Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Bai profa astaaaaaaaaaaaa....nu-ti placu poza cu esarfa de-o pusai? Ok, pun alta...papusa!![]()
Marina, noi folosim chilot de vreo 7 luni +, pampers. Rup cand schimb; avantaj ca fi'mea face mereu relativ inchegat si nu curge nimic, nicaieri! Eu nush ce m-as fi facut fara ei, a mea nu mai sta de muuuuulta vreme sa-i lipesc eu pampersul. Bine ca ne pregatim de dez-pamperseala....
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
sursula spune:
MONI,CRISTI,FLO,STRULU si restul fetelor sustinatoare in ale Divertis-ului ,va multumesc si sper ...sa radeti!![]()
RUXI-cat despre autograf,eu trebuie sa ti-l cer ,TU esti vedeta!
CAPRI-DAAA!vreau si eu!ii pot da nr .tau de telefon gravidutzei in cauza?Sunt si eu in Festivalul de Teatru anul asta -pe 6!Ma foteaza soata?
IRDA-WHEEZING?Brrrrrrrr!!Pe noi nenorocitul asta ne-a bagat in spital de 4 ori
Cum sunt fetele?Le-a trecut?
ANKA-

GINI-cum a fost reintoarcerea la munca?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
bujo spune:
Profo deci sa ne lamurim, nu pusei io nicio poza da? Clar? Io doar am observat-o. Da daca tot ma acuzi, ia sa-ti coc io o Scrisoarea a IIIa.
La un semn deschisa-i bluza
Si rasar in fata, drept
Doua tzatze mari rotunde
Printre paru' di pi chept.
Tu esti Profa?
Da ciudoase!
Am venit ca sa ne-arati
Ale tale tzitzi bengoase
Ca de nu, te vezi bucati.
bujo mami de Filip
Ralu79 spune:
Bujo-
daca mi se trezeste copilu' de la rasu' meu isteric sa vezi ce-ti fac
. E TOTALA poezia!
Caprioara spune:
Mai ce atmosfera faina e aici
! Ce-mi place!
Cristinelu, ce spirit de observatie ai! Mesajul cu 3000 l-am pastrat pentru urarea de bun venit in lume a lui Flavius,
si mi-a iesit! Chiar in el il urez
.
Sursu, cum se numeste spectacolul tau? Soata se vaita ca merge mult la opera anul asta, dar are si ceva piese. Sunt 5 fotografi in festival, deci sansa e de 1/5. Cu sedinta, sa am luminile ca apoi, o facem
! Da , poti sa-i dai nr de tel gravidutei.
Sun, esti minunata ca intodeauna
!
Profa, lasa poezia si arata poza, daaa? Oi fi decenta, dar tot vreau sa vaz si sa
si eu un pic (ca io am de alea de le trebe alifie - de cand suge doar seara abia mai nimerste fata pe unde, noroc ca-i alta culoare acolo, ca altfel nu le-ar mai gasi neam
).
Anka, merci muult
; ma duc acum sa modific. Daca mai vezi si alte goange, da de veste.
Fetele, multam mult ca va uitarati la blog si la flyere, si pentru pareri si urari 

.
Didi si fetele care va pricepeti,
ceva sugestii cum sa fac sa se vada bine la toate calculatoarele si in toate sistemele???
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Ralu79 spune:
Asaaa mi-am revenit![]()
Cristina- felicitari pentru caruciorul albastru!
Moni-
sa treaca supararea.
Sun- felicitari pentru examen. Cand mai ai?
Capri- mie imi plac si flyerele si blogul (n-am zis pana acum). Te admir tare mult pentru cate reusesti sa faci
Sursu- felicitari! Si noi o sa ne uitam sa te vedem. De la cat e ca nu stiu?
Didi- nu m-ai intrebat pe mine, da' ma bag in seama
Eu primesc newsletters de la WhatToExpect.com si de la BabyWeekly. Au sfaturi chiar faine
Pupicei tuturor
Caprioara spune:
Mai nene, la mine pe laptoapa (in IE) chenarul ala cu motto se vede dreptunghi, nu patrat
. 

cum sa fac sa se vada bine la toata lumea
?
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Caprioara spune:
Profa, uitai ce era mai important. Daca iti facem fotografie, ne lasi sa o punem pe blog
? Cu merisore cu tot, evident...
pup you,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Ralu79 spune:
Ruxule- sorry ca nu iti dedic doo strofe, da' m-au pus la colt Sun, Marina si bujo
. Dar totusi, ca sa nu te simti nebagata in seama, ia de aici:
Din umbra falnicelor bolti
Ea tzatza si-o indreapta
Spre mess unde acolo-n colt
Nebunele asteapta![]()
Puuuupi
Caprioara spune:
Sursu, vad ca pe 6 soata are insemnat spectacolul "Romania!Te pup!", sau asa ceva, la ora 18:00. Asta e sau nu avem noroc?
pup you,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate