Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monamour Provista-merci mult ![]() Erich e nascutn pe 26 dec.Noi nu suntem ghiocei dar imi plac f f fmult discutiile voastre si m-am gandit ca poate ma primiti si pe mine. ![]() |
Sigur, de ce nu? Cu o conditie: sa pui repede pozici!

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
alex2alex spune:
Olishka, inapreda, provista, Ilinca multumim frumos
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Alex2alex, eu uitandu-ma la poze tot ma cazneam sa-mi amintesc daca Alex e baiat sau fata!! Eu tineam minte ca baiat, dar am vazut poze cu un copil asa de frumusel, cu trasaturi asa finutze ca m-a batut gandul ca poate chiar e fata si nu stiu eu! Adorabil! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Multumim, daca l-ai fi vazut cand a facut pisu la mami si la tati in mijlocul patului si pe el sau pe maturica absorbanta nici picatura...nu am stiut ce sa fac...sa rad sau sa plang. Dar 2 ochi mari si incantati se uitau la mine fericiti de isprava facuta.
Alex...mamica de Alex
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 nu pot sa cred....pai trebuia sa vi la mine. si ce daca nu scrisesei nimic aici. ar fi fost chiar frumos sa vorbim mai mult. nu imi spune ca am fost si colege de salon?! pai pune si tu o poza cu tine ca altfel imi frec creierii obositi sa imi dau seama cine esti am vazut si eu pozele tale acum si m-am distrat copios. daca dai repede pe sageti obtii un filmuletz
![]() 25 martie 2009 |
si tu crezi ca daca pun poze cu mine de acum iti aduci aminte de o ciufulite care de abia se putea ridica din pat dupa cezariana? eram vai mama mea zilele alea, nu am fost colege de salon.
eu arat naspa in poze, adica nu sunt fotogenica deloc. mai mult cand rad s-a stricat toata poza, de aceea nu prea am poze cu mine.
asta-s eu (aveam 25 kg in plus)
http://picasaweb.google.com/biancabarbu2002/TheodorVladimir#5345284561301462210
o sa caut poze cu mine sa le pun pe undeva
inapreda spune:
| citat din mesajul lui koko_1 I-am dat si eu juniorului branzica calcica si i-a placut tare mult, insa ma dispera ca cerealele bio nu-i plac, molfaie biberonul si rade la mine...o fi din cauza ca 2 luni a servit doar din alea de la nestle (burtica sanatoasa)? edit: dati click pe junior mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009 |
Wow! A meritat asteptarea

Dulce foc voinicul 
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
alex2alex spune:
Trupa, eu merg la culcare...nu stiu cat oi dormi ca Alex de cand cu dintii mai multe nopti albe mi-a facut...tocmai a urlat....:(
Alex...mamica de Alex 
miki1979 spune:
buna seara,
pentru ca azi s-au aratat din anonimat atatea fete, va scriu si eu despre noi..va citesc de mult, chiar de pana sa vina bebe, dar pana acum n-am gasit momentul sa va scriu. Bebe este nascut pe 9 aprilie, natural, 3.790 kg, apgar 9. Si eu tot la Elias am nascut si Aris, am avut acelasi doctor..chiar inainte de nastere, m-ai incurajat cu detalii despre nastere si doctor..ca eram cam speriata..nu cred ca iti mai aduci aminte, dar mie mi-au prins tare bine vorbele tale. M-am dus sa nasc ( pt ca a fost provocata )cu mult mai mult curaj...
Vroiam sa va scriu cate ceva despre alimentatie, am vazut ca discutati despre lapte, branzica, produse bio, oua.
Exista lapte dorna "ecologic" si oua eco..nu mai stiu firma, insa pe cutie scrie ca sunt din gaini hranite natural..si nu din acelea obtinute la incubator. Nu stiu cat de eco sunt, insa cred ca sunt mai bune decat celelalte. Si in Gima, pt cele din Bucuersti, exista o gama de produse bio, de fapt un intreg raion cu astfel de produse..sunt si produse pentru bebe, adica cereale, borcanase, etc, sunt organice si facute in Elvetia.
cred ca am mai si uitat din ce aveam in minte sa va spun..dar daca imi aduc aminte, revin.
va pup
Floric spune:
Am pus poze la POZE NOI.
Hai sa va povestesc ceva. Fratele meu lucreaza intr-o fabrica de [prelucrarea laptelui, in trecut alucrat si la BRenac fabrica de la Braila si mi-a dezvaluit cate ceva din procesul tehnologic. Concluzia: cel mai sfant e ce faci tu in casa. Dar...cand nu avem prealabil ne spalam si in lighean (cine stie bancul su siguranta va rade)... ce sa facem cand trebuie sa cumparam. In primul rand, marile firme gen Danon foloseste lapte praf in compozitie tocmai pt a da un aspect inchegat produsului. De fapt, laptele praf incheaga ff bine. Exemplu: luati o smantana sau chiar iaurt de la Dano si luati si de la o alta firma bio. Comparati consistenta prodului. Apoi incercati sa dizolvati in apa produsele si vedeti cum cel cu lapte praf ramane asa bucatele mici pe cand cel natural se dezleaga, parca se topeste. Nu stiu daca m-am exprimat bine, dar daca veti face veti vedea despre ce e vorba.
Eu oricum i-am spus ca folosesc produse Napolact si nu de la firma unde lucreaza el ( o firma mica de oras) si raspunsul a fost Sigur ca vacile de la Napolact dau si o lingura de untura. Si inca ceva daca tineti minte iaurtul facut in casa in oalele de lut inainte era un pic acrut pe cat cela de acum nici gand sa fie asa acre, oare de ce?
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
olishka spune:
Novus multumim de tort
Macar atat si pentru mine
O mai
inca o data pe Alexandra.
75cm zici? Atunci David al meu oare cat are? caci parca era mai inalt decat Alexandra...Nu l-am masurat de fff mult timp.
Am vazut poze recente, dar si cu Daviduscu meu ![]()

Si in sfarsit am vazut poze cu Cezar. Intr-adevar frumos baiat, dar si inteligent ![]()
Am fugit la culcare. Oare Shasa pe unde-i?
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Miki bine ai venit
Am vazut poze cu Raru
Tare dulce este si seamana cu maica-sa 
Gata, acum chiar fug la culcare.
Noapte buna!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

alex2alex spune:
Buna dimineata, va invit la
.
Lungi mai sunt mai fetelor noptile astea cu "dintii"...nu mai numar de cate ori m-am trezit azi-noapte pt Alex....nu stiu cum sa fac ca parca el in loc sa-si scoata masa de noapte se tot 'impamanteneste' masa asta.
Seara, nu papam cine stie ce, dar la 3-4 suntem disperati dupa 1 biberon cu laptic...nu stiu cum sa-l fac sa pape seara mai bine ca sa pot scoate incet incet masa de noapte.
Idei?
Alex...mamica de Alex