*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 20
Amalia spune:
Bertha ce doctori ai nimerit!
Multa sanatate Ioanei, sa se refaca fara probleme!

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
babyzapi spune:
Loredana LA MULTI ANI!
Bertha acum am vazut mesajul tau de mai devreme. Deci acum nu-i mai dai lapte HA? ii dai san si restul mancarica...offf Domane prin ce-ati trecut si dr astia nenorociti
sunt complet pe dinafara, 65% habar n-au de nimic. Raphael inainte de alfare a baut si laptic HA si fara lactoza si nu a avut alte reactii inafara de eczema care tot persista.
dulce gagicutza si sa nu mai ajungeti pe la spitale.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
bebecris spune:
buna fetelor...
LA MULTI ANI, TUTUROR COZONACEILOR!!!!!
zilnic am cate ceva de facut si nu am avut cand sa intru!!!!
david are 12 kg, pe 13 oct avea 77 de cm si poarta 20-21 (la ghete poarta 22 ca sunt blanita)...

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
lisa79 spune:
Fetelor am si eu o intrebare.
Ana,fata mea,are 9 luni. la noi in odisee,toate fetele vorbesc despre cate fac si zic bebeii lor,de genul,fac cu manuta pa-pa,bat din palme,etc. sau ca vorbesc intr-una:mama,tata,baba-dada...Anusca mea...nik
,eu nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu. la voi cum a fost? ar trebui sa imi fac griji??
tin sa mentionez ca e foarte avansata locomotor,mergem de-a busele de la 5 kuni jumate,ridicat in picioare de la 6 luni si acum la 9,mergem fara probleem oriunde in casa cu sprojinul peretelui
.
va rog sa ma scuzati ca am dat buzna.
multumesc!
Votati-o pe ANA!!!
babyzapi spune:
Pt deschiderea blogului meu de bucatarit am pregatit 7 retete, printre care si un desert
. Retele sunt :
1.Choux cu somon. (choux=arata ca niste chifle mai mici)
2.Toast cu creveti
3.Rulouri de jambon cu crema de smantana si boia
4.Frigarui de vita si ficat cu sos de ciuperci
5.Carpaccio de dovlecei si ardei gras (reteta pe care o stiti)
6.Supa crema de conopida cu curry
7.Desertul delicios - Millefeuilles cu ananas si lapte de cocos.
Pentru gagicile interesate, voi posta aceste retete duminica si blogul meu il veti gasi la semnatura 
Mii de scuze ca sunt complet off-topic, dar sunt super incantata de bucatareala mea...si cand ma gandesc ca inainte de Raphael pt mine gatitul era un cuvant in chineza
...deci, pt mine e o schimbare radicala...in bine ![]()
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Pai, daca si-a dezvoltat asa de repede partea motrica, atunci sigur ca restul vor veni pe parcurs, n-are cum sa le faca pe toate deodata. Stai linistita, nici fetita mea nu zice mai nimik (doar mama), dar a mers singura in picioare la 9 luni. Stie sa faca "bravo", sa aprinda becul si sa-mi aduca anumite jucarii daca i le cer.....cam atat.
Cealalta fetita spunea foarte multe cuvinte la 11 luni, insa n-a mers in picioare decat la 1 an.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Fetelor am si eu o intrebare. Ana,fata mea,are 9 luni. la noi in odisee,toate fetele vorbesc despre cate fac si zic bebeii lor,de genul,fac cu manuta pa-pa,bat din palme,etc. sau ca vorbesc intr-una:mama,tata,baba-dada...Anusca mea...nik tin sa mentionez ca e foarte avansata locomotor,mergem de-a busele de la 5 kuni jumate,ridicat in picioare de la 6 luni si acum la 9,mergem fara probleem oriunde in casa cu sprojinul peretelui va rog sa ma scuzati ca am dat buzna. multumesc!29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Votati-o pe ANA!!! |
Olivia26 spune:
Va multumesc inca o data pt urarile de ieri

La multi ani, Luca Ionut de nglcarmen1!
La multi ani, Anna Sophie de Wndyctygirl!
La multi ani, Loredana Georgiana de Loryd!
La multe lunite, Catica cea fortoasa
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata fara griji si plina de bucurii.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
anna sophie
luca ionut
loredana georgiana
sa fiti sanatosi si sa aveti o copilaria minunata!
iza- uite aici o idee de blog. mult succes. http://www.pranzuldincaserola.ro/pranzul-din-caserola/
mav- la multi ani frumosi. sa va aveti unul pe altul multi, multi ani de acum in colo!
bertha- multa sanatate si multa rabadare. eu ma iau de dr astia care n-au habar pe ce lume sunt.
edit. iza- tu chiar esti pusa pe treaba!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
lauramiron spune:
Anca, nu m-am mai colorat, mi-a fost frica
Insa m-am dus de 2 ori la solar si am dat cu crema acceleratoare de bronz si se vede foarte frumos.
Bertha, imi pare rau pentru experienta urata pe care ati avut-o cu doctorii
Oofff, ca-ti vine sa pleci din tara cand te lovesti de sistemul nostru sanitar

babyzapi spune:
Lisa nu ai de ce sa te ingrijorezi, mai ales ca exceleaza locomotor. Al meu a avut schimbari majore incepand cu varsta de 10 luni. Atunci a inceput sa imite masina, pestele, vantul, sa faca pa-pa (dar numai cui vrea si cand are chef, chair si acum nu face mereu...ca nu vrea
), iar cu batutul din palme abia acum la 1 an a inceput. Si nu bate din palme pentu "bravo" asa cum ii fac eu mereu dupa ce papa tot, ci bate din palme datorita unui cantecel pe care il cant mereu si gesticulez in acelasi timp. Fiecare copil isi dezvolta pe rand aptitudinile 
Isabela, mamica lui
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii