Pepenasi de iulie - august 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bai profa astaaaaaaaaaaaa....nu-ti placu poza cu esarfa de-o pusai? Ok, pun alta...papusa!

Marina, noi folosim chilot de vreo 7 luni +, pampers. Rup cand schimb; avantaj ca fi'mea face mereu relativ inchegat si nu curge nimic, nicaieri! Eu nush ce m-as fi facut fara ei, a mea nu mai sta de muuuuulta vreme sa-i lipesc eu pampersul. Bine ca ne pregatim de dez-pamperseala....

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MONI,CRISTI,FLO,STRULU si restul fetelor sustinatoare in ale Divertis-ului ,va multumesc si sper ...sa radeti!

RUXI-cat despre autograf,eu trebuie sa ti-l cer ,TU esti vedeta!

CAPRI-DAAA!vreau si eu!ii pot da nr .tau de telefon gravidutzei in cauza?Sunt si eu in Festivalul de Teatru anul asta -pe 6!Ma foteaza soata?

IRDA-WHEEZING?Brrrrrrrr!!Pe noi nenorocitul asta ne-a bagat in spital de 4 oriCum sunt fetele?Le-a trecut?

ANKA-

GINI-cum a fost reintoarcerea la munca?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Profo deci sa ne lamurim, nu pusei io nicio poza da? Clar? Io doar am observat-o. Da daca tot ma acuzi, ia sa-ti coc io o Scrisoarea a IIIa.

La un semn deschisa-i bluza
Si rasar in fata, drept
Doua tzatze mari rotunde
Printre paru' di pi chept.
Tu esti Profa?
Da ciudoase!
Am venit ca sa ne-arati
Ale tale tzitzi bengoase
Ca de nu, te vezi bucati.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Bujo- daca mi se trezeste copilu' de la rasu' meu isteric sa vezi ce-ti fac. E TOTALA poezia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai ce atmosfera faina e aici ! Ce-mi place!

Cristinelu
, ce spirit de observatie ai! Mesajul cu 3000 l-am pastrat pentru urarea de bun venit in lume a lui Flavius, si mi-a iesit! Chiar in el il urez .

Sursu, cum se numeste spectacolul tau? Soata se vaita ca merge mult la opera anul asta, dar are si ceva piese. Sunt 5 fotografi in festival, deci sansa e de 1/5. Cu sedinta, sa am luminile ca apoi, o facem ! Da , poti sa-i dai nr de tel gravidutei.

Sun, esti minunata ca intodeauna !

Profa, lasa poezia si arata poza, daaa? Oi fi decenta, dar tot vreau sa vaz si sa si eu un pic (ca io am de alea de le trebe alifie - de cand suge doar seara abia mai nimerste fata pe unde, noroc ca-i alta culoare acolo, ca altfel nu le-ar mai gasi neam ).

Anka, merci muult ; ma duc acum sa modific. Daca mai vezi si alte goange, da de veste.

Fetele, multam mult ca va uitarati la blog si la flyere, si pentru pareri si urari .

Didi si fetele care va pricepeti, ceva sugestii cum sa fac sa se vada bine la toate calculatoarele si in toate sistemele???

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Asaaa mi-am revenit

Cristina- felicitari pentru caruciorul albastru!

Moni- sa treaca supararea.

Sun- felicitari pentru examen. Cand mai ai?

Capri- mie imi plac si flyerele si blogul (n-am zis pana acum). Te admir tare mult pentru cate reusesti sa faci

Sursu- felicitari! Si noi o sa ne uitam sa te vedem. De la cat e ca nu stiu?

Didi- nu m-ai intrebat pe mine, da' ma bag in seama Eu primesc newsletters de la WhatToExpect.com si de la BabyWeekly. Au sfaturi chiar faine

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Mai nene, la mine pe laptoapa (in IE) chenarul ala cu motto se vede dreptunghi, nu patrat . cum sa fac sa se vada bine la toata lumea ?

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Profa, uitai ce era mai important. Daca iti facem fotografie, ne lasi sa o punem pe blog ? Cu merisore cu tot, evident...

pup you,

in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Ruxule- sorry ca nu iti dedic doo strofe, da' m-au pus la colt Sun, Marina si bujo. Dar totusi, ca sa nu te simti nebagata in seama, ia de aici:

Din umbra falnicelor bolti
Ea tzatza si-o indreapta
Spre mess unde acolo-n colt
Nebunele asteapta

Puuuupi

Mergi la inceput

Sursu, vad ca pe 6 soata are insemnat spectacolul "Romania!Te pup!", sau asa ceva, la ora 18:00. Asta e sau nu avem noroc?

pup you,

in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput