*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 21
crismargrg spune:
Buna fetelor,
Iata ca mai scriu si eu cate ceva macar la zile mari, sau mai bine zis la cateva zile bune dupa: mai exact vreau neaparat sa va multumesc pentru urarile adresate Biancai pe 2 noiembrie. Ne-am petrecut si noi cu ocazia aniversarii primului anisor si am retrait cu nostalgie cele mai speciale momente din viata mea, petrecute cu un an in urma.
Vrem sa uram si noi LA MULTI ANI cozonaceilor care au implinit deja un anisor.
In rest noi suntem bine, avem 6 dintisori, mergem doar susutinuta de manute si desi suntem tare mancacioase nu avem decat 8500 gr si 71,5 cm. Sincer, mie mi se pare destul de implinita asa cum este si de aceea nu ma ingrijorez ca este sub limita. Asteptam cu nerabdare nopti mai linistite
si intre timp ne bucuram de fiecare cuvant nou si ras zgomotos.
Pupam mamicile si cozonaceii lor si o urare mai de sezon: sa stea gripa departe de noi toti.
crismargrg
de Bianca Alexandra 02nov08
babyzapi spune:
Carmendu mersi mult
. Arata bine site-ul care mi l-ai dat, dar eu o sa am un blog pe blogspot, asezarea in pagina o sa fie diferita, dar o sa aranjez totusi retele pe categorii si asa mai departe, ca sa fie usor de reperat
. Sunt o amatoare si raman la stadiul asta momentan...cu un mic blog.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
lisa79 spune:
multumesc fetelor
. am sa mai astept. locomotor e 95% ca si dezvolatare,chiar ieri am fost la medic si mi-a zis ca e cu 2 luni avansata,dar cand ma intrebat daca zice ceva...
nik.i-a facut papa,fiica mea cu niste ochi cat cepele,si pe bune ca ii fac tot timpul,dar nik.
Oricum imi piere orice suparare cand vine si ma pupa
Votati-o pe ANA!!!
babyzapi spune:
Carmendu am vazut editarea ta...asa de bine m-am pus pe treaba incat al meu cand vine seara de la birou (suna mai bine, decat serviciu
) ma intreaba : cine a venit si ne-a gatit?
si cica intr-o seara..."tre sa ne pregatim de nunta" (a noastra) ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Of Bertha, prin ce ati trecut, sanatate scumpelor
Corina, felicitari pt primii pasi
.
Isa, bafta cu blogul
, abia astept sa ma inspir![]()
Noi suntem in toiul pregatirilor pt petrecerea de maine
, ieri am petrecut intre noi iar maine am chemat invitatii si taiem motul![]()
Fetele care ati taiat motul, ce stiti se da cadou nasilor si daca da, tare bine mi-ar prinde niste idei
Noi luam cadou fetitei lor ca aici asa se dau cadouri la plecare si invitatilor copii cica sa nu le para rau ca s-a terminat petrecerea
...dar voiam sa stiu cum e traditia.
Deschid acum capitol nou ca nu stiu daca mai am timp sa intru.
Va pup si va urez we placut, sa nu ma uitati va rog cu intrebarea legata de cadoul pt nasi la taiatul motului ca tb sa-l si cumparam pana maine la amiaza.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Andy08 spune:
Lisa: De obicei cand progreseaza f. repede pe o dimensiune, evolueaza mai incet pe celelalte. O sa vezi ca intr-o zi o sa inceapa sa le zica, de nu se mai opreste.
E uimitor cum se dezvolta puii astia: ieri nu stiau sa faca un anumit lucru si azi il fac de parca il stiu de o viata.
Anca: Da, stiu cum e cu mentalitatile in Romania...Aici lumea priveste toate aceste lucruri natural, fara sa se mire, sa se inchine sau mai stiu eu ce. E drept ca si legile sunt puternice si aplicate (au fost multe procese pe tema discriminarilor de orice fel). Iar la scoala, cum ziceam, sunt integrati si au o persoana de sprijin care sta cu ei tot timpul - si la ore si in pauza- si ii ajuta. Ar fi de mare ajutor daca s-ar face asa si in Romania, ca sa nu solicite profesorii suplimentar. In plus, profesorii nu au pregatirea necesara pt. a ajuta un copil cu nevoi speciale (cel putin eu n-am facut nici un astfel de curs specializat in cei 4 ani de facultate). Persoana de sprijin aici este de obicei un psiho-educator specializat, nu profesorul de engleza sau de matematica.
Of, Bertha, iar probleme...De la ce cantitate a facut reactia asta? Cum e laptele ala HA? Care e diferenta intre el si cel normal? Stiu ca Alfare e cu proteine hidrolizate extensiv. Ala HA e cu proteine partial hidrolizate? Pana la urma ai testat-o pt. soia?
Andy, mami de
Andrei
Andy08 spune:
Isa: Eu astept blogul cu nerabdare! 
Olivia: Distractie placuta maine! Cu cadourile nu prea stiu ce sa zic. La noi nasii sunt romani, facem ca la romani. ![]()
Andy, mami de
Andrei
monicus spune:
Suntem alaturi de voi. Doamne sa treac mai repede starea asta si sa vebiti cu vesti bune. Doamne ajuta!
| Citat: |
citat din mesajul lui bertha La multi ani, Luca, Anna si Loredana!![]() Olivia, la multi ani Davidutului scump! Pupici mamicii!![]() Noi am trecut de la extaz la agonie. Laptele acela HA pe care ni l-a recomandat alergologul, i-a facut f mult rau Ioanei, nu l-a tolerat. De 2 zile vomita si azi a facut si 2 kk f moale. Am stat numai pe la doctori. Medicul de familie ne-a trimis la urgenta, de acolo la policlinica, pt ca nu era chiar grav, unde am dat peste o dr... Nu mai scriu toata aventura cu ea, doar ca nu prea auzise de alergie la proteina lapetlui de vaca si o considera un fel de handicap, ceva care conduce la retard, a pus-o sa umble in 4 labe prin cabinet si s-a minunat cat de bine se descurca...cand a vazut-o dezbracata a pocnit din palme si a zis "extraordinar, cat de bine arata, la cat de carentata e". M-am enervat de-adevaratelea si am intrebat de ce-i carentata - simplu pt ca nu mananca lapte, iuart, branza - i-am explicat ce naiba e cu alergia asta. M-a ascultat cu ochii mari si a concluzionat ca are rosu-n gat si ne-a dat augmentin. Avem un talent fantastic de a gasi toate uscaturile din padure.Raluca, , sper sa se infirme vestea proasta. Suntem langa tine.![]() Hera, asa face si Ioana, scoate niste sunete specifice acnd suge, de mi-e mai mare dragul. Felicitari pt primii pasi si ai grija cu , e rau cu muscaturile, doare ca naiba.![]() Ma duc sa vad daca apreciaza cumva orezul fiert cu morov. Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
criss703 spune:
pt. Babyzapi ca mi-a dat avant sa bucataresc si eu , asa ca am reusit si eu dupa 33 ani sa fac primul meu tort ![]()
, tort de ciocolata, vanilie si banane ...sper sa fie si bun , inca nu l-am incercat
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

La multi ani, Luca, Anna si Loredana!
, e rau cu muscaturile, doare ca naiba.
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)