Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi.
Eu tot in concediul meu "minunat" dar mai rau sa nu fie, nu ?!
Si uitati ce a vrut Giulia de dimineata dictare cam asta invata ea de la prietenele mai mari si nu vrea sa ramana in urma ... Sper sa o tina elanul muuulti ani si de acum incolo ...

Am vazut pozici de la Kim, baietii de Roller si Rox

Merg sa pun sandwich la don`soara sa nui ntarziem la gradi
Revin !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Giulia m-a zapacit...Bravo! Sa va tina multi ani...:)))

Ioana, pai a adus John din state o carte despre paine si preparate din aluat de paine. Ca eram cam slabi . Are vreo 2-3 kile cartea... buna la casa omului cu masina de facut paine...
Am sa notez reteta de facut grisine (retetele de fapt). Sper sa nu uit.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria felicitari!!

..sint coplesita de tristete...a murit Dinica...si asa dispar romanii ADEVARATI..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc, ii transmit artistei, ca e doar meritul ei. La acest nivel a ajuns aproape singura, pe mine ma intreaba ce litera e aia sau aia, ca in rest ea stie TOT.
Asa-i ca si ai vostri stiu tot ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
am venit si noi de la vaccinat, am fost toti trei cuminti ca rasplata am fost apoi la mcdonalds.
pe unde umblati...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Aseara am avut o surpriza placuta - am luat copiii la cintarit - si Stefan are in sfirsit 17 kg - ariciul are 11,3 kg...i-am si masurat - Stefan 110 cm, ariciul 80 cm...

Azi de la 11 intru intr-un workshop asa ca nu mai pot intra - va dau acum un mic update cu casa... Azi se termina curatenia generala si deja vine primul rind de mobila - rafturile din living si masa din bucatarie - iar de saptamina viitoare incep sa vina si electrocasnicele! Simbata mergem sa comandam canapelele si mobila de dormitor si cam gata - urmeaza mutarea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Gabi felicitari pentru parametri buni ai baietilor. si mai ales pentru casuta.... ce se apropie mutareaaaa! si noi avem un gand de schimbat canapelele.... ca au cam ajuns la limita indepartarii petelor . sa vedem ce variante gasim.
restu'... la raport cu voi!!!

Mergi la inceput

Neata!

Dadui sange, azi am facut controlul periodic, si nu pot spune ca-s cu toti creierii in parametri normali...:)))

Am uitat de retete de grisine...ups. Aseara am facut crutoane "mami,te rog sa-mi dai mai doua!" (imi place cand vorbeste asa "mami, asta e camila cu o gogoasa") Evident ca Oana nu a mai mancat altceva aseara. Azi dimineata Maria mi-a trantit un "azi nu mai mananc resturi de paine, sa stii!"
Taiasem o paine noua si frumoasa ca sa fac crutoanele alea...Era si cam proaspata, m-am chinuit ceva...:))

Roxi, bravo pentru ca ati fost cuminti la vaccin...
Gabi, felicitari! Mai e un pic si scoatem pampoanele.
E asa frumos afara, imi vine sa plec la plimbare (vreo doua zile...hihihi)

O zi minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna.

N-am reusit sa ma tin de cuvant si sa citesc prea mult din urma, dar m-am straduit si am pus poze noi in album:PRAID si alte poze

Va pup.

Mergi la inceput

Caro, frumoase alpinistele tale!
S-au distrat la Praid, se vede..:)

Am pus si eu niste poze din octombrie... http://family.webshots.com/album/575382889CbdWFf

Mergi la inceput