Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

prezent la cafea!
Ramo! te cred ca ai fosqt tare mandra! la eric nu dau buline in schimb toate activitatile gen colorat, lipit...sunt afisate si in fiecare dimineatza tot asa m-i le arata tare mandru! iar la sfarsit le primim acasa!
pe mine ma omoara lipsa de timp, nu stiu cum se face ca de cate ori fac un plan si incerc sa ma tin de el apare cate ceva in plus!
am citit repede in mare ca nici nu mai stiu cui sa-i raspund!
In primul rand insanatosire grabnica Bucuriilor bolnave!
Roxana, imi pare rau ca treceti prin atatea! Sper ca intr-o zi sa rasara si soarele si sa ne dai vesti bune si Daria sa fie sanatoasa! Multa putere mamico!
Yoanna, sper ca si voi sunteti mai bine! imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la injectii! cat despre retragerea de la gradi nu stiu ce sa zic! adevarul e ca primul an de colectivitate e foarte greu, dar pe urma va fi muuulllttt mai bine!
Itzy, ce fain v-ati distrat! ceva poze vedem si noi?
acomodare usoara la gradinitza! sunt convinsa ca veti reusii! doar timp si rabdare!
Lexi, trebuie sa fie bine cu Maria!
Andreea, sper ca ai scapat de gripa si tu si Sebi sunteti bine!
nu mai stiu cine intreba de biberon! si noi mai avem si inca n-am nici un stres sa i-l scot! bea unul dimineata si unul seara! cand va vrea sa bea laptele cu cana atunci i-l scot!
cam astea asa rapid! fug la hartogarii!
pup pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Ramo, prezenta la apel!
Si la Carina la gradinita se pun bulinute pe bluzite, Patri la ce gradinita este? Felicitari pentru desenele de la panou, si eu ma bucur tare mult si ma simt mindra cind vad ca veverita mea are desenele expuse si mi-o lauda d-na educatoare.
Eu am miine primul interviu pentru angajare si sper sa ma ajute DD sa imi gasesc in sfirsit de lucru.
Pupam bucuriile bolnavioare si le uram multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua si de la mine!

(Ca nu mai pot spune buna dimineata )

Multumim pentru cafea. Iau si eu una cu putin lapte si putin mai dulce!

Roxana multa sanatate Dariei si multa putere si rabdare si tie! Asa cum mai spunea si Xandrinne, daca am retinut bine, nu pot sa spun in fata ta decat "Jos palaria!" Vroiam sa te intreb daca stii cumva pentru a cumpara acel medicament din Austria este neaparata nevoie de reteta? Se poate cumpara pur si simplu fara reteta?

Usorlili si Lexi reacomodare usoara la gradinita, si Doamne ajuta sa nu mai prinda nici un virus nici Tudor si nici Maria!

Legat de biberon, Ioana nu-l mai foloseste de vreun an. Este foarte adevarat ca nici nu bea foarte mult lapte, nici n-a fost o mare bautoare ... (de lapte) ... dupa intarcare. Noi suntem la capitolul bem laptele cu paharul, seara sau dimineata, cand are chef. In schimb ii place mult iaurtul, asa ca facem o usoara compensare ...

Si acum ... din pacate ... trebuie sa ma intorc la treaba ... n-am nici un chef ... da' ... deocamdata nu prea am ce face.

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor,

nu stiu cum ati ajuns voi cele din bucuresti azi la serviciu, eu am facut 2 ore si 5 minute de acasa pana la birou, un drum pe care in mod normal nu-l fac in mai mult de 30 min. m-am blocat efectiv si nu am mai putut inainta. a fost foarte frustrant.

acum m-a anuntat mama ca a ajuns siropelul din timisoara, dar numai cu elicopterul as putea ajunge acasa sa-l iau si la medic sa-mi dea reteta. asa ca maine probabil va pleca sotul sa ia reteta, pt ca eu voi fi cu victoras in spital, la operatie. imi sta inima in loc cand ma gandesc, dar, asta e, tr sa terminam si cu problemutza asta a lui.

si pentru ca in ultimul timp am spus doar partile negative ale vietii, vreau sa va spun ca in continuare sunt foarte fericita ca am doi copii minunati care ma fac sa rad in fiecare zi, ma fac sa ma simt femeie implinita si dau sens vietii mele. sunt extraordinari, seara cand ajung acasa alearga amandoi de pe unde sunt in casa sa ma intampine, din hol sar pe mine, cadem gramada si uit de tot ce-i urat. am vrut sa vad spun asta pentru ca viata mea este frumoasa cu ei alaturi, numai ca, coplesita uneori de boala dariei si alte probleme, uit sa va povestesc si partile bune. dar le traiesc intens in fiecare zi.
va pupam, nu stiu daca apuc sa va mai scriu in urmatoarele 2 zile, caci voi fi internata cu victoras.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

am uitat: Proxen saft nu poate fi cumparat fara reteta. cel putin informatia asta o am eu. si, fetelor, doar printr-un concurs de imprejurari nefericite trebuie sa fac fata unor situatii mai aparte, dar nu este nimic special in ce fac, cu siguranta toate ati lupta la fel ca mine, poate unele mai cu capul pe umeri (uneori simt ca ma pierd in detalii).
asa ca eu as spune jos palaria in fata voastra, care ma sustineti neconditonat, multe dintre voi fara sa ma cunoasteti personal. faptul ca va am pe voi alaturi ma face sa trec mai usor peste multe probleme si multe dintre voi m-ati ajutat in mod direct, trimitandu-mi cand a fost cazul medicamentele de care am nevoie. mai am o speranta ca in mocirla in care traim in ziua de azi, exista flori care prind radacini si sper ca ai nostri copii sa traiasca intr-o lume in care bunul simt, corectitudinea, generozitatea, decenta sa nu fie raritati si sa fie normalul.

scuze ca ma pierd filosofand, in ultimul timp m-a coplesit antiteza dintre voi si alti cativa, putini, care sar in ajutor si majoritatea rea si nesimtita.

asa ca, ma-nclin si jos palaria in fata voastra!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Roxana, succes cu operatzia, e bine ca-tzi mai iei o piatra de pe inima. multa sanatate Dariei, ma bucur ca nu e tumoare si sper sa gasitzi tratamentul adecvat in continuare!

Noi in sfarsit suntem sanatosi, de ieri merg iar la gradi, m-am enervat la culme ca papuceii de gradi ai lui Alex au disparut brusc de la cuierul lui si n-au fost deloc ieftini ... eu nu-ntzeleg cum pot sa dispara asa, mai ales ca inauntru e scris numele lui, deci nu se pot confunda :(.

Poimaine am si eu un interviu, dupa asa pauza lunga, parca mi-e si frica sa nu zic vreo prostie, mai ales ca atunci cand sunt emotzionata nu-mi ies bine cuvintele pe germana, sper totusi sa ma descurc.

De biberon si noi am scapat acum un an, cand Fabi si-a scapat sticlutza pe jos si a spart-o, de-atunci n-a mai vrut nici el nici Alex. Pediatrul meu imi zicea ca dupa varsta de un an sa nu ma mai auda ca le dau lapte din sticlutza, dar ai mei se trezeau noaptea si doar nu era sa merg cu cana la ei .

Acum suntem la capitolul imbracat singuri, papuci, pantaloni, ciorapi, geaca, se descurc destul de bine cand au chef, ma mai intreaba care e pantoful drept si care e cel stang?

Sunt putzin ingrijorata ca nu prea mai vorbesc pe romaneste, intre ei deloc, cu mine doar cand insist eu. Saptamana viitoare vine maica-mea si sper sa-si intre iar "in mana". Acum ma controlez si eu sa vorbesc doar romana.

ramo, felicitari pt frumoasele desene! Oare fetele la varsta asta sunt de regula mai talentate ca si baietzii??

Merg sa fac ceva de mancare pt copii, voi ce ma gatitzi la amiaza, ceva ce ar merge repede?

o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, mult succes la operatie!
Buna fetelor, am venit la cafea. Ramo, merci. Felicitari Patriciei pentru bulina! La noi la camin nu se dau buline, in schimb, la plecarea acasa parintii pot admira operele de arta ale prichindeilor, la expozitie.
Ancuta, mult spor la treaba!
Lexi, succes Mariei la gradi! Sper si eu sa fie totul ok.
Andra, mult succes maine la interviu!!
UsorLili, reacomodare usoara lui Tudor la gradi.
Beatrix, spor la hartoage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

Poimaine am si eu un interviu, dupa asa pauza lunga, parca mi-e si frica sa nu zic vreo prostie, mai ales ca atunci cand sunt emotzionata nu-mi ies bine cuvintele pe germana, sper totusi sa ma descurc.
Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mult succes la interviu!

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

Merg sa fac ceva de mancare pt copii, voi ce ma gatitzi la amiaza, ceva ce ar merge repede?

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Pai repede ar merge o budinca cu carne si legume (semifierte, amestecate cu niste smantana, ou, cascaval ras si date la cuptor in vas uns cu unt), sau o tava de legume, taiate bucati (morcov, cartofi, ardei), cu carne de pui, acoperita cu folie si data la cuptor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, m-a impresionat ce ai scris, dar eu sustin in continuare "Jos palaria" in fata ta! Eu te admir pentru forta pe care o ai, eu ma lupt pentru niste probleme care, in comparatie cu a ta, par niste nimicuri si totusi ma simt doborata uneori. Nu stiu cum as face fata unei situatii ca cea in care te afli tu.
Mult, mult succes maine la operatie, Doamne ajuta sa scapati repede si bine!
Adina, mult succes la interviu, tin pumnii sa iasa bine!
Usorlili, Ancuta, multumim!
Ramo, felicitari Patriciei pentru bulina. Nici la Maria la gradi nu se dau, in schimb operele de arta sunt bagate in ghiozdanele si aduse acasa. Cum intru seara pe usa, Maria imi prezinta tot ce i s-a pus in ghiozdanel de catre educatoare. Bine, ea momentan face niste mazgaleli dar noi suntem foarte mandri.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare!
Dupa doua zile de stat cu prichindeii singura acasa, in sfarsit i-am pasat sotului si ma mai relaxez si eu. Azi a fost putin mai bine, dar ieri seara credeam ca imi plesneste capul de obosita ce eram.
Roxana, multa putere sa treceti si de operatia asta. Ma bucur ca RMN-ul a iesit bine. Legat de problemele tale, sa stii ca eu te admir de doua ori: o data ptr puterea cu care faci fata tuturor problemelor de sanatate ale copiilor, a doua oara ptr puterea de a trece de problemele casniciei. Eu stiu poate la fel ca tine ca atunci cand in viata nu sunt doi care sa traga si de bune si de rele, este f greu sa faci fata. Ai dreptate in ce privesc copii, eu la fel simt cand ii aud razand, cand ii vad jucandu-se impreuna, dar sincera sa fiu cand vreunul este bolnav, mai greu mi se pare cu cat simt ca sunt singura si ca nu ma sustine nimeni. La tine problemele sunt infinit mai mari decat ce am avut eu cu copii.
Eu l-am tinut pe Rares acasa ptr ca nu reusesc sa il pun pe picioare cu o tuse si am zis ca sa il mai izolez, nici afara nu l-am mai scos f mult, maxim 30-40 de min pe zi. In rest, sunt sanatosi amandoi, Doamne ajuta! Ma bucur ca a inceput si Rares sa se mai joace (nu va mint cand va spun ca a invatat de la Miruna sa se joace, sa accepte partener de joaca). Toata ziua eu strang la jucarii ptr ca ei vor mereu altele si la un moment dat nu mai ai pe unde calca.
Andra si Adina, bafta la interviu. Eu daca ar fi sa merg la un interviu cred ca mi-ar fi foarte greu ca nu am mai fost de 10 ani la unul, de cand m-am angajat in invatamant, dar pe de alta parte cred ca as fi mai indrazneata decat acum 10 ani cand ma topeam toata si nu mai stiam ce sa spun.
La rares la cresa nu se dau buline, doar uneori le mai da note pe mana cu pixul, iar activitati nu fac f multe (la cresa nu se merge pe activitati ci pe joaca), asa ca nu ne afiseaza nimic, singura plansa care am vazut-o facuta de fi-miu este o plansa cu un morcov colorat, adica mazgalit. In schimb invata poezii, stie destule, dar din pacate nu prea vrea sa le spuna decat mie, si cand le spune nu intelege nimeni nimic ca el vb f prost (inca nu spune f multe litere: r, s, g, z si altele) asa ca este tare greu sa pricepi uneori ce spune. In plus vb f incet cand il intrebi ceva, in rest tipa toata ziua.
Gata, m-a prins fi-mea, m-a descoperit in birou, asa ca trebuie sa fug.
Va doresc tuturor multa sanatate si o saptamana faina.
Pupici

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput