Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 21
olishka spune:
Buna dimineata!!
LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar!!!
Alex pai eu in locul tau as fi multumita cu o masa la 4 dimineata. Al meu a avut prima masa pe la 1, apoi nu le mai stiu numarul si ora, dar stiu ca m-am trezit de multe ori.
Oare unde au disparut fetele care intrau destul de des: Kea, Cativ...nici Chatonel n-a mai intrat de multisor...si mai sunt multe alte fete care n-au mai intrat de multisor...mamici va asteptam la raport 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Chitibus este in vacanta si a ramas la noi. Asa de incantat este David de ea si asa fain se joaca
Si il si iubeste la nebunie: toata ziua povesteste cu el 
David iar a tusit de dimineata...cred ca din cauza mucilor. L-am aspirat cat am putut, dar urla si parca mi-a fost mila de el sa-kl chinui chiar acum cand este cel mai bine dispus.

petrean spune:
provista, si cine mai era doritoare a pus Monica pe mail melodia originala la reclama...de care erati interesate
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
neatza
iar dau eu cafeaua?!
bianca - mi-am adus aminte de tine. am vazut o poza cu tine si o prietena si cei doi flacai. ai dreptate in realitate esti muuult mai dragutza cu toate ca eram ciufulite, umflate si vai de noi
. dar trasaturile se vad clar. eu te tzin minte zambind mereu, nici decum chinuita de cezariana si parca esti mai micutza de statura,nu?
miki - eeeeeeeee...ia uite
ma bucur sa aud asta. nu te mai stiu(poate pui si tu o poza)dar ma bucur nespus daca am reushit sa iti dau un pic de curaj. spune-ne mai multe despre tine si minunea pe care ai adus-o pe lume. si? cum a fost nashterea? asa cum ti-am povestit?
25 martie 2009
koko_1 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI si de la noi petru ghioceii:
Rares Constantin, Erin Alexandru, Ianis Cezar!!!
Iata, mai este un Cezar![]()
Alex, al meu junior de pe la 4 luni jumate a inceput sa doarma toata noaptea(manca la 21 si apoi abia dimineata la 7 sau 8), acu' are vreo saptamana de cand se trezeste si noaptea pentru o portie de laptic.Fereasca Domnul sa-i dau apa ca urla de scoala tot cartierul. Eu nu-i mai dau san de la 3 luni jumate.
O zi frumoasa tuturor
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
aris26 spune:
aaa uite ca nu sunt cea mai matinala![]()
olga - noi nu ne lasam. noi inchidem noi deschidem![]()
petrean - bine ca ai mai trecut pe la noi

25 martie 2009
aris26 spune:
bai dar ce frig s-a facut. dimineata piticul avea mainile reci reci..desi era bine imbracat
trebuie sa schimbam dormitorul pt ca asta al nostru e cel mai racoros dintre toate si cel mai calduros vara
. ar trebui sa il mut in camera lui, dar asta al meu inca mai are nopti proste, ba de la dinti ba de la burta,ba viseaza urat
. aseara l-a durut burta si nu s-a linishtit decat dupa ce am am stat cu mana pe burta lui 30min. cum sa fac asta la el in pat?ca adorm acolo cu capul pe barile de la patutz
25 martie 2009
olishka spune:
Si noi tremuram de frig dimineata, desi in camera lui David, adica a mea si a lui David, este cald fata de alte camere si ne si invelim cu o pilota groasa. Cred ca ideea este sa-l imbrac cu ceva mai gros in partea de sus, caci el acolo se dezveleste.

pisigri spune:
La Iasi ninge....

Imi amintesc anul trecut pe vremea asta ce cald era... si-acu e cum mi-e mie mai urit, ninge marunt si umed, pe jos se face mizerie...bleax.
In plus dupa o saptamina de stat in casa ne-a ramas mic cosmonautul 
si tre sa ies la shopping... si fiica-mea a luat 100g luna asta deci NU PRICEP cum a putut sa-i ramina mic costumasul ala, cit s-a lungit intr-o saptamina???
Urez si eu bun venit fetelor noi, nu mai nominalizez ca-s muuulte
si neuronu nu retine.
pentru ele, nu pentru neuronu tradator
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)