*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
Neata
mav
LA MULTI ANI! impreuna sa prindeti casatoria de diamant
...am vazut si pozele mi-a placut ca ai pus de prin mai multe etpe ale vietii f . f. frumos...sa fiti sanatosi si sa va iubiti multi ani de acum inainte 

Luca Ionut de nglcarmen1
Anna Sophie de Wndyctygirl
Loredana Georgiana de Loryd 

sa fiti cu totii sanatosi si voiosi si sa aveti parte numai de bcurii si impliniri 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamisha Saptamana viitoare, voi boteza un baietel si am mari dificultati in a-i gasi niste haine care sa-mi placa...Nu stiu cum se descurca mamele de baieti la ocazii, nu prea gasesti lucruri care sa nu fie foarte casual pentru varste mici... |
Hainute foarte frumoase am vazut la Zara Unirii.
bertha spune:
La multi ani, Luca, Anna si Loredana!
Olivia, la multi ani Davidutului scump!
Pupici mamicii!
Noi am trecut de la extaz la agonie. Laptele acela HA pe care ni l-a recomandat alergologul, i-a facut f mult rau Ioanei, nu l-a tolerat. De 2 zile vomita si azi a facut si 2 kk f moale. Am stat numai pe la doctori. Medicul de familie ne-a trimis la urgenta, de acolo la policlinica, pt ca nu era chiar grav, unde am dat peste o dr...
Nu mai scriu toata aventura cu ea, doar ca nu prea auzise de alergie la proteina lapetlui de vaca si o considera un fel de handicap, ceva care conduce la retard, a pus-o sa umble in 4 labe prin cabinet si s-a minunat cat de bine se descurca...cand a vazut-o dezbracata a pocnit din palme si a zis "extraordinar, cat de bine arata, la cat de carentata e". M-am enervat de-adevaratelea si am intrebat de ce-i carentata - simplu pt ca nu mananca lapte, iuart, branza
- i-am explicat ce naiba e cu alergia asta. M-a ascultat cu ochii mari si a concluzionat ca are rosu-n gat si ne-a dat augmentin.
Avem un talent fantastic de a gasi toate uscaturile din padure.
In fine, a tot vomitat, azi-noapte la 2 eram la Budimex, cu bagaj, convinsi ca ne interneaza. Surpriza: mergem acasa, nu e deshidratata, n-are rosu-n gat, clar e de la laptele ala, sa-i dau san, saruri si ce vrea ea sa manance, gen orez, morcov fiert...regim. Sper s-o pot pune pe picioare fara spitalizare, ni s-a spus ca daca nu-si revine sa mergem la Victor Babes si tare n-as vrea sa ajungem acolo sa plecam cu cine stie ce de pe-acolo. Important e ca e vesela, are stare generala buna, asta imi da sperante.
Raluca,
, sper sa se infirme vestea proasta. Suntem langa tine.
Hera, asa face si Ioana, scoate niste sunete specifice acnd suge, de mi-e mai mare dragul.
Felicitari pt primii pasi si ai grija cu
, e rau cu muscaturile, doare ca naiba.
Ma duc sa vad daca apreciaza cumva orezul fiert cu morov.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Mav multi ani fericiti inainte!
Sunteti o familie foarte frumoasa!
Bertha imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine. Sper sa nu ajungeti sa va internati! Multa sanatate! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Holla gagici!
Sunt cam slabita si cam nemancata
. Desi bucataresc de zor, nu pot sa mananc singura. Toata ziua pana la 7 seara cand vine iubi, nu fac decat sa ciugulesc putin. Am o stareeeee.....as lenevi toata ziua.
Mai revin mai tarziu 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
cherieactiv spune:
LA MULTI ANI COPII,LUCA,LOREDANA SI SI SI..SOPHIE!
fetelor,am dat in vara de urma lui windy si am apucat sa vad poze cu fetita...e o papusa frate...grasana , dulce,sanatoasa,nu pare reala la cat e de frumoasa !avea un body pe care era imprimat if you think i'm a bitch you should meet my mom!hahaaa, nu se dezminte..
loryd spune:
andy08, elilov3, bertha multumim de urari si ca v-ati adus aminte si de noi.
Spunem si noi un 
din inima tuturor cozonaceilor si cozonacitelor care au facut deja 1 anisor dar si celor care urmeaza sa faca.
Intru tot mai rar ca gandacica mea vrea sa mearga tot timpul dar tinuta de o manuta. Face pasi si singura dar nu pe distante mari, apoi cere sa o iau de mana. Am citit ca la fel e si Ariana de Bravegirl. Incet incet o sa capete curaj si atunci sa te tii.
De citit mai citesc cate putin seara inainte de culcare dar parca nu mai am putere sa si scriu.
Mie inca nu-mi vine sa cred ca fata mare are mama si ca a trecut deja 1 an. N-a fost un an greu pentru noi. N-am avut parte de nopti nedormite, de raceala sau alte boli. Multumim lui Dumnezeu pentru minunea pe care ne-a trimis-o si de care ne bucuram in fiecare zi. Este un copil vesel care rade la toata lumea, care se joaca si descopera mereu cate un lucru nou iar fiecare zambet al ei ne inmoaie inimile si ne face cei mai mandri parinti de pe pamant. Ii doresc sa fie sanatoasa, la fel de vesela, de prietenoasa toata viata.
Nu ma mai lungesc, fug sa termin pregatirile pentru ca avem musafiri. Va dati seama? Prima aniversare. Sunt f emotionata. Promit ca imi voi face timp saptamana viitoare si voi pune poze.
Inca o dat spunem LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de nov-dec sa creasca mari, sanatosi, sa-si bucure parintii si sa se bucure toata viata de fiintele dragi.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://community.webshots.com/album/575029886VAvUMX
ginye55 spune:
Luca, Anna si Loredana
Sa va traiasca copilasii!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
LA MULTI ANI!!!!
Luca de nglcarmen
Anna de Wndyctygirl
Loredana de Loryd
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii!

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
criss703 spune:
LA MULTI ANI : Luca de nglcarmen

Anna de Wndyctygirl

Loredana de Loryd

Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi !
Windy pe unde umbli ??
Bertha ..vai ce dr. ai gasit !!! cum sa nu te enervezi
, sanatate Ioanei 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii