Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
sursula spune:
CAPRI-nu,e "Casa Zoikai"!eh,las' ca ma foteaza cu Tudorel in spectacolul vietii mele!
RALU-
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
SunSmile spune:
Sursu esti suparata pe mine?
Am asa un feeling.....
Capri multumesc! Eu zic ca faci o treaba extraordinara!
Ralu mersic fain! Mai am sapt viitoare unul si daca ma duce neuronul, e de bine, suntem foarte aproape de tara de la profil!
Cuscri era sa-mi inghit placinta, esti nebunaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Semeni cu Amy Macdonald, ti-am zis?
Cred ca profa se tzatzoseste..pardon, perpeleste!
Am vorbit cu Cami. Of! E cam daramata dar sper sa o ridicam incet-incet! MINUNEL a slabit destul de mult, are 2,600 acuma si ea e cam descumpanita, se cam indoieste de ea, etc etc....clasic! Si e si frig in salon! Sper sa treaca repede miercuri si joi si sa plece acasica la ei, dragii de ei!
Eu am incercat s-o imbarbatez, i-am spus tot ce stiu, am certat-o, am mangaiat-o, orice! O sa fie bine, de asta sunt convinsa!
Va pup!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
BUJO - 

Bai ce m-am mai ras!!!
Am dat inapoi toate paginile ca sa ii citesc si lu' barbatu-miu versurile! Cre' ca si-a zis ca m-am tzacanit complet! Eu ca eu, dar voi!!!
moni_or spune:
PICA, Luca zice "da" constient, adica daca ii pun intrebari cu raspuns da/nu stie sa zica da, daca nu zice nimic atunci raspunsul e "nu", dar chiar pe "nu" nu il zice inca. Cat despre scari, eu n-o sa-l las prea curand singur pe scari, pt. ca noi avem gresie pe scari si mi-e groaza sa nu-si sparga capul sau sa se rostogoleasca sau cine stie ce sa mai faca. El pe cand umbla in 4 labe a avut tentative sa urce si scarile, chiar le-a urcat pe toate supravegheat insa noi l-am descurajat, i-am pus gard pt. ca nu mai aveam liniste, nu puteam sa spal un vas ca el tot la scari mergea si na, pe atunci n-avea nici atata siguranta ca acuma, ca nu stia sa umble. Acum le mai urca tinut de ambele manute dar uneori asa se lasa atarnand ca e aproape la fel de greu ca si daca l-as duce in brate. Voi aveti ceva mocheta pe scari?
SUN, felicitari pentru examen si scuze ca nu ti-am urat succes inainte, tot am vrut dar scleroza nu-mi da pace. Off, o sa o sun si eu pe Camy maine, imi pare rau ca e necajita.
IRDA
sa-ti mearga mai bine cu soata... Si tu tot in domeniul artistic esti, ca si Sursu? Ca ziceai de dublaj de voce.
MARINA, sigur se incadreaza Sofi ca masura pt. ca pampersii chilotei mie mi se par micuti, stramtuti, noi de asta nu ne-am impacat cu ei. Ii luam lui Luca marimea 4, iar chilotii marimea 4 ii lasau urme pe piciorus si se trageau in sus si peste fundulet tare greu, iar pampersii normali marimea 4 erau buni, nu-i lasau urme, deci mie mi-a lasat impresia ca sunt mai mici decat cei normali.
RUX, auzi ce oferta traznet ti-a facut Capri??? Pleaaaase, accepta, accepta! Iti face fata gratis poze la
si-ti face si publicitate, le pune pe site, macar sa se bucure si populatia oropsita de pe aici, care nu vazu poza impricinata. Sa vezi dupa aia ce avere faci, cand o sa curga ofertele de la playboy, hustler, alea alea.![]()
BUJO, RALU
Hai ca de ramane de actualitate subiectul si am si eu o zi mai buna sa vedeti de nu ma bag si eu la un Tzatzeafar, ca doar sunt filoloaga, ce naiba!
Monica, mami de
Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!

Mama ce m-ati mai distrat cu tzatzafear-ul! Sunteti de coma, una mai haioasa si mai poeata de cat alta!!
Sun bafta la examenul ramas! - ca la asta m-am trezit prea tarziu...
Sursu chiar, de la ce ora e divertis? Eu nu m-am uitat pana acum, da' vreau si eu sa te vad!
Cristina felicitari pt. caruciorul albastru! Sper sa fie bine bb mic, iar tu sa gasesti o metoda sa nu-l mai duci in brate pe Mihaita. Si eu am o problema cu asta, ca nu vrea deloc pe jos si macar ca umbla foarte bine! Nu vrea de manta cu mine deloc...
Moni
sa treaca supararea! Ia baga si tu niste versuri, nu de alta da' imi place ce distractie e pe aici!
Didi daca te rog, imi dai si mie reteta aia cu paste cu smantana la cuptor? Parca tu ziceai ca ai facut ceva de genul asta...
Capri felicitari pt. munca depusa! Mie imi plac flyerele! Ce mai face Ilinca, doarme si papa mai bine?
Miruna nu zice nici "da" nici "nu", zice doar haide, pisi (asta numai in soapta, nu stiu de ce), mami, tati - astea cu dedicatei, adica stie cui zice, caca, dai-dai (da-mi) bei-bei sau apa-bei (vrea apa) si in rest numai bebelusheste, da' ma distreaza ca se cearta, discuta cu intonatie, insista si tu nu stii ce vrea
.
Azi a invatat sa joace tenis. I-am aratat cum lovesc cu o sita de-a ei (jucarie de nisip, are maner) o bila. Tare s-a distrat si a incercat si ea...aproape ca-i iese...
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Marina_1609 spune:
am lesinat de ras =))
Tre sa mai coc una ca nu ma pot linisti
Merci pt rzspunsul cu pampersul.termin pachetul asta si apoi incerc chilotel
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Dianami spune:
A fost odata ca-n povesti,
A fost ca niciodata,
Din rude mari moldovenesti,
O prea tzatzoasa fata.
Nu era una la parinti
Dar mândra-n toate cele,
Cu doua tzatze mari,fierbinti
De-ti raman ochii-n ele!
Din umbra falnicelor bolti
Ea tzatza si-o indreapta
Spre mess unde acolo-n colt
Nebunele asteapta.
Privea pe forum si pe nari
Scotea un fum mai dulce,
Pe miscatoarele carari
Nebunele le duce.
Le vede azi, le vede mani,
Astfel dorinta-i gata;
Iar lor, visand de saptamani,
Le cade draga fata.
Cum ea pe coate-si razima
Ranjind ale ei tample
De grija lor ea patimea
Dar razbunarea-i dulce... 
Si cat de viu s-aprinde ea
Scotand flacari si para,
La subiect cand aparea
Amenintand c-o sa le doara!
*
Si pas cu pas pe urma lor
Isi tese-o razbunare,
Mergand agale-n dormitor
La sotul din dotare.
Si cand in pat se-ntinde drept
Sexoasa sa se culce,
Atinge mainile pe piept,
Ne-nchide gura...dulce!(
)
Si din oglinda luminis
Pe tzatze-i se revarsa,
Pe ochii mari, batand inchisi
Pe fata ei frumoasa.
Ea il privea cu ochi sticlosi,
El tremura in gand,
Caci se gandea: macar in vis
Oare sa o mai prind?
Iar ea vorbind cu el in somn,
Oftind cu greu suspina:
- "O, dulce-al vietii mele domn,
Nu esti tu no 3? Pai...vina!
Cobori in jos, iubite sot,
Alunecind pe roti,
C-o sa ma satur eu de tot
Si o sa trag la sorti!"
El asculta tremurator,
Ea s-aprindea mai tare
Si s-enerva fulgerator,
Gandind c-o sa-l omoare;
Ca ea pe forum a gasit
O gashca in dezmat,
Iar una s-a oferit
Sa-i fie noul sot.
Va urma...![]()
Diana
24+
, mami de Iulia si Andrei
Tecky spune:
Ce de poete avem pe forum.Super toate poeziile!!!! Eu nu ma pricep asa ca nu ma bag.![]()
diana cum te mai simti?
SUN ma bucur ca ne tii la curent cu vesti despre Camy si Flavius.Abia astept sa ajunga acasa.
Noapte buna,pupici!
pica1 spune:
Ma omorati nene cu tzatele profei. Hei profa mai ai bre ce sa arati ca fetele astea sunt cam pofticioase si parca vad ca ramii far ele...
MONI eu nu ziceam sa il lasi din prima nesupravegheat sa urce si sa coboare scarile. Si eu i-am pus portite si sus si jos la scari, dar de fiecare data cind trebuia sa urc cu el in brate il indemnam sa urce el singur si il incurajam si il urmaream sa vad cit de sigur este pe miscari, iar la coborat la fel. Eu am treptele acoperite cu lemn. E foarte alunecos si trebuie sa ma asigur ca este incaltat ori cu ciorapi cu talpa antiderapant asri cu papuci ori sa fie in picioarel goale.