Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 2
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Maine vin si cu beta. Apoi bem sampanie pt copii. |
imi place optimismul tau!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Trebuie sa fiu optimista. Imi doresc foarte mult sa stea puiutii la mine in burtica 9 luni. Vorbesc cu ei in fiecare zi si sper ca m-au auzit si vor sa ramana la noi.
pysypisi spune:
citat din mesajul lui vanessa80 Trebuie sa fiu optimista. Imi doresc foarte mult sa stea puiutii la mine in burtica 9 luni. Vorbesc cu ei in fiecare zi si sper ca m-au auzit si vor sa ramana la noi. |
Iti tin pumnii iubita abia astept sa vii maine cu vestea cea mare!!!
Astazi am facut iarasi estradiolul si mi-a schimbat doza la menopur 150 UI si am achitat jumatate din suma.Iar sambata o sa merg la ecografie sa vedem cum stam.
Pupici!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI multa bafta la tratament. Acus o sa termini si injectiile.
Am emotii mari. Sper sa fie bine maine. Ma mai doare burta cateodata.
pysypisi spune:
citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI multa bafta la tratament. Acus o sa termini si injectiile. Am emotii mari. Sper sa fie bine maine. Ma mai doare burta cateodata. |
Cu siguranta o sa fie bine!!!
dymomo77 spune:
Delphinas merci mult pt faptul ca m-ai sunat dar atunci nu puteam vorbi si dupa asta am trecut prin multe zile agitate.
Acum suntem acasa si ne e ff bine si sper sa gasesc timp zilele astea sa te sun si sa stam la povesti.
mami fericit de Dan Mihail
pogonici1977 spune:
gata azi facem galerie ptr vanesaaaaaaaaaa
si ptr cei care au facut ochisori
poftim la si la ciucalata..ca de si asa viata e cum e macar cafea sa fie dulce
nu???????????
azi iar mam trezit la 5
uf..semne de ????? vrasta
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
scuze ca sa labrtat pagina...o reparam m
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
Delphinas spune:
neata.
dymomo...nu face nimic. mi-am imaginat ca nu poti vb. si nu am revenit tot din acest considerent. ma bucur ca sunteti bine, sa creasca mama si frumos Mihai, sa fie necolicios.
pogonici, multumim de tratatie. eu zic ca nu e de la varsta trezirile asa matinale.
da...azi e zi importanta pt vanessa si suntem alaturi de ea...
vanessa...suntem alaturi de tine, indiferent de rezultat noi vom fi mereu alaturi de tine.
zi buna va doresc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??