Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna seara!

Uite ca am reusit in sfarsit, sa am laptop-ul meu acasa, care se decshide usor, functioneaza ok, mai am cate ceva de instalat pe el, dar principalul e ca exista si pot sa intru pe net. Victorie!

Roxana multa sanatate lui Victoras, sa dea Domnul sa treaca cu bine peste aceasta interventie!
Azi, s-a circulat inforator, din cate am auzit, eu l-am luat pe dumnealui 41 (tramvai) si am ajuns chiar bine, dar am vazut pe langa el, ce era!

Adina bafta la interviu. Tinem pumnii!

Tanima relaxare placuta! Sa-ti traiasca puisorii si sa iti aduca numai bucurii!

Eu eram asa un car de nervi, cand am deschis computerul, dar acum mi-a trecut! Sunteti minunate toate! Numai deschizand topicul nostru si citind cateva randuri si mi-a trecut! pentru voi mamici minunate!

Iar acum ca m-am calmat am sa trec in bucatarie sa fac o mamaliguta ... ca mi s-a facut o pofta de mamaliga cu lapte ...
si apoi plecam intr-o vizita scurta la ai nostri fini (care au fost plecati acasa si s-au intors cu bunatati

Va pup si va spun noapte buna!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Xandruta si Tanima, mersi frumos!
Tanima, stai linistita, ca te descurci mult mai bine decit crezi tu.
Avem tendinta sa ne comparam de fiecare data cu alte persoane care fac mai bine fata decit noi in unele situatii si avem impresia ca noi nu am fi capabile de asa ceva dar e doar o impresie.
Eu am citit mereu postarile tale si faptul ca ai doi copii, de care te ocupi cu multa grija si dragoste, te face o mama puternica si razbatoare in viata.Atita doar ca, lipsa unui suport emotional din partea partenerului de viata, ne face sa simtim mai tare greutatea tuturor sarcinilor care cad strict sau aproape strict, numai in spinarea noastra.
In privinta interviului, ce sa mai zic eu care nu am mai lucrez de 4 ani de zile??? Nici nu stiu ce atitudine sa am, nu vreau sa par nici prea disperata si umila-gata sa accept orice dar nici prea "intepata".
Sper sa am norocul sa ma descurc si sa ma vad mai repede cu un serviciu, ca tare am nevoie.
Bafta si tie Adina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Andra, bafta si tzie! Eu n-am mai lucrat de 6 ani!
Pt mine ar fi un job lejer, cu doar 50 de ore pe luna.

Ancuta, ai dreptate e mai comod de-acasa din pat cu laptopul, si eu inainte trebuia sa cobor la subsol in birou, si nu-mi prea placea, mai ales ca nu i-as mai fi auzit pe copii daca s-ar fi trezit. Deci vei fi mai activa de-acum, nu?

Eu sunt absolut socata. De cateva ore m-a sunat o mamica din alta grupa , parea vadit incurcata, si mi-a relatat o scena pe care a surprins-o azi dimineatza:

copiii din grupa gemenashilor erau adunatzi in holul gradinitzei, pt ca sarbatoreau o fetitza. Trebuiau sa fac un cerc, tzinandu-se de mana, dar Fabi a refuzat sa dea mana fetitzei de langa el. Cruella efectiv l-a smacit dintre copii, i-a zis scurt: "asa nu merge" , l-a dus in bucataria grupei si ea a revenit in cerc dupa ce a inchis usa in urma ei (nu cu cheia, dar totusi a inchis-o si a lasat copilul de 3 ani singur in bucatarie!).

Dupa un minut Fabi a iesit singur si a revenit la minunatul cerc, dar zambea asa smechereste (genul care se stie cu musca pe caciula, dar nu cedeaza), si doamna l-a luat iar de mana, s-a indreptat iar spre buctarie, i-a mai zis niste treburi pe un ton extrem de dur (dar vorbe pe care mamica asta nu le-a deslusit), si la sfarsit i-a zis: "tot timpul deranjezi!" . Fabi deja plangea pe drumul spre bucatarie, si mai departe nu stiu ce s-a intamplat , ca mamica a trebuit sa iasa.

Deci maine merg la gradi si trag pe jos cu ea !!!!!!!

solutzia mea ar fi clar una foarte simpla: incerc sa schimb grupa (atunci tipa nu mai are nici o legatura cu ei), schimb gradinitza, sau daca nu reusesc ii retrag si-i tzin acasa pana voi primi loc.
Problema este ca azi am discutat foarte mult cu gemenasii, si nici unul nu-si doreste vreo schimbare, s-au obisnuit si imprietenit cu multzi dintre copiii de-acolo, care chiar sunt niste dragutzi cu totzii.

Ma aflu intr-o mare dilema, situatzia clar e foarte tensionata si nu poate ramane asa, va anuntz maine ce-am rezolvat. Ma gandesc si sa-l trimit pe sotz sa o scuture putzin, insa dupa cum il cunosc de pashnic si cu bun simtz, mi-e sa nu se inmoaie.

vad eu cum o scot la capat ...

Roxana, daca ai retzeta cred ca potzi comanda la o farmacie on-line din Austria. Sa ne spui daca nu reusesti.

Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Haideti fetelor la o cafea ca e amiaz!

Din pacate nu am mai reusit sa intru deoarece Victor harnic cum este a facut cred ca varza calculatorul,dupa ce a a intrat si el un pic pe forum(era curios sa vada ce mai faceti.)
Am inceput serviciul de luni - si cum am fost cu multa treaba nu am reusit deloc sa intru sa vad ce faceti.

Pe Victor l-am dus de ieri la gradi desi mai tuseste. Am fost cu el la medic si a spus ca nu are nimic ca e doar tusa reziduala de dupa o raceala, am facut si aerosoli si nimic. L-am tinut pe bietul copil in casa - lucru pe care nu am crezut ca-l voi face vreo data - ei si cu febra ieseau afara, sa putem merge la operatie. Am vorbit si cu dr. chirurg si mi-a spus ca anestezista nu-si asuma in perioada asta nici un risc.

Roxana - va tin pumnii sa fie totul ok si te astept cu vesti bune. Am vazut ca cauti un siropel pentru Daria. O sa intreb si eu sa vad daca nu se gaseste in Romania undeva.Ma intereseaza daca stii cumva producatorul siropului - pe prospect eu nu am vazut sa scrie ceva.

Adina- multa bafta la interviu! Nu stiu ce sa mai zic de Cruella- daca baietii sau acomodat cred ca e mai bine sa ii lasi asa. Schimbarile nu le prea plac copiilor,dar pe de alta parte nici sa creada ca un comoportament ca al acelei persoane este normal. Cu siguranta ca sunt si alte educatoare si care se comporta altfel cu Fabi.Am patit ceva asemanator - dar nu chiar asa- cu Victor la cresa-era directoarea care era tot un fel de Cruella - dar restul educatoarelor lau iubit mult pe Victor si a suferit mult cand a trebuit sa mearga la gradi.

Andra- bafta si tie in gasirea unui loc de munca.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Adina, am ramas cu gura cascata! Habar nu am ce sfat sa-ti dau, mai ales ca gemenilor le place acolo unde sunt; probabil, ar trebui sa incerci sa gasesti un numitor comun cu Cruella, daca s-ar putea, sa renunte la asemenea comportament. Abia astept sa citesc ce ai rezolvat cu dansa... Hmm, repet, am ramas cu gura cascata...
Andra, am si eu vreo 4 ani de cand nu mai merg la serviciu, asta ar fi al cincilea; dar, nu mi-e dor deloc de servici
Ancuta, ma bucur ca ti s-a indulcit starea de spirit Servici usor!
Tanima, te cred, si eu strang la jucarii, intr-una, noroc ca merge Narcisa la camin, asa mai fac si eu cate-o pauza, dar in week-end imi place, nu-mi place umblu dupa jucarii...
Lexi, la noi la camin strang toate operele de arta in mape, pe care ni le vor da la sfarsitul anului; pana atunci, le admiram la expozitie, de fapt, mai mult sotul, el ajunge mult mai des la camin, eu am doar doua zile cand o duc, si una cand o iau.
Ramo, mai fa o strigare Poate revin fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Haideti fetelor la o cafea ca e amiaz!

Poze

Hi hi, Cris, o bem impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ziua buna,

Am lipsit putin, dar din lipsa de chef, stare aiurea. Nici amu nu ii mai bine, dar asta e, macar azi e soare la noi.

Andra, Adina, bafta la interviuri.

Adina, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. E mai complicata treaba la voi. Is curioasa ce-ti zice educatoarea.

Ancuta, si eu is cu laptop acasa cand am chef sa-l car. E mai simplu asa.

Cristina, pana la urma faceti operatia sau nu?

Roxana, asteptam vesti de dupa operatie. pt mamica luptatoare.

Xandrutza, mi-ai facut pofta cu retetele tale. O sa fac si eu zilele astea.

La noi nu e nimic nou, Bogdan merge la gradi, e ok, suntem pe a doua luna de bronchovaxom. Nu-mi povesteste multe de la gradi. Luni au avut ca tema florile si i-au dus la o florarie, dar mi-a spus educatoarea a doua zi nu el. Au spus ca a inceput sa manance mai bine, dar numai ce ii place, insa e si asta un pas inainte.

Si la noi se vor primi toate proiectele la sfarsit de an, intre timp sunt afisate pe hol la intrarea in grupa. Ma uimeste ca acolo deseneaza, lipeste, dar acasa nu ii place. Acasa ma innebuneste cu masinutzele, avem o gramada si ma pune sa vorbesc cu ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Flavia - din pacate pana cand nu tuseste deloc nu putem face operatia. Anestezista nu vrea . Repet Victor nu are febra , nu-i curge nasul....

Xandruta.

La fel si la gradi la Victor se afiseaza "lucrarile" copilasilor pe un panou- dar unele li se dau acasa. Cel mai dragut a fost Victor cand au facut o oglinda si a fost musai sa mai faca una si pentru Dragos.

Dragos mai primeste de la gradi lapte si corn - sau ieri de exemplu a fost ziua unei fetite din alta grupa - nu se lasa pina nu primeste si pentru Victor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare dragi mamici

deci, xandrutza strigare din nou : Gety, lilina, Itzy, trischa, yoanna, tasia, eunice, Moni, lakioana, floricel, CristinaGoji, Mirabela, Sephora, microbu, mamilili, scumpika, sybille, festina, iallinaaaa, pufy, mimi-me, Cata, credo si toate fetele

Roxana suntem alturi de tine cu gandul si sufletul . Sper sa treceti cu bine si peste aceasta interventie a Victorasului.

Andra si Adina multa BAFTA si va asteptam cu vesti bune!
Adina imi pare rau ca,,,Cruella nu se dezminte. Esti intr-o postura dificila si nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. Ba as zice sa ii retragi, pt ca aceasta femeie se vede ca nu are leac si va continua cu asemenea tratamente si pe viitor, dar avand in vedere ca ei s-au acomodat bine si merg cu placere...e mai greu. Iti tin pumnii sa reusesti sa schimbi grupa, daca zici ca asa nu ar mai avea de-a face cu ea.
Ai reusit sa vorbesti azi cu ea? sunt curioasa sa aud ce explicatie a avut!

Andra m-ai intrebat la ce gradi e Patri. Eu iti zic, dar nu cred ca o sa stii despre care e vorba, ca e in Oradea

Crisnemes sper sa scapati de tuse! super dulce Victor cum aduna tot ce poate si pt fratiorul lui!
Patri a scapat de acele mucozitati din gatut dupa 3 zile de pliculete ACC.

mey am si eu o intrebare: bucuriile voastre se mai trezesc noaptea? ca mea DAA. De ex. azi-noapte la 3 ma striga de zor, merg la ea in camera si o intreb ca vrea sa faca pisu, raspuns "nu, vreau lapte". Deci, nu se trezeste pt pisu, reuseste sa-l tina pana dimineata de cele mai multe ori, dar se trezeste ori ca a visat ceva si trebuie sa o mangai, ori sa-i duc lapte sau in unele nopti pt pisu. Tot astept si eu sa treaca perioada asta a "bebeluseniei" (adica sa dormim toata noaptea) si vad ca se lasa asteptata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, sunt prin zona, va citesc, dar n-am timp sa comunic mult, am inceput de luni inventarierea de patrimoniu si vin acasa lata de oboseala. Asa ca, va rog sa-mi puneti "motivat".
usor!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput