Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 22
gabi86 spune:
neata fete!

miki bine ai venit

mai aris ce misto sunt povestile cu cele 2 fete 2 
pentru tine .
in legatura cu frigul la si noi in camera sa simtit rece pe robert l am trecut la pilota iar noi vom scoate plapumica![]()
pisigri spune:
A, si sa-mi mai dau cu o parere "pretioasa" ca sa va enervez de dimineata
. Opinia generala este ca deocamdata bebelusii nostri sint prea mici ca sa le cerem sa doarma noptile intregi. Unii vor mincare, altora le e sete, altii vor pur si simplu putin alint, prezenta mamei etc. Si nu sint de acord deloc cu pacalitul copilului cu apa sau ceai in speranta ca va renunta la treziri. De ce ziua avem incredere in instinctul lui care ii spune ca-i e foame, si noaptea nu?
Curea, imi pare rau de necazul prietenei tale, cu bebe cu streptococul beta-hemolitic; ideea e ca streptococul asta poate, dupa un episod de amigdalita/faringita etc acut sa ramina acolo, "in git", sa fie silentios, si sa se reacutizeze producind complexul ala de boli de care zici tu, tonsilita-artrita-endocardita. Dar nu e musai sa se intimple asta. Persoanele pot ramine purtatoare toata viata lor, fara nici un simptom; eu de ex am descoperit intimplator ca il am, si i-am dat in cap cu 2 doze soc de moldamin injectabil nu mai departe de acum 2 ani. Dar nu ma opreste nimeni sa ma procopsesc cu el iar. Si nu poti sa stii daca rosul in git are sau nu legatura cu crocobaurul asta decit daca faci un exsudat faringian; pentru asta trebuie plimbat copilul prin policlinici, unde se poate procopsi cu ce crocobauri ii lipsesc (eu de ex i-am procurat fii-mii rubeola prin metoda asta), trebuie ales un laborator serios etc etc.
Ideea este ca streptococul asta e destul de afurisit si dupa parerea mea e putin probabil ca primo-infectia cu el sa treaca neobservata ca un simplu rosu in git; e mai degraba posibil ca dupa un episod de amigdalita acuta, cu durere de git, febra etc, lucrurile sa para ca s-au rezolvat iar streptococul sa ramina acolo sa-si faca apoi de cap. Daca gresesc astept fetele "medicoase" sa ma corecteze, ca ma intereseaza si pe mine subiectul, desi eu nu le am prea tare cu drobul de sare.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Neatza fetele! Servim cafeaua la pranz. Cele care dati ulei de porumb vi se pare ceva schimbat in digestia bebeilor?
Mie mi se pare ca il ia durerea de burtica, noaptea se trezeste si urla ca la colici. Nu stiu de la ce. Am eliminat cate unul cate unul (din produsele pe care i le dau) si cred ca la uleiul de porumb face rau. Sau mai e inca ceva? Eu il pun asa in stare naturala in piure, voi cum faceti?
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Neatza fetele! Servim cafeaua la pranz. Cele care dati ulei de porumb vi se pare ceva schimbat in digestia bebeilor? Mie mi se pare ca il ia durerea de burtica, noaptea se trezeste si urla ca la colici. Nu stiu de la ce. Am eliminat cate unul cate unul (din produsele pe care i le dau) si cred ca la uleiul de porumb face rau. Sau mai e inca ceva? Eu il pun asa in stare naturala in piure, voi cum faceti? Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
Floric, stii ca noi avem pb. cu stomacelul si cu intestinul. Mie mi-a recomandat dr. de la G.A, sa pun uleiul in sticla si sa-l fierb la bell mari, apoi sa-l pastrez la frigider doar 14 zile. Daca dupa masa cu ulei ce face caca si are funduletul rosu - sa o sun.
Din fericire a fost ok.
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 dyana - nu stiu de ce te chiunui tu singura, doar stii f bine ca pt ei copii sunt ok atunci cand au chef de joaca, daca ii doare ceva clar trebuie sa se fofileze...al meu zice ca nu rezista psihic, ca ii e prea mila . |
ai dreptate... mi-a trecut intr-un final, dupa ce s-a potolit mutzu, pe la 12,30
; din fericire a dormit pana la 5, cred ca era rupt saracu mutzu cat a plans
; acuma e in forma maxima, sta in fundulet si se joaca cu cumnata'miu'
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
miki1979 spune:
[quote]citat din mesajul lui aris26
neatza
iar dau eu cafeaua?!
bianca - mi-am adus aminte de tine. am vazut o poza cu tine si o prietena si cei doi flacai. ai dreptate in realitate esti muuult mai dragutza cu toate ca eram ciufulite, umflate si vai de noi
. dar trasaturile se vad clar. eu te tzin minte zambind mereu, nici decum chinuita de cezariana si parca esti mai micutza de statura,nu?
miki - eeeeeeeee...ia uite
ma bucur sa aud asta. nu te mai stiu(poate pui si tu o poza)dar ma bucur nespus daca am reushit sa iti dau un pic de curaj. spune-ne mai multe despre tine si minunea pe care ai adus-o pe lume. si? cum a fost nashterea? asa cum ti-am povestit?
25 martie 2009
aris, nu ai cum sa ma stii pt ca sfaturile mi le-ai dat aici, pe dc..poate doar daca ne-am intalnit intamplator la cabinet la dr, dar nu cred. nasterea la fel ca si personalul, spitalul, etc au fost ok..in comparatie cu ce a urmat..colici, nopti nedormite.. nici acum la aproape 7 luni inca nu ne-am linistit. inca mai are nopti, chiar saptamani intregi de plansete la care eu nu le-am gasit leacul..se pare ca asa sunt unii bebelusi, mai agitati din fire.
am atasat si linkul la pozele noastre..sa ne cunoasteti
poze mai noi
http://community.webshots.com/user/mihaelacomnoiu
poze mai vechi
http://picasaweb.google.com/mihaelacomnoiu/BebeVladIoan#
gabi86 spune:
Floric eu folosesc ulei de masline il pun in supa in timp ce fierbe si nu am avut probleme .crud nu l am folosit niciodata 
koko_1 spune:
Fetelor, soacra mea e...hmmm...o soacra,
dar a fost si medic pediatru la viata ei
acum e pensionata. La indemnul "domniei sale" am incercat sa pacalesc copilul cu apa noaptea. Cica sa-l dezvat sa manance noaptea![]()
Concluzia: discutii in contradictoriu destul de des.
N-am mai crescut copii la viata mea, dar pe asta pe care il am deocamdata, il cresc cum cred eu...ca slava Domnului am acces la informatie, exista atatea carti, studii etc.In fine...nu mai zic nik ...e mai bine sa tac ca e forum public ...si nu se stie...![]()
![]()
![]()
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui novus Am pus cateva poze mai recente !! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4072462833/ Mami lui Alexandra (03.03.09) |

; aoleu, daca le vede cristi iar saliveaza dupa fetita
; el zice asa cu regret ca ar vrea si fetita, da' stie ca nu o sa reusim decat baieti

; am facut greseala sa-i arat si superbitatea de fetita a mihaeleicg si a lesinat cu ochii in calculator

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
alina.n spune:
| citat din mesajul lui dyana27 ce test sa mai fac mai fetelor, ca nici macar n-am ajuns la pisu ![]() ![]() ; mi-a plans mutzu rau rau rau de tot![]() ![]() ; daca nu-i dau dintii nici acuma eu imi dau demisia![]() ; m-a terminat efectiv, si daca incerca sora'mea sa-l ia, tipa tare MAMAAAAAAA![]() ![]() ![]() ; si intindea manutele la mine; va dati seama ca nu a mai contat nici o durere de sptae, absolut nimic, l-am tinut pana s-a linistit (dupa vreo 2 ore ); i-am facut baita si l-am culcat, dar tot mai suspina asa prin somn; ma duc sa fac o baita... cred ca nu fac testul azi, poate maine dimineatza![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
Off saracutii ce mai sufera ei ba cu dintisorii,ba cu colicii .Sper ca azi sunteti mai bine

Sunt si eu curioasa cu testul
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln