Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani pentru sarbatoritii si sarbatoritele de ieri, sa fie sanatosi si iubiti si plini de fericire!! [s]
Robi drum bun si sa lipseasca peripetiile!
Dana e vorba de despartirea ing-nederlanden? sau...? pupici baietilor!
Oliv ce poze frumoaseee... ce m-am ofticat ca nu am putut iesi sambata si noi, a fost o zi superba!
eu am intrat in perioada in care musai vreau la servici... zau ca e floare la ureche
o saptamana buna si usoara tuturor!
cristalina spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri!
Sa ne traiasca, ca si tata e tot mihai...
La multi ani Leeloo! La multi ani Roberta!
Liliana, sa-ti traiasca printesa! Marina, Lia si Dana, sa va traiasca voinicii!
(sper ca n-am sarit pe nimeni )
Dana, las ca rasare soarele si pe strada ta! Pupam vonicii!
Ce zile superfrumoase au fost in weekend. Tare rau imi pare ca nu am apucat sa ne bucuram din plin de ele...
La noi au venit mamaie si tataie, s-a lasat cu rasfat la maxim!
Io-s cam capie, am fost vineri sa-i iau cu masina, 3 ore dus, 2 ore sa le fac cumparaturi de iarna (stau la tara si aduc cu sacosa), descarcat saci de faina si multe sacose, 3 ore intors...Imi cam termurau genunchii atunci cand am ajuns acasa Noroc ca am mai pus doua kile pe mine ca sa am putere sa car
In weekend distractie ca la fiecare...bucatareala, cumparaturi, spalat si alergat dupa cupii, cand a venit timpul sa ne relaxam duminica a trebuit sa mergem in vizite la sarbatoriti...hihihi
Azi am venit proaspeti la servici sa ne refacem.
Tanti Ioana a noastra s-a imbolnavit, e la spital. Nu mananca, vine dimineata si sta nemancata, i se face rau, cand ajunge ea sa manance la 11 la mine e deja tarziu. Toata pensia si toti banii pe care ii ia de la mine ii mananca nepoata-sa. Nici nu stiu ce sa fac cu ea, ea nu o sa zica niciodata ca nu mai poate, deh, sunt ceva bani....
Hai ca m-am vaicarit destul...:)
O saptamana exceptionala sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Am primit un mesaj, pana il forwardez cu mailul imi ia ani...
Pun aici mesajul ca sa-l vedeti toate, sper sa nu se supere cineva...
IMPORTANT:operatii gratis pentru copii
IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are
o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI-LE ACEST EMAIL .EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii .
Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28 ..05.2009 ora 13.20 la emisiunea -
Stiinta in cuvinte potrivite - rub rica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00
STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!! ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )
TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI
DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!
Imi cer scuze pentru mesaj, eu nu m-am invrednicit sa-mi fac lista de mailuri in agenda...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Neatza!
Azi sunt pe post de bona...ca cea reala are iar probleme de sanatate. Offf, cateodata as lua persoanele de o anumita varsta si le-as trimite la reeducare. Si io m'as duce dupa ele ...
Da, Roxa, e vorba de impartire, care se poate lasa cu preluare sau cu transformare in companie de sine-statatoare. Daca suntem preluati, probabil va trebui sa plec, pozitia pe care o ocup acum nu prea exista in peisajul departamentelor financiare. Daca ramanem de capul nostru, probabil n-o sa se schimbe prea multe.
Cert e ca's putin cam intre ape si inca nu m-am dezmeticit complet.
In plus am niste examene intr-o luna, pe cae prevad ca iar le ratez, din motive de stat singura cu ambii copii. De asta mi s-a cam luat, am ajuns la un capat de rabdare. Sper sa fie doar starea de anxietate pe care mi-o creaza comportamentul necontrolabil al lui Victor, nevoia lui inimaginabil de mare de a arata ca e si el prin preajma. Ma seaca de energie intr-un ritm naucitor.
Bleah, scuze, am o stare ca vremea de afara.
Sper ca sunteti OK toti, ca v-ati sarbatorit frumos si cu multa intarziere urez toate cele bune celor pe care i-am ratat.
g_ioana spune:
Neatza..pe mine m-au prins blestemele studentilor,mi s-a intepenit gatul cand ma pieptanam...am luat un aulin m-am frecat cu dicloefnac si nik...am ore pan la 6 da la 12 am sedinta de catedra,prezidata de un GabrielLA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE IERI!MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Noi sambata am fost la o petrecere de babutze,la bunica sotului care a implinit 86 de ani...si in afara de programul obisnuit,mancare,ordine si curatenie..am prestat si mult shoping pentru botez...am cam luat tot,da'maine trebuie sa ma prelucreze bona cu obiceiurile de prin zona...si sigur mai trebuie sa cumpar cate ceva...
Meii la gradi la mandra erau foarte putin cupii,daca erau 10 veniti din 25...or fi bolnavi sau nu-i aduc parintii de friga gripei?
Vivia foarte faine pozele de la mare
Roxi nu-i asa ca-i tare bine sa te odihnesti la servici dupa un week-end cu cupii hiperactivi
Dana multi pupici si tinem pumnii sa iasa cat mai repede soarele pe strada voastra
hai sa avem o zi buna
kro spune:
Buna.
Am intrat si eu pe forum dupa mult timp si am vazut ca am primit multe felicitari de ziua mea. Va multumesc tuturor si va invit (cu intarziere ) la .
Felicitari sarbatoritilor de ieri, mari si mici.
Noi suntem bine, am fost saptamana trecuta la Praid, iar acum incercam sa recuperam (job, teme, casa ... ).
Sper ca sunteti bine cu toti... o sa incerc sa citesc ceva din urma zilele astea sa ma pun la curent cu noutatile.
kim222 spune:
Dana daca este vorba de 2013...eu zic sa nu te stresezi...multe se pot intimpla!
Caro ce va plimbati!
Rox am vrut sa va sunam dar noi am iesit la 12 cind voi va retrageti!
Ioana nu cred ca-s atitia bolnavi..
In spital nu se mai opereaza bolnavii cronici...doar urgentele! Nasol, nasol...
de unde cumpar crutoane??
roller025 spune:
http://family.webshots.com/photo/2123398020091498352KlZbmR
am reusit sa mai incarc niste poze
din diverse momente de anul asta...
Olivia, de regula pe la raioanele de paine se gasesc si crutoane.
Ma'c sa'l iau pe Victor de la gradi.
Pupe!
leeloo2004 spune:
Crutoane gasesti la supermarket...sau faci productie proprie ...
Dupa un weekend superb in care mi-am plantat si tufele care imi mai ramasesera cumparate si neplantate si dupa sarbatorirea in familie de ieri, am inceput saptamina cu mare avint... M-au sarbatorit baietii, mi-au adus flori, am iesit si la plimbare prin oras, ce mai, un weekend super, probabil ultimul cu vreme atit de frumoasa si calda!
Sunt prin zona, ma pregatesc de intrat in sedinta...asa m-am saturat...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.