Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
tigruta spune:
Buna burtici..am reusit sa va citesc din urma..vad ca ne-am inmultit si ma bucur..va urez sarcina usoara si la termen
Alina Bu te inteleg exact prin ce treci acum, dar te rog nu-ti pierde speranta..
exact asa am patit si eu ca si dana(sarcina oprita in evolutie la 6 sapt. eu avand 10),programare urgenta pt chiretaj si nici n-am avut timp sa ma gandesc, am fost terminata...dar ma gandesc oare am procedat cum trebuie??
iti tin pumnii si ma rog sa fie bebe bine...
va pup si va ast cu vesti bune..cele care ati mai mers la eco..
eladea2005 spune:
salutare!
dupa cate vad, nu exista inca odiseea de iulie-august, asa ca tot aici o sa scriu si eu...![]()
acu 6 zile am facut un test care a iesit f clar...mai clar ca toate testele facute inainte...![]()
azi la prima eco mi s-a confirmat ca sarcina e ok, embrionul exista (de data asta)...deci e bine...asteptam urmatorul control pt a vedea activitea cardiaca...
sa dea DD sa fie bine de data asta...spun de data asta, pt ca ultima sarcina s-a oprit din evolutie...si uite ca, tocmai acum, in noiembrie, cand ar fi trebuit sa nasc, dar n-a fost sa fie, am primit vestea cea buna legata de noua sarcina...![]()
sper sa ramanem si noi aici pana la final...this time...
o sa incep sa va citesc, sa va cunosc asa cate putin...![]()
o zi frumaosa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
pui mic, mic
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vivela spune:
buna, fetelor, eu tot nu reusesc sa tin pasul cu voi oricat m-as stradui...
andra, imi pare rau ca esti asa bulversata. zic si eu sa faci totusi bHCG-ul ala, o sa-ti dea un confort psihic orice decizie ar trebui sa iei. decat sa stai cu gandul ca poate totusi era o speranta, poate totusi n-au vazut doctorii bine, poate n-a fost ecograful bun, poate bebe are o evolutie mai inceata la inceput...ar putea fi atatea semne de intrebare, n-are rost sa te chinui singura, cand mai poti astepta o zi-doua. parca la medsana iti dau raspunsul in aceeasi zi, incearca un telefon la ei. cu 40-50 de lei iti cumperi linistea sufleteasca, eu zic ca merita.
nu are cum sa fie prea tarziu, nu stiu ce au vrut sa zica doctorii, eu am patit-o sa aflu la 9 saptamani ca am avut sarcina oprita in evolutie de la 6 saptamani, deci nu se produce chiar asa usor o septicemie din cauza asta.
iti tin pumnii
.
Cristina, Andrada, Laurita, credeam ca numai la mine se intampla ca in ultima vreme sa vrea copilul numai la mine in brate. parca simte ca nu trebuie si face tocmai pe dos
. am senzatia ca acum un an il tineam mai putin in brate decat il tin acum.
si are 14 kileeee.... iar eu 50... nici nu stiu cum de pot sa-l car atat.
eu astazi raportez o zi fara greata. ultimele vreo 2 saptamani au fost tare nesuferite, greata continua, nu vars, insa nici nu pot sa-mi vad de viata. azi insa e muuuult mai bine, nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, ca piticii pe creier s-au instalat si la mine
. rau cand mi-e greata, dar rau si cand nu-mi mai e... sper sa fie efectul homeopatelor, am luat acum vreo 2 zile o doza de nux vomica si acum n-am decat sa sper ca de la astea mi se trage starea de bine.
am fost si eu sa ma intep azi, am ramas placut surprinsa ca atunci cand au vazut ca pe biletul de trimitere scrie ca sunt insarcinata m-am bagat prima, desi eu ma montasem psihic sa astept la o coada imensa. n-am avut parte de favoruri prea multe la sarcina trecuta, dar azi m-am bucurat foarte tare
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
8+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() acelas rezultat !!! ![]() ![]() ma duc la 16 la maternitate pentru inca un control si daca tot acelash rezultat imi da raman la chiuretaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!! Asta este fetelor viata merge inainte ![]() ![]() ![]() !!! Sarcina usoara bebei sanatosi LA TERMEN si frumosi sa nu mai zic pupaciosi! -ricele si -ici pentru toate -dutele!Va multumesc ca mi-ati dat sfaturi si m-ati ascultat, incurajat si v-ati rugat pentru mine ! ![]() Andra |
Andra..eu zic sa te linistesti putin...stiu din experienta proprie prin ce treci....nu stiu cate sapt de sarcina ai, dar eu zic sa ma astepti o sapt(stiu, e fff greu)...si apoi sa mergi din nou la eco...la alt medic...
paote totusi nu e ceea ce crezi...
la mine sarcina s-a oprit la 6 sapt si abia la 9 sapt am facut chiuretaj...deci nu e tarziu daca mai astepti...sa te lamuresti clar...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
pui mic, mic
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Amalia_aa spune:
Draga Andra eu zic sa asculti de fete si sa mai incerci s avezi si la altcineva ... eu nu am trecut prin asta dar iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine :)
aleesicoo spune:
andra eu zic sa te linistesti iubita.... cand iti confirma 2 3 4 medici sa zic asa un rezultat nefavorabil abia atunci sa te gandesti la chiuretaj... stai cumintica... pt ca daca tu simti ca bebe e bine acum il stresezi si mai rau... asteapta sa vezi ce iti spune si de la maternitate.
te pupic si iti tin pumnii.... ma rog la dumnezeu sa fie super bine
asa creste bebicu
9+

anamariam79 spune:
Buna burtici. Vai de mine, lipsesc si eu o saptamana si deja am de recuperat 3 capitole. Nu stiu cand o sa reusesc.
Urez bun venit noilor burtici si sa aiba sarcini usoare, si fara griji. Pupicei si floricele la toata lumea. Saptamana viitoare va dau si bomboane sau tort, si sampanie pentru bebei, ca schimbam prefixul.
Sa dea DD sa ajungem cu toate pana la final si sa avem bebei sanatosi si frumosi. Cu atatea burtici care ne-au parasit sau au probleme ma ia depresia. Ma necajesc nespus cand citesc inca o poveste cu ingerasi. Tare imi pare rau.
Eu am vesti astazi.
Am fost aseara la ecografia de 12 saptamani, si am trait cel mai frumos moment din viata mea de pana acum. Nici testul pozitiv nu se compara cu asta. L-am vazut pe bebe! Ultima data il vazusem la 7+, dar era mic, si mai mult o pata acolo, nu am simtit cine stie ce. Doar eram fericita ca e acolo si ca e bine. Aseara insa, alta poveste! Am un mic omulet in burtica, cu manutze, si picioruse, si nasuc, si o gurita dulce si mica, si 2 urechi dragalase. Salta in burtica ca o broscuta si dadea din picioare. Doamne cat de frumos! Si dupa ce il mai impungea cu sonda, iar mai salta, parca nu ii convenea ca e deranjat. Are cam 8 cm, iar de la cap la sfarsitul coloanei vertebrale are 5,54 cm, pliul nucal e de 1,26 cm(cred ca e bine), 154 ritm cardiac, si mi-a pus doctora sa aud si inimioara!!! Parca trecea trenul, asa se auzea! Frumos sentiment! Nici nu poate fi descris. Numai mamicile care sunt la al doilea bebe sau care au trecut deja prin asta la prima sarcina stiu. Parca sunt drogata de ieri, si numai pe bebe il vad in fata ochilor. Sa-mi pun si carutz albastru? E prea devreme, dar asa se pare. 
Pupicei. 
Ana
12+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
ck_29 spune:
bine ai venit beluistef 
sarcina usoara si fara greturi
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna fetelor, Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pana se va deschide o odisee de iulie. Tocmai am facut un test de sarcina asta seara si mi-a iesit a doua liniuta destul de clara zic eu ( in primele 40 de secunde) AM pus o poza la profil personal in album. CM mi-a intarziat, U.M 01 oct 2009 si am decis sa fac un test si a iesit si liniuta a doua, iar dupa calculatorul DC ar trebui sa a, DPN prin 11 iulie 2010. Mai astept pana sambata si poate mai fac un test, dar zic ca atata timp cat nu-mi vine pana atunci este clar ca testul asta a fost bun. O seara placuta la toate. -ici de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
7+
moni_or spune:
ANDRA, si eu zic ca si fetele, NU LUA NICIO DECIZIE PANA NU FACI INCA O DATA BHCG, ala este cel mai concludent! Asa, pe ce vede unul si altul eu nu as face chiuretaj... Ma rog pentru tine sa fie bine, greseli medicale au mai fost, uite ce povestesc si unele fete de aici, sa dea Dumnezeu sa fie bine la tine!
ANDRADA, ce specialitate ai? Legat de vaccin, uff, in situatia ta e tare greu de hotarat, ca in spital imi dau seama ca intri in contact cu tot felul de oameni si in sarcina ar fi probabil f. periculoasa gripa, pe de alta parte nu stiu daca au terminat testele pe gravide. Vezi ca la inceput tot ziceau ca vor incepe cu gravidele si copiii, pe langa personalul medical, acum s-au razgandit si incep cu elevii de liceu si personalul medical, din cate am inteles nu s-au terminat testele pe copii mici si banuiesc ca nici pe gravide, daca n-au mai zis nimic. Eu una nu mi l-as face nici in ruptul capului in sarcina, insa nu sunt in situatia ta, daca as lucra intr-un spital nu stiu ce decizie as lua.
ELADEA, bine ai venit!
Mamicile cu puiuti mici, cred ca e generalizata treaba asta cu copilasul care vrea in brate numai la mami gravida, ca si eu il car mereu in brate, de la un timp e si mai mamos decat era pana acum... Dar asta e, sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa ducem sarcina la capat cu bine.
ANAMARIA, felicitari pentru eco! si pentru caruciorul albastru, daca se confirma!
Monica, mami de
Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ioana5255 spune:
Buna dragele mele,
m-am intors de la eco. Surpriza mare fara dubii, am fete. Deci va rog, sa ma treceti si pe mine cu Ekaterina si Iustina. In mare sunt ok, ecografic sunt cu aproape o saptamana mai mici, am si 2 problemute, maine dupa ce vb cu dr mea, sper sa fie bine. Nu stiu ce sa zic.
Andra mai asteapta un pic. Nu lua decizii radicale. Mai stai. Mai fa un BetaHCG, mai fa o eco.
Sabina
15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005)