Pepenasi de iulie - august 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Dara_d

Gini_75

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La multi ani Dara si Gini! Sa fiti fericite alaturi de familiile voastre!

Diana, Moni- sunteti totale. De abia astept raspunsul Profei

Didi-chiar in Africa de Sud a zis Sun ca merg. Cel putin asa am retinut eu

Fetelor ce e wheezing? (mi-e lene sa caut)

Pupicei tuturor si o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Fetele la care va iese painea fara aditivi spuneti-mi si mie ce faina folositi, ca mie nu-mi iese fara...si cred ca de la faina i se trage

Tot incerc sa vb cu Cami si nu reusesc...probabil ca nimeresc eu in momente nepotrivite, totusi nu vreau sa fiu prea insistenta...cine vb cu ea si din partea nostra si o imbratisare calda.

Moni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralu79

Fetelor ce e wheezing? (mi-e lene sa caut)

Pupicei tuturor si o zi faina

Ralu
mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008)

respiratie sureiatoare, nu stiu cum sa explic..se aude ca un suierat atunci cand inspiri/expiri...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Ia sa vedem cat ma lasa sa scriu.

Strulu,nici nu pot sa-mi imaginez cat l-a durut pe Bogdan manuta,ca eu acu 3 zile m-am ars cu ulei pe trei degete,si nici azi nu pot functiona normal .Doare ingrozitor la contact cu orice,fie rece sau calda.
Capri,eu folosesc IE,si nu e centrata poza,cum zicea si Sun.
Timea nu zice NU,dar da din cap.Pana acu cateva zile la aproape orice intrebare,dar vad ca incepe sa-si dea seama ca nu la orice merge.De ieri raspunde si cu DA,si la fel,da si din cap.La Nu,uneori da din degetel si face un sunet(cum facem si noi,dar nu pot reda in scris )
In rest nici ea nu zice multe,dar imita,de exemplu dimineata imediat dupa trezire,ma ia de mana,ma tareste din pat si urla cat o tin plamanii ca ea vrea "de-de-de",adica desene.Ii place cel mai mult Timon&Pumba,din regele leu,si zice "mba" de la pumba.Daca ii arat un animal,din strat e "ham",apoi daca ii explic ca nu e ham,ca e pisica,ma imita si zice ceva de genul "ica" sau uneori "pis",niciodata cuvantul intreg,dar in secunda doi daca intreb ce animal e,iar raspunde ca "ham" .Canta,danseaza,si daca vede ceva ce ii place in mod deosebit,zice un "ioiii" de toata ma topesc .Laptele e in continuare "bei"(asa a retinut ca eu o intrebam "bei lapte?").Am observat ca mai clar si mai usor rosteste consoanele.Stiti voi cum e,ar fi muuuulte de spus

Eu...as fi in stare sa platesc pe cineva o noapte,sa stea cu ea(de preferat la 2 camere distanta),sa dorm si eu cateva ore legate .De vreo saptamana doarme extrem de rau,mai ales din cauza de nas infundat.Sforaie,respira greu,se foieste,se pune in fund plangand,nu poate dormi fara suzeta,dar daca o ia nu poate respira ...se dezveleste in secunda doi dupa ce o invelesc,si eu pur si simplu nu as putea sa dorm linistita,asa ca ma ridic de n-spe mii de ori sa o verific/invelesc.Distractie curata.Ce nasol ca nu vrea in sac

Azi noapte printre treziri am visat ca am nascut pe bb2 ,nu mai stiu ce era,dar era tare cuminte,si eu fericitaaaaaa,mai ales ca aveam lapte,si bb vroia sa suga(asta de undeva din subconstient,ca nici azi nu am trecut peste faptul ca nu am putut s-o alaptatez pe Timi)

Mno cam atat m-a lasat

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani Gini! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele si toata fericirea din lume, alaturi de minunata Irinuca si de Cata! Sa fiti mereu la fel de frumosi si calzi!

La multi ani Andreea! Sa ai parte numai de bine si frumos in viata, alaturi de Denisel si tati al ei! O zi faina ca tine sa ai!

Fetele sunteti TO-TA-LEEEEEEEE! Prevad o killareala in masa!

Sursu pfffffiuuuu, saru'mana, m-am linistit! Cu atat mai mult cu cat admiratia de care vb e reciproca!

Fete, o sa va povestesc despre SA, adica despre planurile noastre si joburi si etc, atunci cand vom fi mai aproape de ele, ok? Sunt cativa pasi de facut dar tare importanti....si eu asa-s construita, nu vorbesc inainte. Nu va suparati pe mine! Altfel, pt noi e o tara perfecta, din toate punctele de vedere. Mai avem (poate ne nimerim impreuna Sursu) sa mergem anul viitor, sa vada si iubi unde si cum...ca eu am fost, el nu si nu ni se pare ok sa plece asa, fara sa fi vazut inainte unde anume! Si da, plecam definitiv, adica na, cu ideea sa nu ne mai intoarcem aici...ca o mutare in alta tara, nu o excludem apoi!

Nevi nevi ce bataita meriti tu! Ma bucur ca sunteti bine, va doresc recuperare rapida!

Adri, nu ung hartia cu nimic iar prajitura/placinta/ce-o fi, o scot din cuptor cam in 5 minute!

Vio bine ai revenit si felicitari pt dezmoteala! Asteptam pozici cu mezina noastra!

Fiica'mea il iubeste pe MJ si mai ales melodia <will you be there>...duce si ea mainile asa in sus, face piruete, tine un picior in lateral (cica moonwalk:)). Si-i mai place reclama (de kko pt mine, ca 98% de altfel) de la bergenbier cand sar aia in sus....sare si ea si tipa, cu mainile deasupra capului. Cred ca renuntam la tv curand...ma duc pe-o insula pustie:)

O zi buna sa aveti! Mai buna decat vremea de afara!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sunu, inseamna ca oi fi visat eu , eram convinsa ca plecati in California

Mersul pe scari, de cand merge in picioare o pasioneaza si urcatul scarilor. Urca singura scarile, tinandu-se cu o mana de balustrada, de pe la 1 an si 2 luni. De coborat, coboara corect tinuta de manuta. Noi stam la etajul 3 si mai urca uneori singurica, fiind unul dintre noi in spatele ei pt siguranta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ANDREEA

GINI

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Didi n-ai visat, a fost si CA pe lista, mai ales ca am si locuit acolo o vreme. Dar, stii cum e, fiecare cauta cea mai avantajoasa cale/situatie asa ca, pentru noi, SA intruneste majoritatea de voturi!

T in 90% din cazuri urca singura pana la 4...ne ia o vesnicie, eu sau tati in spatele ei ca sa nu basculeze...dar pot sa-i iau placerea? La ai mei e mai cu schepsis, ca-s scarile inalte si au gresie pe ele dar merge si acolo. Oricum, eu astept sa capete din ce in ce mai multa viteza, ca sa nu ne mai petrecem juma de zi pe casa scarii:))

Credeti ca are ceva daca o scot pe ploaie? Ca dupa masa de pranz as iesi, totusi, macar juma de ora...

Pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La noi cica vaccinul nu e testat pe copii si ca l-ar face din ianuarie 2010 - ma intreb, ce naiba de testare e aia de o luna juma, si pe cine o testeaza si cum se vad efectele?

Hartia de copt nu se unge, tocmai de-aia s-a inventat, ca sa scape omu' de unsul (si tapetatul, dupa caz) al tavilor.
De racit, in afara cuptorului. Chestiile gen chec sau cozonac sau paine se scot din tava cat de repede, altfel transpira. Se racesc cel mai bine pe un gratar.

DIDI - chiar ca fu super painea! Azi fac una cu iaurt si masline. O s-o repet ideea cu uleiul de masline. Ma asteptam sa ii dea gust de masline dar nu i-a dat, insa categoric a schimbat structura. Aia cu ulei de floarea soarelui devine repede sfaramicioasa si nu e asa de elastica nici macar la inceput. Super!

STRULU - cea mai potrivita e faina 650, sau eu mai folosesc Grania ala rosu 00, imi mai plac mult La Grande Familia si Boromir. Cea mai naspa in parerea mea e Titan, Dobrogea e asa si asa, Arpia nu cumpar ca are punga de plastic, dar e buna. Mai e ok aia 550 de pizza. Ai grija insa ca la faina 480 si la 550 tre sa pui ceva mai putina apa decat scrie in retete. Retetele de la mp sunt pentru faina 650.

SUN - eu prefer sa ies pe ploaie ca ii pun folia si e mai protejata decat pe vant si frig, dar tot tin sa nu fie PREA MULT vant. O sa scot nasul sa vad ce si cum, eu tre' sa ies dupa ceva maruntisuri de cumparat, altfel nu as iesi. Pff, e cam frig si in casa, nu stiu ce o fi, cre' ca vreo avarie pe undeva...

Mergi la inceput