Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Gabi foarte frumos ai serbat..
Dana ce-au crescut baietii!
multumesc pt raspunsuri!..mey daca voi ma trimiteti sa fac singura crutoane,inseamna ca inca nu v-am convins cit de ocupata sint!
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Gabi foarte frumos ai serbat.. Dana ce-au crescut baietii! multumesc pt raspunsuri!..mey daca voi ma trimiteti sa fac singura crutoane,inseamna ca inca nu v-am convins cit de ocupata sint! |
Mai, eu sunt intr-o perioada de economii, de aia iti ziceam sa le faci singura - eu tai piine mai veche cubulete, o stropesc cu putin ulei si bag tava la cuptor - nu imi ia mai mult de 15 min si sunt mai gustoase decit alea de cumparat...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Semnez si eu rapid, merge forumul ca porcu`, rds-ul la fel
Roberta, ai ajuns !!!
Suntem bine, am dus copila la gradi, pe 5 merg dupa ea. E o vreme inchisa de-mi sta pe creier
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
culmea la mine a mers ok azi forumu dar nu am avut timp de scris din cauze de impartit dreptate intre plozi.
Oliv, eu nu am cumparat niciodata crutoane, le fac ca Gabi, adica painea veche o tai bucatele si la cuptor.
http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Noiembrie200902#5402117752451928178 ete si de la noi poze de sambata
a se observa Pat singur la bar.. flirta cu barmanita pe care o iubeste de acu 2 ani.. si culmea, e bruneta
roxanaz spune:
mneata....
pffuuu ce liniste!
Robi cum a fost zborul? cuminti avioanele?
Daria, cum e reintoarcerea la munca?
Ioana, voi cum stati cu gripa?
Caro, ce mai fac fetele? esti restanta raaaauu la poze!
va astept la raport azi!
g_ioana spune:
Neatza la raport
Roxiincercam sa stam cat mai departe de gripa..cum studentii mei au fost bolnavi pe rand din octombrie acum sunt toti sanatosi...la gradi sunt putini cupii iar doamna a zis ca pe aia care tusesc sau au muci ii trimite acasa...in rest,bagam la greu,kiwi,vitamina c si miere..de iesit afara iesim zilnic ...de ferit de aglomeratiuni nu prea putem ca facem pregatiri de botez..asa ca,mergem inainte.....foarte faine poze,ce cocheta este Eva...iar Pat va fi un mare cuceritor
Dana ce mare s-a facut Paulica imi place cum se plimba el cu scaunul...iar Vic este tare hotarat si-n poze
Vivia cum mai merge Uka cu gradi a inceput sa-i placa?
Carote asteptam cu poze cu printesele tale.
Robi shoping placut la Londra!
Meii mi-a schimbat cineva cupilu...de o saptamana mananca in fiecare dimineatza lapte cu cereale,ea care nu mai manca de aproape trei ani...si s-a apucat de minciunele...pe mine nu ma abureste dar pe tacsu si pe bona la greu...eu i-am zis ca o cred tot ce spune, dar ca mos Nicolae si Craciun stau cu ochii pe ea si daca va mai spune minciunele nu mai primeste nici un cadou...sper sa mearga macar pana de sarbatori chestia asta
In drum spre gradi imi povestea"vreau sa-ti zic ceva de la gradi..da-i grav sa stii,nu-i cu bataie sau lupte dar tot este grav!!...tablita care mi-a dat-o doamna era stricata,nu stergea..asa ca m-am dus si am schimbat-o,am pus-o pe catedra si am luat alta"..pai si ce era asa de grav?..pai doamna nu era in clasa!"
hai sa avem o zi buna
kim222 spune:
am luat crutoane...f scumpe dar timpul meu liber este de nepretuit
Rox la pub ati fost?
Ioana super tare Maria! Luca etse ok la gradi nu mai plinge..dar ma termina noptile..se trezeste de 3-4 ori!
cristalina spune:
Neata!
Roberta, ne bucuram ca ai ajuns cu bine...odihna placuta
Roxana, pai o sa rupa inimile fetelor Pat...:))). Stiu ca ma repet dar... Eva e o dulceata
Mariuca de la Ieshi e simpatica! Ioana, e bine daca merge chestia cu Mos Nicolae si Mos Craciun. Maria minte de rupe (daca ma vede ca ma ambalez o da la intors ..."mami, ti-am spus ca e imaginar"...sau..."ti-am spus ca a fost un vis!")
Dana, ce au crescut voinicii!! "veselie" mare la voi ...:))) Sa va traiasca.
Noi am facut toate asigurarile la ING...sper sa nu fi aruncat banii pe fereastra (am citit in diagonala, banuiesc ca nu are legatura cu predicatul ce spun eu aici...)
Olivia, frumoase pozele. Insorite! Crutoane nu fac, nici nu prea folosim (Buna idee, o sa incerc sa le fac la cuptor, cred ca o sa am succes pen' ca Maria rontzaie orice...)
Apropo de nimic....Noi am facut grisine in masina de paine. Am facut aluat si pe urma lasat copiii din dotare sa faca grisine...mare succes am avut. O activitate consumatoare de timp dar distractiva, merge pentru o duminica dimineata in pijamale...
Gabi, frumos weekend ati petrecut...
Daria, las' ca mai sunt cateva luni si vine vara...hihi (sa nu dai tare...:))
Aaa, uitasem. Ioana, AndreeaPhilip...si noi vrem in fanclubul Phineas si Ferb...hihihi
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Cristalina si galushtele bine ati venit in club...la noi episodul favorit este acela in care baietii ii compun un cantec lui Peri ornitoringul..este hit-ul saptamanii"hai vinooo acasa,vinoo acasa..te rog!periiii!...vreau si eu detalii despre grisine...ce reteta ai folosit si cum se fac,pliiiz!
Vivia da' nu se linistise Uka cu somnul,parca asa tin minte
Tot ieri,mandra nu a dormit deloc...ajung seara acasa si o pun la raport ..."am dormit noua minute cu bunica Geta...si un minut cand vorbea tata cu buni..deci n-am auzit nimic din ce au vorbit...noua minute cu un minut..oare cat fac...a zece minute,am dormit zece minute,este bine,nu?"si uite asa imi vine sa ma duc si eu prin pub-uri..