Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
POGONICI ce matinala esti. Eu dorm toata ziua in papuci.
DYMOMO felicitari pt baietel. Sa iti traiasca si sa fie sanatos.
Acum mananc ceva si apoi fug sa fac beta.
sophie76 spune:
vanessa , simt eu ca vii cu beta mare!!!!!Doamne ajuta!!! am niste emotii de parca m as duce eu la beta
sophie
amir10 spune:
Vanessa, eu si bebe Radu (asa il va chema pe puiul meu) iti facem galerie!!!
Asteptam beta mare si un puiut (sau 2) peste 9 luni.
Sophie, ce mai faci? Dar tu, Pogonici, esti bine?
Fetelor va doresc la toate bucurii multe. Haideti ca se strange recolta de toamna, se pune deja la hambar pentru iarna.
Noi suntem bine, am avut un examen greu de specializare la sfarsit de octombrie si am fost cam ocupata.
Bebe e bine, creste, misca toata ziua, imi da suturi sub coaste, dar eu ma bucur ca e activ.
Va pup pe toate cu drag.
30+
vanessa80 spune:
Fetelor abia maine o sa aflu rezultatul de la beta. Pana atunci o sa ma urc pe pereti.
Oricum sper sa fie beta mare, cat pt gemeni.
Delphinas spune:
vanessa..lasam peretii in pace ca nu ne face bine...mai bine dormi, citeste ceva frumos, mai vb cu ei.
amiras...ma bucur ca ne mai scrii cum mai esti. frumos nume, Radu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mvb spune:
Amiras te imbratisez cu drag ....ma uit la semnatura ta si vad ca nu mai este mult deloc......si mie imi place numele ales
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
sophie76 spune:
amir iubita burtica cu bebe Radu si da Doamne sa fie molipsitoare!
Eu sunt si eu pe ultima 100 m petru FIV, iau deja AC , de saptamina viitoare incep inhibarea si la sf lunii tb sa fiu la Budapesta!!
Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa ne intoarcem cel putin 3 de acolo .
Multa sanatate si nastere usoare!
Vanessa, inca putintica rabdare, sigur sigur va fi bine, esti graviduta!
sophie
mvb spune:
Vanessa cel mai bun medicament este relaxarea....iti recomnad si eu sa citesti ceva sau poate sa urmaresti un film de desene animate
tin pumnii sa primesti vestea mult dorita
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Fetelor abia maine o sa aflu rezultatul de la beta. Pana atunci o sa ma urc pe pereti. Oricum sper sa fie beta mare, cat pt gemeni. |
Buna iubita...imi inchipui ca nu este deloc usoara asteptarea,dar ti incearca sa gandesti pozitv si incearca sa crezi ca esti graviduta si ca nelinistea nu face bine la bebe(i)...Asa ca iti spun si eu ca si celelalte fete sa incerci sa iti ocupi timpul cu ceva frumos...
Hai incearca si ai sa vezi ca reusesti iar maine cand ai sa vezi ce beta mare o sa ai o sa-ti dai seama ca te-ai necajit degeaba.
Iti tin pumnii si ma rog la bunul Dumnezeu ca maine sa vii sa ne dai vestea cea mare.Pupici!!!
vanessa80 spune:
Fetelor va multumesc pentru gandurile bune.
O sa astept rezultatul de maine si incerc sa nu ma agit. Eu am facut tot ce am putut. Sper sa fie bine.
Ma mai doare burtica cateodata, dar nu am sangerat deloc.