Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Prezent!

Buna tuturor. Sunt in pauza la servici...si mi-am spus sa intru sa vad ce mai faceti si am vazut ca se face prezenta (Ramona).
Noi suntem relativ bine. Reby tocmai a terminat un tratament pentru o pneumonie. Inca tuseste, insa e mult mai bine. A inceput sa mearga si la gradinita (dupa o saptamana de absenta).
In rest toate sunt bune. Noi cu serviciul si Reby de la 7 jumate dimineata si pana la ora 18 seara este la gradinita. Ii place acolo...se simte ca si in a doua familie. Are o educatoare super de treaba...care se comporta cu ei de minune si sufera alaturi de ei cand sunt bolnaviori. Cat a fost bolnava, m-a sunat de cateva ori sa vada ce mai face. Reby tine mult la ea. Are muulti prieteni, a inceput sa vorbeasca acum si in franceza si canta cu drag cantecelele invatate acolo.
Roxana, vreau sa te felicit si eu pentru felul tau de a fi - o luptatoare - si iti urez multa rabdare in continuare cu boala Dariei. Sa dea Doamne-Doamne ca Daria sa se insanatoseasca si sa nu mai stie ce este aceea durerea. Acelasi lucru il doresc tuturor copilasilor.

Va las acum...ma duc la munca. Mai am doar 2 ore jumate (mi-am luat pauza mai tarziu).

Pupici...si promit sa mai intru.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

o pentru toata lumea, sa nu mai fac iar nominalizari

Ma bucur mult lakioana ca sunteti bine si ca ne mai dai vesti despre voi. Ce bine ca Reby are asa o educatoare buna si sufletista si ca ii place!
Si dupa cum ai promis...te mai asteptam sa intri!

Gety spor la inventariere!

Adina hai zi-ne despre Cruella!

o zi senina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Ramo- din pacate in vara Dragos a vrut sa doarma cu taicas-o iar Victor cu mine doar o noapte si asa a ramas. . Asa ca nu stiu daca Victor se trezeste noaptea- atata vreme cat ma simte langa el. Cert este ca dimineata la 6:30 cand ma ridic din pat si el se trezeste- doar ca nu ma simte linga el.

In rest Victor a fost foarte bucuros ca e la gradi .

Ramo - o sa merg la farmacie si o sa incerc si cu ACC - nu i-am dat pana acum niciodata.Ii dau in continuare cu sirop de Stodal.

Lakiona- te asteptam sa mai vii pe la noi cu vesti si poze cu Reby.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele, am venit la cafea, merci Ramo! Mi se inchid ochii de somn...
Lakioana, bine ai revenit, ma bucur sa citesc vesti despre voi; Reby.
Gety, mult spor sa ai!
Cris, tot asa dormim si noi, cu fetele, eu cu Diana, inca alaptez; pe mai tarziu o sa incercam un experiment, cu astea mici in pat, sa vedem ce iese
Adina, Roxana, astept niste vesti bune
Flavia, nici Narcisa nu ma informeaza constant despre ceea ce fac la gradi; dar, daca stiu eu tema zilei si ii pun intrebari, imi raspunde, ba chiar ma uimeste cu cate stie cateodata
Ramo, Bucuria mea inca se mai trezeste noaptea, maraie prin somn, mai ceva ca Diana, ba viseaza, ba vrea ceai.
Lexi, ce-i cu tine? Cam intrai pe forum pana la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

O, ce ciuda mi-e , tocmai am scris dialogul cu Cruell, si cumva m-am deconectat!

In fine, i-am adus doamnei la cunostintza ca stiu ce s-a intamplat, ca Fabi sustzine ca ea l-a inchis in bucatarie SINGUR (ea pretinde ca era o educatoare acolo), i-am interzis sa reactzioneze asa grosolan cand e vorba despre copiii mei, ea sustzine ca gemensii deranjeaza "tot timpul "cercul, si ea nu-si poate tzine activitazile, eu i-am spus ca taratul copilului plangand si inchisul undeva o fi solutzia ei, dar pe mine ma deranjeaza la culme, si nu-i doresc sa mai aud de o faza similara. Am facut-o cu ou si otzet, ea era deja foarte tulburata, cred totusi ca de-acum se va gandi de 2 ori inainte sa se adreseze copiilor mei (sper sa nici n-o mai faca vreodata), oricum a fost foarte surprinsa de tonul meu, din pacate eu cred ca pe un om la varsta asta nu-l mai potzi schimba, nu-l potzi face sa intzeleaga ca traim alte vremuri cu alte metode pedagogice,ea a rams tot pe vremea razboiului-

Cu jobul, voi afla rezultatul miercuri, oricum salariul e cam micutz, deci nu plang in perna daca nu ma angajeaza.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumesc la toata lumea!

V-am citit, acusi decolez!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimi, poftiti la
Adina, sper sa se imbunatateasca comportamentul Cruellei, dupa discutia avuta.
Gety, servici usor!
Fetelor, cine deschide capitol nou? Eu nu ma pricep...

Mergi la inceput

Buna dimi!
Poftiti la , daca aveti timp. Va doresc un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, si ce cerc frumos cred ca avea! Si gemenasii i-l stricau.

Noi am avut o zi placuta, speram maine sa mergem la un gratar, daca avem cu cine.

De miercuri, ora 12,oo intru in concediu fara plata, asa ca o sa ma odihnesc, fara bani.

Maria e bine, nu tuseste, nu rosu in gat, speram sa o tina tot asa. In schimb nu ne asculta deloc. Cateodata nici nu ne baga in seama, face numai cum vrea ea. Speram sa fie o faza trecatoare.

usor, desi eu am dormit si la pranz vreo 2 ore.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor,

am citit in ultimele zile pe fuga si imi pare rau ca nu am raspuns in ziua in care am venit acasa cu victoras, ca aveam numai vesti bune atunci. dar, totusi, incep cu ele: victor a iesit din operatie dupa 1 ora si 20 min, a dormit destul de mult (numai in brate, urla rau daca il lasam in pat), dupa care, la vreo 3 ore am inceput sa-i dau ceai, iar dupa aia a fost din ce in ce mai bine. in aceeasi zi a mancat laptic, banana, iaurtel si biscuiti, ca nu mai reuseam sa-l opresc. n-a avut nimic si seara deja incercam sa-l tin sa nu fuga, ca nu avea stabilitate si se legana, dar el dadea sa fuga pe holurile spitalului. acum este deja o joaca sa-i schimb pansamentul, ii suflu la operatie cand ii dau cu betadina si rade ca se gadila. pana miercuri ii scoatem si firele si sper ca macar partea cu victor am rezolvat-o. operatia n-a fost standard, dar nici nu ma asteptam. mi-a explicat medicul cum statea treaba cu hidrocelul si cu hernia, dar eu eram atat de fericita ca mi l-a adus respirand si ok, ca n-am retinut nimic din ce mi-a zis. si pt ca tot am vb de medici in ultimul timp, vreau sa va spun ca am fost foarte multumita de medicul ce l-a operat, atat ca medic cat si ca om.

si acum, vestea proasta, care mi-a stricat bucuria: de ieri daria n-a mai mers decat schiopatat, toata ziua. nu a avut un singur pas pe care sa-l faca indoind piciorul stang. in continuu l-a tinut drept si incordat si se plangea ca o doare. mai grav este ca se plange ca o doare in spatele genunchiului si la sold, nu la glezna, unde este umflat. asa ca nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai cred. daca intr-adevar o dor articulatiile de la genunchi si sold este foarte clar, a devenit poliartrita, care are un prognostic mult mai prost si de tratament si de vindecare. ma doare sufletul ca o vad ca schioapata in continuu si ca o doare. in plus, ea sarea mult in pat si dansa foarte mult in casa. acum nu mai poate face asta, ea incearca dar se vede ca se straduieste sa-si tina echilibrul, pt ca nu indoaie piciorul. de ieri ma tot gandesc ce sa mai fac si am ramas in pana de idei. deja am inceput de 3 zile tratam cu proxen saft, dar poate e deja prea tarziu. habar n-am... unde sa ma mai duc cu ea? ii dau in disperare cu creme antiinflamatoare si remedii homeopate si siropuri antiinflamatoare si degeaba...

si ieri am vazut la tv o secventa care mi-a taiat rasuflarea: parca Dumnezeu m-a facut sa ma uit cam 5 minute la Dansez pt tine. n-am vazut mai mult, dar am vazut exact secventa in care una dintre concurente spunea ca a renunta la dansul profesionist pe care il practica pt ca a fost diagnosticata cu artroza in urma cu 2 ani. si stefan banica se mira de ce asa tanara! iata ca este clar, nu poti practica sport avand aceasta boala nenorocita.

va pup si va imbratisez pe toate

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput