*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha
A fost cineva in mall-ul nou din Cotroceni? Am inteles ca au multe magazine de copii...Saptamana viitoare, voi boteza un baietel si am mari dificultati in a-i gasi niste haine care sa-mi placa...Nu stiu cum se descurca mamele de baieti la ocazii, nu prea gasesti lucruri care sa nu fie foarte casual pentru varste mici...
Carmendu, de unde il imbraci pe Victor?

eu am fost la cotroceni. am fost la c&a. exista si un magazin de hainute mai fitoase (nu stiu cum se numeste- garcon ceva -parca). cam scumpe.
din romania ii iau hainute de la zara. i-am luat niste pantaloni raiati casual si o camasa alba tunica de la zara. o jacheta de la obaibi, pantofiori de la zara si naturino. hainute frumoase au si la gap.
eu am inteles ce vrei tu. hainute pentru botez, casual, da' nu kitchoase .
eu l-am imbracat pe victor la botez, in mai, cu un costum alb, tricotat foarte delicat (pantalonasi 3/4 si jumper ) de la Z. eu nu sunt de acord cu hainutele de ginerica pentru bebelusi. am spus-o si o mai spun.
inainte de botez, ii cautam cautam disperata hainute. m-am dus la mariott , unde eun magazin bambino/a si mi-a arata haine de ginerica. i-am zis ca sunt cam urate. si fata mi-a zis "da' sunt de firma!"

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Bravegirl: Felicitari pt. primii pasi ai Ariannei.

Mav: La multi ani fericiti in continuare si sa va bucurati de piticii vostri cei frumosi!

Si pt. ca e deja trecut de 12 noaptea (in Romania):

Luca Ionut de nglcarmen1
Anna Sophie de Wndyctygirl
Loredana Georgiana de Loryd

Sa cresteti mari si sanatosi!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Poftiti la ! Sa-ncepem o noua zi minunata langa cozonaceii nostri dragi!
O zi magique!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumim, Anca Deja am savurat prima cafea
Grasana mea are 11 luni astazi De fapt, nu mai e asa de grasana, ca-n ultima luna n-a pus nimik pe ea, suntem tot la 12kg si s-a mai inaltat putin, asa ca e mai silueta
Va doresc un weekend minunat, nu mai am timp sa intru pana luni, ca voi fi tare prinsa cu nanasitul.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Poftiti la ! Sa-ncepem o noua zi minunata langa cozonaceii nostri dragi!
O zi magique!

============
Poarta-ma, mami!
===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

diamisha- mi-am amintit...la magazinul CHICCO , str chaikovski, in floreasca. sigur gasesti ceva acolo. au hainute foarte frumoase, colorate. iar pentru fetite au niste ghetute... si un paltonas bleumarin.....

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Laura, ai ajuns la `colorat` pana la urma? Esti multumita? Cum a iesit? Pupam Cati si cretzulina si speram la un urmator weekend mai cald sa dati o fuga la Thomas la noi.

Cu vaccinurile...vb lui Cherie, foarte multe informatii, cu cat citesc mai mult, cu atat sunt mai confuza... o sa cer si parerea pediatrei care e fte maleabila desi e mai veche in bransa.

Nu-sh ce mai vroiam, z e urlacioasa... a, de lapte praf... a baut aseara 10 ml , mai mult s-a jucat cu biberonul decat a supt, nu stie ce sa faca cu el... azi incerc cu canitza cu cioc, tot de la mine a acceptat, de la daddy no way. Ma gandesc si la Elisa, cum mai bine face greva foamei decat sa accepte de la tati - acum cum mai e, Oti? - intr-un final cred ca tot accepta.

Fetelor, voi cum plecati de-acasa? La noi se lasa cu urlete, desi o duce in alta camera si se joaca, tot simte ca plec.... Asa c-am decis ca the next time efectiv sa-i fac `pa, pa` sa ma vada plecand. Si daca vede ca revin, in timp, o sa inteleaga ca nu o abandonez. Cred ca asta e mai bine decat cu pacaleala... voi cum faceti?

Of, observ ca o dau mai nou pe romgleza... si poate pare asa `de fitze`, o sa incerc sa n-o mai fac, dar imi vin mai rapid in engleza, insa totusi sunt romanca, na, ma cert eu cu subconstientul sa vad ce vrea de fapt cu asta.

Brb.

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

LA MULTI ANI cozonaceilor sarbatoriti astazi!
Bravegirl, felicitari pt. primii pasi ai printesei tale!

Noi putem sa plecam lejer de acasa, nu plange, ii facem pa ...face si ea mai cu intarziere si nu plange...cand vede ca ne intoarcem e numai un zambet.Ieri, de exemplu, am plecat la farmacie si a ramas tati cu ea...am facut pa, m-am dus in hol sa ma incalt, ma vedea prin usa ca e cu geam...am plecat si cand m-am intors a auzit usa si era cu ochii spre hol...facea ca o maimutica cand m-a vazut prin geam...chiuia, radea si cand am intrat ridica manutele s-o iau in brate...e scumpa rau.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Andy, si aici se merge pe integrarea in sistem a copiilor cu probleme... insa e mult de lucru la educatie, la mentalitate, si nu neaparat a copiilor, care ii accepta imediat, cat a parintilor copiilor sanatosi... dar cum eu cred in faptul ca la baza toti suntem buni, sa zicem ca suntem pe drumul cel bun.
Am lucrat vreo 2 ani si ceva cu un copil cu nevoi speciale acasa, parintii incercasera sa-l `introduca` in sistem insa `sistemul` nu era pregatit..., si-au obtinut aprobare de la inspectorat sa-l scolarizeze acasa... trist, dar a absolvit 8 clase.
In schimb, am avut alte cazuri, la o alta scoala, de copii acceptati dar era fte greu sa lucrez si cu ei in timpul unei ore de curs... le dadeam de lucru ceva minuscul, si galopam cu ceilalti la materie, sa pot sa ating toata programa, cine lucreaza in sistem cunoaste... Ma simteam vinovata, frustrata, ca nu am mai mult timp pentru ei in timpul unei ore normale, decat daca ii rupeam de la alta ora, intr-una libera de-a mea sa mai lucram cate ceva... sau dupa ore, cand puteam... complicat.
La ciclul primar se merge pe ore de recuperari pt copii care nu reusesc sa tina pasul, impuse oarecum de inspectorat, facut un orar special dupa ore.
La ciclul gimnazial insa nu se continua traditia...
Ma pun insa si-n locul cadrelor, atat a celor free, fara copii, fara multe pe cap, care raman dupa ore si lucreaza cu ei, insa, acum, si-n locul celor cu copii, care trebuie luati de la camin/cresa la ora D...
Timpul alearga de nebun ... nu ne ramane decat sa-l oprim noi, sa-l ordonam si sa ne facem timp si pentru ei, copiii speciali.

Mda, iar am bagat un `free`... da` nu-l sterg ca sa-l vad!

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Ce stiti despre www.copiii-indigo.ro/" target="_blank"> copiii indigo?

============
Poarta-ma, mami!

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetelor pt emapatia voastra leg de mama. Da si eu sper sa se faca bine in totalitate.

Anca am citit de teama ta sa nu-i placa lui Zibe mai mult laptele praf la biberon decat tz. Ei bine Lorenei nu-i place. Tot tz e cea mai buna. Cand o vede parca vede o comoara. Scoate niste sunete ca atunci cand tusim si plangem in acelasi timp. E incredibila. Iar sotul imi zice sa nu-i chinui fata sa-i dau tz in continuare.
Cu plecatul de acasa, ea nu are nici o treaba dc e satula. Sta cu oricine, merge la oricine in brate. Si ma bucur ca e asa.

Isa tin pumnii sa iasa bun rezultatul.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput