Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aaaaaaaa bianca te stiu. am vazut pozele si te-am gasit intr-un album
acum imi e chiar ciuda ca nu ai zis nimicpai de cate ori am stat una langa alta la alaptat si ne chinuiam cu piticii sa ii convingem sa suga cand ei erau ghiftuiti bine cu lapte praf

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monamour spune:

Provista-merci mult
Erich e nascutn pe 26 dec.Noi nu suntem ghiocei dar imi plac f f fmult discutiile voastre si m-am gandit ca poate ma primiti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - eu ii dau oua din comertz cu un termen cat mai ok, branza din lapte zuzu albastru cu pastile de calciu

novus - si ce zici ca daca o pui in premergator poti sa te duci la baie???? eu una tot nu pot decat impreuna cu el ca daca il als o secunda sau chiar o fractiune de secunda face clar o boacana, trage de un scaun, se agata cu mainile de balustrada, trage ceva dupa masa, isi da cu vreun sertar in cap...

25 martie 2009

ok, mersi de lamuririle culinare la bebe

cat despre premergator, ziceam sa mergem impreuna la baie , dar nu in brate ca pana acum ci fiecare cu tronul ei

si Alexandra nu prea sta linistita doar cand o ia somnul dar si atunci nu se lasa usor

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

I-am dat si eu juniorului branzica calcica si i-a placut tare mult, insa ma dispera ca cerealele bio nu-i plac, molfaie biberonul si rade la mine...o fi din cauza ca 2 luni a servit doar din alea de la nestle (burtica sanatoasa)?
edit: dati click pe junior
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

novus - asta e pentru lungana noastra. pe bune cred ca e cea mai lunga din gashca
si da, e un adevarat progres. macar nu trebuie sa te chinui sa te imbraci cu o singura mana

azi i-am facut orez cu lapte si s-a strambat de parca i-am dat chinina
si pe bune acuma, cat de fraier poate sa fie copilul asta. se foieshte si se ridica in fund, pana ajung eu sus il gasesc dormitand asa in fund. trebuie sa il culc eu la loc pe spate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor lamuriti-ma va rog cum e cu oul, adica trebuie neaparat de casa sau merge si din comert ?? macar ultimele au termen de valab pe ele

Branzica din ce lapte faceti ? cu ce recomandati ? Ca lactic, iaurt, lamaie ?

Aaa si cam ce cantitati de papa mananca bebeii pe zi ?

Se vede ca m-a apucat bucataritul

Branzica noi o facem din lapte ZuZu rosu 3.5% (asistenta ne-a recomandat 3.5%), la 250 ml laptic 2 pastile de ca lactic.
Am o prietena care-i face cand cu Ca, cand cu lamaie si la pici ii place mai tare varianta cu lamaie ca cica e mai aromata branzica.

Oul....cand am avut de casa a fost bine, cand nu...din Billa.

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

pai de ce nu. ne mai ajuti si pe noi, sa stim la ce sa ne ashteptam

Citat:
citat din mesajul lui monamour

Provista-merci mult
Erich e nascutn pe 26 dec.Noi nu suntem ghiocei dar imi plac f f fmult discutiile voastre si m-am gandit ca poate ma primiti si pe mine.

25 martie 2009

Mergi la inceput

eu ma duc sus sa mai citesc ca piticul meu are o seara prosta, deja e a 10-a oara cand fug pe scari sa il asez in pozitia de somn la loc...macar sa nu ai alerg atat, ca te pomenesti ca ajung la 90-60-90

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am pus cateva poze mai recente !!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4072462833/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am pus cateva poze mai recente !!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4072462833/