Pepenasi de iulie - august 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana, ce mai faci ? Cum e burtica, sunteti bine? Tu ai vrea sedinta foto cu burtica, Iulia si sotul din dotare? Se poate face una eleganta, fara nimik indecent. Sa-mi spui daca vrei si poti, da? Sanatate muuulta !

Dia, slava Domnului ca fata doarme mai bine, de cand am ramas doar cu suptul de seara. Se mai trezeste si mai maraie ea, se mai foieste, dar adoarme la loc. De mancat mananca, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Da cateva zile parca oleak mai bine, ca ia vitamine. Lapte bea putinel, sub 100 ml dimineata si seara, uneori doar cateva linguri. Si nici alte lactate nu prea vrea... Dar am incercat sa nu ma mai stresez, mai ales ca am avut alte stresuri.

Ooka, mai stii vitaminele alea de mil-ai dat tu? Am inceput iar sa-i dau de cateva zile si parca mananca mai bine o tara . Multam fain again .

Gini, Ileana
, cum a fost intoarcerea la job? Aveti cate o de la mine, ca stiu prin ce treceti...

Pica, Ilincu spune mereu DA, dar nu spune NU. Pentru nu da din cap sau se fereste asa intr-un fel anume .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Moni, si eu am facut exact ca Pica, am incurajat-o f devreme sa urce si sa coboare scarile. Stau tot timpul in spatele ei sau in fata sa ma asigur ca e ok, dar munca o face ea. E drept ca trebuie rabdare pt ca nu se grabeste deloc, dar avem timp, nu ? Anna pe la 10 luni a inceput timid cu scarile: acum urca in 4 labe si coboara in picioare tinandu-se de bara.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Moamaaa,ce veselie pe-aici,de doua zile ma straduiesc sa va ajung din urma,ati avut activitate nu gluma!
Eu am lipsit,dar motivat,am "dezmotat"copilul si i-am facut ,in sfarsit si noi petrecerea de un anisor, cu vreo doua luni intarziere dar asta e,mai bine mai tarziu decat niciodata!Apoi am plecat la tara o saptamana unde ne-am distrat la maxim, si cand ne-am intors ne-am apucat de demolat dormitorul ca ne-a napadit mucegaiul
Cam asa ne distram noi
Vad ca s-au petrecut o gramada de evenimente de cand n-am mai citit,unele mai frumoase ca altele,ca sa nu mai spum ca asa ce mi-a placut sa vad veselia si armonia de pe forum!

Acum pe scurt ca-s in pauza dintre un curs de analiza si unul de buget,sa nominalizez si eu ce-i mai important si poate revin mai tarziu sau maine cu restul:

CAMY, felicitari,aveti o minune de baietel, sa va traiasca,iar voi s afiti sanatosi sa-l cresteti!Recuperare grabnica si mult laptic!
DARA_D, GINI, la multi si fericiti ani,alaturi de comorile voastre!

De asemeni cu intarziere La multi ani pentru Maryb ,Teky,Mcoca, Carmenela, Narcisa,struluta si Violeta

Revin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Moaaaama ce dezmat pe-aici!!! Ce de poetrese pe-aici, care mai de care!!!
Cristina, felicitari pentru !!! Sa fie sanatos si sa se inteleaga bine cu fratiorul lui! Deci, si tu soacra mare de 2 ori?
Sunuleee, wow, South Africa? Chiar nu-mi imaginez cum e pe-acolo, nu stiu prea multe despre tara asta, atata stiu ca Charlize Theron s-a nascut acolo... Si vreti sa mergeti definitiv acolo sau temporar? Mi-ar place daca ai detalia subiectul, mi se pare asa interesant... doar daca nu e indiscretia prea mare...

Fetele care sunt mari bucatarese, alias Anka si Marina si restul care se pricep in ale prajiturilor, pun si eu aici doua intrebari offtopic, asa, mai de blonde , ca eu chiar sunt afoana in astea:
1. hartia de copt mai are nevoie de ungere cu ulei sau pun compozitia in tava direct asa pe hartie? (ca eu am aruncat ambalajul hartiei de copt ca era prea mare si nu-mi incapea in dulapul de bucatarie si acum stau si ma uit la ea ca... susnumita milka!)
2.dupa ce s-a copt prajitura, voi o lasati sa se raceasca in cuptor sau inafara lui? ca eu am facut o prajitura ca un fel de chec, (prajitua cu iaurt ii zice) si a crescut tare frumos, si am lasat-o la racit acolo, dupa ce am lasat in prealabil usa deschisa la cuptor ca sa iasa caldura cat de cat. Se poate tine si in afara? Nu de alta dar stiam ca daca o scot afara, se lasa.
Ca sa vedeti ce ma framanta pe mine la ora asta.

Mda, nu stiam ce modificari s-au operat in seara asta pe forum de am asteptat o juma de ora ca sa-si revina. A fost musai sa bage reclama asta idioata!!! Moaaama ce ma mai oftic! Nu poate omu' sa scrie un mesaj calumea!

Adriana 20+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

SUN, felicitari ptr examen si bafta la urmatorul, sa iasa asa cum va doriti
CAPRIOARA,super blogul, a meritat munca,mi-au placut tare mult si flyerele, chiar daca sunt pe fond negru,cred ca sunt mai sic asa.Nu mai ramane decat s ava doresc multa bafta cu punerea pe picioare a afacerii
CRISTINA, felicitari pentru caruciorul albastru, ce super ca o sa ai pereche!
CAMY, eu am nascut-o pe alexandra de 3000 kg si am iesit din spital cu 2750 si uite ca acuma are 13 kileAsa ca relax, ai rabdare sa ajungeti acasa si sa vezi ce frumos o sa ia apoi in greutate
SURSULA, pupam manuta lui tudorel sa treaca bubitaIar tie felicitari, o sa ma uit si eu musai la Divertis sa te vad,desi io nu-s fan d-al lor da acu am motiv
IRDA, brrr,ce nasol cu viroza, bine ca ati scapat!
MADA, felicitari pentru "oficializarea " scolaritei
KIMMY, pupam mucoasa mica ca s atreaca mai repedeSi noi am muciosit o saptamana intreaga inainte de petrecere,de-mi venea sa-mi iau campii,pana la urma a trecut de la sine

Cam atat pentru seara asta, ma retrag la somnic, poate reusesc maine sa vad si eu pozele noi de pe picassa .Somn usor!

Mergi la inceput

ATB-ule acuma io nu-s chiar marea experta da hai sa ma bag sa-ti raspund ca tot m-am nimerit prin zona
1. eu nu ung niciodata hartia de copt si s edesprinde foarte usor de fund
2.io zic ca musai trebuie sa lasi sa se raceasca in afara cuptorului.si zic asta fiindca is patita cu un pandispan,care a ramas la racit in cuptor si s-a uscat si s-a facut naspaaaa.asa ca m-am invatat minte
da sa vedem ce au de zis si expertele

Edit,ca mi-am adus aminte ca am si eu o groaza de iaurt prin frigider asa ca please baga si reteta poate o execut si eu maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Diana si tu mama.......

Ruxule
sorry eu am incercat
Bujo clar trebe banata...

Nevi
ce faci domne dai din casa, poza aia cu esharfa ti-o facusem pt noi.... chiar trebuie sa te arati la toata lumea, mai zici de biata profa ....

Atb si eu zic ca Vio (apropo chiar ma intrebam pe unde umblii madam) ca nu trebuie unsa, eu nu o ung niciodata, si nici nu las praji in cuptor ca se usuca.

Noi suntem mai bine, dupa 8 zile de febra in sfirsit ne-am revenit.
Daca vreti ceva info de porcina va zic din experienta personala, ca stiu ca e multa isterie pe acolo. In final a fost o gripa urita, cu febra mare, cu tuse si ceva wheezing ( eu le-am facut zilnic preventiv nebulizator), important mi se pare sa controlezi febra sa nu urce prea tare, hidratare si multa odihna. cu mincarea a fost f greu dar in principiu nici nu e bine sa fie fortat un copil bolnav sa manince, conteaza sa bea. au slabit destul de mult, nici nu-i cintaresc sa nu ma deprim, da nu-i bai ca recuperam noi. cam asta.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Biri:multa sanatate si recuperare rapida. Of, 8 zile de febra, bietii copilasi, dar ce frica mi-e si mie de gripa asta, in Ucraina e prapad, iar noi suntem doar la 25 km de granita.Aici au inceput sa vaccineze, trec si eu azi pe la medicul de familie sa vad daca pot sa-l fac macar la copil

Sunuletz: chiar asa, cum e cu South Africa...suna tare interesant...poate ne povestesti cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

SUN-cum as putea sa fiu suparata pe tine? Eu,care de cand ma stiu gravidoasa iti savurez toate postarile si te admir pentru tot ceea ce esti?!No way!Iar la CAPE TOWN vrem si noi sa ajungem!E de vis!Chiar asa,da-ne detalii!

RALU,DIA-20.45

VIO-Multumesc!Pepenasul cu manuta e al STRULUTZEI!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Tzatzeafarul (continuare)

Usor el trece ca pe prag
Pe patul ei s-aseaza
Si tine-n mana un san cu drag
La care toti viseaza.

Parea un tanar merisor
Cu sfarc obraznic, tare,
Itindu-se nepasator
La atatea admiratoare.

De ciuda-s toate stravezii
Vazand asa comoara,
Un san frumos, in culori vii,
Ce da pe dinafara.

De sfera mea e-asa de greu
Ca sa-ti desparti privirea,
Iar gandul ti-e la fundul meu,
Asa ti-a fost menirea.

Ca in al tau inbox sa vin,
Sa ma privesti de-aproape,
Am fost pozat ca din senin
De-o sora tradatoare.

O, vin, admirator supus
Al profei cea sexoasa,
Eu sunt tzatzeafarul de sus
Din poza cea porcoasa.

Colo-n reviste deocheate
E-al profei loc de-onoare
Tot forumul l-a dat pe spate
Cu ale dansei tzatzisoare.

O, esti frumos cum numa-n vis
Un san li se arata
Barbatilor care-au deschis
Poza ta parolata.

Bogata-n vorba si la piept
E profa noastra draga,
Deci e normal, e-al nostru drept
Tzatzeafaru-i sa ne atraga.

(va urma...)

Vreau sa-i multumesc profei pentru aceasta oportunitate de a perpetua cultura si literatura pe acest forum, dat fiind ca randurile de mai sus reprezinta probabil cea mai avansata activitate intelectuala pe care am desfasurat-o de cand s-a nascut Luca

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput