Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Mama ce imi place, ce de-a talente trebe puse pe prima pagina asa poezii adunate intro pagina, oda tzatzisoarelor. 
Uff am citit tot da nu prea am retinut tare mi-e un somn de numa se trage de ieri cand ploua de rupea acuma e soare da e un frig de ala taios asa.
Nici asa nici asa nui bine. Sa vina primavara.![]()
Din ce am retinut, putin cer scuze pt memoria mea varza, das baba rau.![]()
Gini si Dara_d
La Multi Ani
sa fiti cat mai fericite alaturi de familion.

Vio sa va fie de bine ziua si dezmoteala si spor la invatat.
Diana aveti grija de voi pupam burtica si mamica talentata si puii mici.
Biri uff mai bine ca a trecut si ca va reveniti de acuma
, naspa gripa asta tare, la noi fac vaccinuri da numa la astia high risk. Mai asteptam sa vedem cand ne vine si noua randul.
De cuvinte si vorbit Ami zice nu de mult zice no no no si da din cap ca nu inainte dadea de disctractie acuma in context si na zice mama daddy si ultima noutate ne jucam ea arata cu degetul si zice whats this si trebe sai raspunzi ca de nu zice this this pana te ucide.
La scari se duce si se urca pe prima treapta da mai sus nare curaj, da exerseaza pe scaune si canapele inca nu a reusit pe canapea dar acusi acusi ii iese si asta, ea e mai fricoasa asa ca si de mers merge in lateral tinanduse de ceva si mai sta si cu o sg mana da inca nu are curajul sa plece fara sprijin.
Cam atata am retinut si apuc revin mai incolo fug in oras ca am niste trebi de rezolvat. 
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
Didi81 spune:
Sun, stiu ce zici cu vesnicia pe scari... Nu cred ca are nimic daca iesiti pe ploaie, Aidel adora ploaia, zice "pic pic" ![]()
Ia uitati ce filmulet am gasit, din septembrie, deci nu e de actualitate, dar e funny - Aidel si piticii de gradina
:
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
LA MULTI ANI Dara si Gini!
Ralu de vreo luna zice NU la tot ce o intreb si da si din cap.![]()
mada ce cumintele stau fetele tale la masuta noua.
Ce vreme urata....
Eu nu am chef de nimic si trebuie sa gatesc,sa fac curat si acum merg sa intind rufe....
Gini75 spune:
Multumesc mult de urari, fetelor.
Sarbatoresc la servici, acum ma pregatesc sa intru intr-o sedinta. Sper sa am timp sa intru dupa sa scriu mai mult.
Multumesc inca o data.
flo1980 spune:
Hello
Dara_d si Giny
Tecky spor la treburi! Eu azi am avut zi de gatit si s-au gasit astia sa intrerupa apa calda tocmai azi, am mainile varza 
Fetelor nota 10 pentru creatii!
Vio bine ei revenit!
Hai in ce odisee intri? ![]()
Merg sa dau papa la manzul mic, sunt pe aproape, astept lovitura de gratie e profei
siiiguuuur e la ora de creatie ![]()
Apropo, eu nu vreau tzitzi de-aia de pe picasa, ca am,
vreau ce n-am! Vreau de-alea sa nu pot sa le strang cu batista ![]()
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Caprioara spune:
Helau,

Gini

Dara

Sa va dea Dumnezeu numai fericire alaturi de familie si prieteni

Didi, merci de info. Ce-i drept, nu pricepui mai nimik la prima citire
, dar o sa aprofundez un pic si poate in final inteleg ce-i de facut. Dupa ce fac, iar va intreb cum se vede, evident
.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
estrella80 spune:
Buna!!
Mai, mai ... ce distractie pe aici! Si multe poete.. eu una, sunt antitalent!!Dar va admir!!Si va citesc!!![]()
Gini
Iti doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi tie!!
Dara_d
Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Maya inca nu a inceput sa zica "nu", insa da din cap in sens de nagetie atunci cand nu mai vrea ceva. De urcat scarile, la noi e un cam complicat, scarile de la ai mei sunt in spirala cumva, si sunt cu marmura.. si chiar mi-e frica sa o las sa o ia in 4 labe, in schimb o tin de mautza si urc cu ea. II place tare mult, dar se vede ca nu are forta de a se impinge singurica.
Biribu ma bucur tare mult ca ati scapat cu bine de gripa... iar cu greutatea sigur ca veti recupera!
Sun si eu sunt de parere cu Anka, in sensul ca e mai bine pe ploaie, cu copertina, care o fereste atat de ploaie cat si de vant... nu stiu in schimb cat de mare e umezeala!!Eu recunosc ca nu am scos-o azi afara. Poate dupa-amaiza sa facem o vizita celorlalti bunici.
Capri, eu nu ma pricep delco la calculator, ma refer la a alucra cu diferite programe.. cu exceptia word-ului, unde ma pricep destul de bine, dar nevoia m-a invatat. Asa ca, imi pare rau dar nu pot sa iti dau sfaturi...
Aaa, am uitat sa spun ceva.. m-ambucurat asa mult cand am vazut ca a mai scris si NATY..!!
Altceva??? Mai citesc poate am uitat ceva!!!
ankalaura spune:
BUJO - despre asta de gripa zic.
GINI - da' painea asta ai incercat-o? Cre' ca o fac azi.
Aaaa, domne, care se aniversa azi??
Deci
DOAMNA GINI si DOAMNA DARA
sa va dea Doamne Doamne sanatate si fericire maxima langa cei dragi voua! La multi ani!
AnnaBaby spune:
Eu mai am putin si ma arunc pe geam!!!!!!!!

Nu mai suport sa vad ca ma refuza copilul asta cu orice mancare as veni la ea, nici macar nu vrea sa guste, numai daca ma vede cu lingurita deja urla!!!!!!!!!Ce Doamne iarta-ma sa mai fac? Inebunesc!
Rabdare nu mai am, ca situatia asta tine de ceva vreme si vad ca din zi in zi e mai rau in loc sa fie mai bine.
Degeaba ii dau vitaminele alea ca nu ajuta la nimic, si oricum le ia cu forta, cu chiu cu vai, cu seringa, ca din lingurita nu vrea, in apa nu vrea...
Ce motive ar putea sa aiba?
Si nu vreau sa mai aud de dinti ca doar nu ies dintii astia de vreo luna incoace (chiar mai mult) non stop!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii