Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 4
pysypisi spune:
Buna seara fetelor.
Am si eu o nelamurire si anume,fac puregon 300 UI cate 75 UI/zi,deci dintr-o fiola trebuia sa fac 4 zile acum cand m-am uitat in fiola am vazut ca a mai ramas putin...la voi sa intamplat la fel???
Stiti cumva cum asi puta afla cantitatea ramasa???
vanessa80 spune:
Fetelor ajutor, ca nu mai inteleg nimic.
REzultat HCG 67,60 ( valori referinta sapt 1,2-2: val 16-156, sapt 3-4 val :101-4817)
De cand se calculeaza saptamanile astea? De la ultima menstruatie sau de cand s-a facut ET ( fertilizarea)?
Va rog da-ti-va cu parerea. Ca fac cu inima.
sophie76 spune:
Vanessa, asta inseamna ca esti INSARCINATA!!!!!!!
Felicitari si sarcina usoara! Ca sa fii linistita repeta beta la 48 de ore ,probabil asta iti va spune si medicul. oricum oficial esti graviduta, un bebel a fost victorios si a ramas cu mami si veti face cunostinta peste 8 luni!!
ma bucur din tot sufletul pt reusita ta!!!
sophie
vanessa80 spune:
SI eu ma bucur foarte mult. Am mari emotii, ca nici nu stiu ce e cu mine. Am trimis rezultatul la clinica in Bucuresti si astept vesti de la ei.
Eu am spart gheata, asa ca va astept pe toate cu vesti bune. Cararea e batatorita si va rog sa ma urmati.
sophie76 spune:
pysipisi, fiolele de puregon pen au de obicei mai mult in ele, asa mi s a intimplat si mie cind am facut IA, dar medicul m a avertizat din start ca voi avea mai mult cu cel putin 50 ui, eu cred ca am avut vreo 70-75 ui in plus.
sophie
sophie76 spune:
vanessa, sper sa te urmam toate cit de curind.Reusita ta imi da sperante si mie. Sper sa vin si eu in curind cu un rezultat asemanator si sa facem un party de gravidute si sa bem sampania aia pt copii!!
sophie
vanessa80 spune:
Neaparat trebuie sa bem sampania pentru copii.
In curand trebui sa aflam vesti de la PYSYPISI.
Multa bafta tuturor si va astept cu vesti bune.
Delphinas spune:
vanessa... ma bucur nespus pt tine...FELICITARI
Cobori in lista gravidutelor sau astepti confirmare de la medic?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
vanessa80 spune:
DELPHINAS habar nu am ce fac. M-au sunat de la clinica mi-au zis ca sunt insarcinata, luni sa repet iar testul si apoi o sa facem programare pt prima ecografie.
Am emotii foarte foarte mari.