Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Neata!!
Si scrisesem un mesaj atat de lung si frumos, dar a avut grija Mihaita sa imi inchida computerul inainte sa il trimit..e o mica smecherie, vine asa usurel pe langa mine, se preface ca e curios de ce fac eu si apoi, PAC, cu mana pe buton si-mi inchide computerul..
Dara, LA MULTI ANI!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de multe realizari si implinirir alaturi de Denisa si sot!! Sa petreceti frumos chiar daca afara e vremea asa cum e 

Gini, LA MULTI ANI !! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate, fericire, realizari si impliniri alaturi de Irinuca si sot!!! Sa petreceti frumos diseara, in familie.

Deci, pe mine ma innebuniti cu gateala..eu nu am mai gatit de 2 luni ( gateste fie Daniel, fie bunica mea, fie, din cand in cadn mai trimite soacra-mea mancare ) . Pur si simplu nu mai suport niicun miros
, nici cel de prajituri sau placinte coapte la cuptor..De mancat nu mai zic,,,
Sper sa treaca perioada asta odata.
Atb, daaaa, vom fi soacre mari de 2 ori..
Eu deja ma pregatesc de pe-acum..![]()
Diana, si tu ??!!!
Cum te mai simti?
Capri, foarte frumos ce ai scris despre mesajul 3000
Bafta multa cu studioul si sa mearga ca pe roate.
Vio, bne ai revenit!! Tot cu invatatul??!!Asteptam poze de la petrecerea de 1 anisor a Alexandrei.
Biri, 8 zile???!!! Ce substante ai folosit pentru nebulizare?? Adrenalina e ok ?? Sau sa iau niste dexa?
Si Mihaita urca singurel, dar la coborat il tin eu de manute si paseste el singur..
Moni, si tu???!!!![]()

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or Vreau sa-i multumesc profei pentru aceasta oportunitate de a perpetua cultura si literatura pe acest forum, dat fiind ca randurile de mai sus reprezinta probabil cea mai avansata activitate intelectuala pe care am desfasurat-o de cand s-a nascut Luca ![]() Monica, mami de Luca Andrei si 10+Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
violeta29 spune:
Neata!
SURSULA pfuuu,hai ca am facut-o lata,am incurcat borcanele
Mii de scuze
Nu stiu de ce da mereu va incurc, uf, neuron obosit ce am
BIRI,ai vazut am avut scutire c-am lipsit daaa?Altfel nu ratam eu asa atmosfera pe forum
CRISTINA daaa,tot cu invatatul ca semestrul asta materiile "e multe si e grele" si n-as vrea sa o las pentru sesiune cum am facut anul trecut .Incerc in seara asta sa pun si poze ca aseara n-am mai reusit sa intru pe picassa.Cu gatitul si eu primele trei luni de sarcina ma inchideam in dormitor cand gatea sotul,apoi mi-am revenit.
Alexandra raspunde cu da cand o intreb ceva dar nu raspunde cu nu, pur si simplu tace.In schimb daca vreau sa-i schimb pampersul spre exemplu tipa in gura mare "niu niu niuuuuu".Si legat de "da" o intamplare hazlie:eram in maxi taxi si intreaba soferul "coboara cineva la service(statia urmatoare)?" iar Alexandra a raspuns taaare si raspicat:"da,da".Toata lumea a inceput sa rada,da soferul( care era nu vasuse cine i-a raspuns )a facut statie si nu pricepea de ce nu coboara nimeni .
Scarile le urca doar daca nu-s foarte mari si numai daca se tine de bara.De coborat inca nu stie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
AnnaBaby spune:
Mai,hai ca ati luat-o razna de tot cu poezicile astea!!!

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
La noi ninge asa de frumos si chiar s-a si depus ceva zapada, abia astept sa o scot pe Ioana sa vad cum reactioneaza!!!! Acusica trebuie sa cumparam saniuta!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Didi81 spune:
Ralu, merci 
Dia, nu sunt eu cu reteta de paste ![]()
Capri, desii nu le am cu html-uri si web design ca nu ma pasioneaza deloc subiectul, m-am uitat in html-ul paginii aleia si este o declaratie #header-wrapper care defineste chenarul ala la dimensiunea 660 pixeli, si in interiorul acestui div se afla alt div, cu latimea 800, ce are ca background poza aia. Nu stiu daca m-am exprimat coerent, ideea e ca avem chenarul cu latimea de 600 si in el poza cu latimea 800. Deci ori schimbi latimea chenarului, ori cea a pozei...daca poti, uita-te in html la liniile 102 si 378.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Sun, dar cum sta Camy cu laptele?
Fetelor, eu cred ca e la misto South Africa, voi chiar credeti asta?
. Cred ca Zisese Sun la un mom dat unde va pleca, si nu era Africa...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
AnnaBaby spune:
Apropo de paine la masina, am gasit un site cu retete: http://retetemasinapaine.tiprigan.com/
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii