflamatia
3. Apis, Vit. C, Noni, pt reglarea imunitatii.
4. Zantac, adica ranitidina, pt stomac, caci se plange de dureri de stomac de la atatea medicam
5. Nurofen/ diclogesic/ panadol, depinde pe care il accepta organismul ei fara a reactiona urat - astea sunt antiinmflamatoarele
6. sirop de tuse, caci nu scapam de tuse
7. picaturi in ochi o data la 2 ore
nu mai stiu daca am uitat ceva, dar, in mare, cam asta ia daria, de cel putin 2 x/ zi. din pacate toate nu au reusit decat sa incetineasca agravarea starii ei, nu sa o stopeze.
lili, rezultatul l-am luat, dar nu avem prea multe raspunsuri, decat ca nu este o tumora, slava Domnului. dar in rest nu ne-a relevat prea multe. mai asteptam de la cantacuzino niste analize de imunitate.
celor care s-au oferit sa ma ajute, multumesc mult! voi trimite indata ce am reteta ca sa vedeti daca aflati ceva.
o zi buna
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor. Azi am intrat ceva mai tarziu, am avut de rezolvat cateva treburi casnice.
Of, Roxana, ce altceva pot sa spun, ii doresc multa sanatate Dariei si sper ca tratamentul sa-si faca efectul; poate incet, incet n-o mai fi nevoie de atatea medicamente. Sper ca perioada asta a voastra, grea, urata, sa se termine in cel mai scurt timp. In fata ta nu am decat doua cuvinte: "Jos palaria!" 
anangel_lexi spune:
Off, Roxana, multa, multa sanatate Dariei! Mi se strange sufletul cand vad cate medicamente trebuie sa ia! Aflasem de siropul acela inca de vineri ca nu se gaseste decat in Austria, dar nu am vrut sa-ti mai scriu, ma gandeam ca poate totusi celelalte fete au noroc si gasesc... Eu zic sa cauti pe forum subiectul cu fetele din Austria si sa le scrii lor, sa le rogi sa te ajute. Mult succes iti doresc.
Trischa, multa sanatate Patriziei! Faza cu datul crenvurst-ului la pisica sau caine mi-a adus aminte de ceva hazliu: cand ne-am mutat nu aveam frigider, pentru ca desi trebuia livrat in ziua in care ne mutam si noi, s-a stricat pe drum, asa ca pentru o saptamana a trebuit sa stam fara frigider... Nu am avut de ales si am lasat mancarea afara, in curte, in niste sacose. Printre altele era si o caserola cu 2 ciocanele de pui. Ei bine, a doua zi un motan de prin vecini a papat ambele ciocanele, asa ca vezi ca daca chiar vrei, gasesti cui sa dai mancarea.
Nu m-am suparat absolut deloc pentru cele 2 ciocanele pentru ca banuiam ca e posibil sa vina vreo pisica la ele, mi-am asumat riscul. Dar intamplarea in sine mi s-a parut tare hazlie.
Tanima, iti doresc si tie multa putere si spor la toate!
Eu in weekend nu am facut mare lucru, m-a chinuit talentul si am prestat niste desene pe peretii din camera copilului, in rest nimic interesant.
Azi Maria reincepe gradinita, sa speram ca nu se va imbolnavi de nimic!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
usorlili spune:
Roxana, da, sa stii ca la nenorocita aia de tumoare m-am tot gandit. Aia ma speriase rau de tot. De fapt asta a si fost motivul pentru care m-am interesat la Alex despre evoluatia bolii. Ca ma speriase ideea de tomoare si nu voiam sa accept ca poate sa fie asa ceva. Bravo. Bine ca a iesit RMN-ul bine. Iti doresc multa putere in continuare si sa reusiti sa-i dati de cap. Tine-ne la curent, te rugam. 
Voiam sa-ti mai zic. Alex foloseste ca antiinflamator diclofenac. Nu stiu ce substanta activa are.
Anangel, sanatate multa Mariei de acum inainte. Si Tudor a reluat gradi astazi (a stat vreo 2 saptamani acasa, nemotivat
).
Fetelor??????????
Si totusi exista iubire!
ramomar spune:
Buna dimi
ce liniste pe aici...ia veniti la o
! 
Roxana draga multa sanatate ii doresc Dariutei (draga de ea, cate medicamete trebuie sa ia) , iar tie sa-ti dea Domnul multa putere! Ma bucur ca rezultatul de la RMN e bun.
trischa multa sanatate Patriziei! ai descoperit de la ce face febra?
tanima multa putere sa faci fata la toate. Stii tu cum sunt mamele, cand e vorba de puii lor, nu mai conteaza nimic si tot mai gasesc energie si putere de a merge mai departe.
Ai vazut ca educatia incepe sa se vada, din moment ce doamnele de la camin iti spun asta! 
Ieri si eu am fost tare mandra de mogaldeata mea, cand am ajuns la gradi am vazut pe panoul din hol 2 desene ale ei, foarte frumoase si mi le-a aratat cu atata drag si cu atata bucurie pe fata!
, iar in piept avea o bulina mareee rosie.
flavia?
Yoanna?
lilina?
eunice?
beatrix?
Moni?
Adina
Crisnemes?
Daniela, ne-ai promis poze si...inca asteptam! 
lakioana?
scumpik_lui?
elenia?
Adriana?
Andra?
Ancuta?
mexxa?
elenia?
tasia?
lullabay?