Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

septicemia e o infectie generalizata
asteapta si celalalt rezultat hcg, sa nu cumva sa faci ceva inainte

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

nu.. maine trebuia sa o fac si i-am spus medicului si a zis sa fac cum cred dar sa nu fie prea tarziu

A[pink]ndra[/pink

sa fie prea tarizu pt ce? probabil se gandeste la sangerari dar daca e sa sangerezi poti sa sangerezi de pe acum sau nu. eu as face si analiza de maine...aia iti da mai multa certitudine decat echo...si pe mine au vrut sa ma opreasca la chiuretaj la 6 saptamani ca e sarcina cu ou clar si am refuzat. dupa 3 zile m-am dus la medlife si am vazut inimioara. fa ce iti sta in putinta pt a avea un diagnostic cat mai clar si apoi i-a o decizie. nu stiu de ce nu asteapta si ei analiza...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

nu ea se referea la septicemie...sa nu fie prea tarziu
alina e greu sa dai sfaturi dar nu face nimic fara al doilea hcg
pt Dumnezeu....nu o sa te pedepseasca Domnul ca vrei sa te asiguri ca iti traieste bebelul

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AlinaBu, te-as sfatui sa faci inca un HCG. E cel mai corect asa. Vei avea certitudinea ca alegerea facuta este cea corecta. Succes in luarea deciziilor! Si inca mai sper....

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 13+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Andra, ma doare sufletul pentru tine, sincer, m-am rugat sa ne dai o veste buna. Sa speram ca totusi e ok. Si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa te grabesti cu chiuretajul, mai bine mai asteapta, cel putin ca sa nu ramai cu gandul "si totusi, daca..."
Si mai sper sa ai in jurul tau oameni care sa fie alaturi de tine trup si suflet, indiferent de rezultat.

Nana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Multumesc mult andra pentru lamuriri.maine nu mai plec de la eco pana nu ii fac capul patrat domnului doctoras.Pana atunci ma rog sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_bu imi pare tare rau, dar cum spun si fetele, e mai prudent sa ai un diagnostic clar, decat sa sari sa faci chiuretaj.
Cristina, Andradap si eu cam stau cu Mirci in brate, si el mai nou vrea numai la mine, soacramea spune ca eu l-am invatat, dar cnu vad cum e posibil asa ceva nu are nici un an jumate... Vrea la mami ca vrea la mami, ce e in neregula cu asta..oooof. Mi-am spus si pasul. SPer totusi sa nu fie probleme din cauza ca-i ridicam

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

nana tratamentul e ok cu mentiunea ca daca va trebui la un moment dat sa nu mai iei utrogestan (eu am luat toata sarcina) sa nu il lasi brusc ci sa scazi dozele treptat. statul la pat a contribuit intr-o foarte mare masura sa ajung la termen. am stat din saptamana 8 pana am nascut numai in pat. ieseam o data pe saptamana la dr la echo, la Biserica si apoi la cafea fara cofeina si gata iesirea am citit mult, am stat cu laptopul langa mine, mai un tv si au trecut cele 9 luni. eu am avut insuficienta progesteronica cu sangerari de prin saptamana 6 pana prin 14 si apoi au reinceput prin saptamana 32 dar s-au oprit, uter infantil, boala abortiva si contractii - in unele zile nu aveam deloc, in altele aveam de dimineata pana seara. ii multumesc zilnic Domnului, Maicutei Domnului si Sfintilor pt minunea din viata noastra!
nu stiu de ce ar fi controversat statul in pat...sincer nu am auzit de asta. cred ca iti poti lua concediu de risc maternal si cu ajutor din partea celor din jurul tau stai cat mai mult la orizontala.

andra ti-ai facut si a doua dozare de hcg?

-------

-------

Si la mine in hartii scrie asa: insuficienta progesteronica, uter infantil, avort habitual. Concediu de risc maternal nu pot sa-mi iau pentru ca am fost informata foarte promt de catre cei de la Resurse Umane ca exista o evaluare la nivel de institutie (lucrez la banca)care spune ca nu exista nici un risc in ceea ce priveste maternitatea (mi s-a spus verde in fata ca am aceleasi riscuri sa pierd sarcina la serviciu - unde stau cel putin 10 ore pe zi nemiscata pe scaun, fara pauza de masa de multe ori, ca nu este timp - ca si acasa, si ca daca ma incapatanez sa imi iau concediu de risc maternal or sa ma puna pe drumuri). Asa ca stau in concediu medical, si dupa 90 de zile ma duc la comisie (medicul meu zice ca e imposibil sa nu imi prelungeasca pana la prenatal, in situatia mea).
Ziceam ca mi-e putin teama de pat, pt ca am citit ca exista riscul de tromboze si embolii... In rest, pot sa recit programul pentru fiecare canal Discovery, si am primit de ziua mea (acum 2 saptamani) un laptop

Mersi de lamuriri

Nana 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

nana tratamentul e ok cu mentiunea ca daca va trebui la un moment dat sa nu mai iei utrogestan (eu am luat toata sarcina) sa nu il lasi brusc ci sa scazi dozele treptat. statul la pat a contribuit intr-o foarte mare masura sa ajung la termen. am stat din saptamana 8 pana am nascut numai in pat. ieseam o data pe saptamana la dr la echo, la Biserica si apoi la cafea fara cofeina si gata iesirea am citit mult, am stat cu laptopul langa mine, mai un tv si au trecut cele 9 luni. eu am avut insuficienta progesteronica cu sangerari de prin saptamana 6 pana prin 14 si apoi au reinceput prin saptamana 32 dar s-au oprit, uter infantil, boala abortiva si contractii - in unele zile nu aveam deloc, in altele aveam de dimineata pana seara. ii multumesc zilnic Domnului, Maicutei Domnului si Sfintilor pt minunea din viata noastra!
nu stiu de ce ar fi controversat statul in pat...sincer nu am auzit de asta. cred ca iti poti lua concediu de risc maternal si cu ajutor din partea celor din jurul tau stai cat mai mult la orizontala.

andra ti-ai facut si a doua dozare de hcg?

-------

-------

Si la mine in hartii scrie asa: insuficienta progesteronica, uter infantil, avort habitual. Concediu de risc maternal nu pot sa-mi iau pentru ca am fost informata foarte promt de catre cei de la Resurse Umane ca exista o evaluare la nivel de institutie (lucrez la banca)care spune ca nu exista nici un risc in ceea ce priveste maternitatea (mi s-a spus verde in fata ca am aceleasi riscuri sa pierd sarcina la serviciu - unde stau cel putin 10 ore pe zi nemiscata pe scaun, fara pauza de masa de multe ori, ca nu este timp - ca si acasa, si ca daca ma incapatanez sa imi iau concediu de risc maternal or sa ma puna pe drumuri). Asa ca stau in concediu medical, si dupa 90 de zile ma duc la comisie (medicul meu zice ca e imposibil sa nu imi prelungeasca pana la prenatal, in situatia mea).
Ziceam ca mi-e putin teama de pat, pt ca am citit ca exista riscul de tromboze si embolii... In rest, pot sa recit programul pentru fiecare canal Discovery, si am primit de ziua mea (acum 2 saptamani) un laptop

Mersi de lamuriri

Nana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Aici cateva poze cu noi, sa ne cunoasteti, mai am de lucrat la album
Andra acum 4 ani am patit la fel, pentru ca eram bulversata, speriata si cu oarecare incredere in medic, dupa o eco m-am dus la chiuretaj(sarcina oprita in evolutie la 6 s si eu eram in a 10a s), si acum de multe ori ma gandesc ca nu am procedat cum trebuie..daca as fi avut sustinere si daca m-as fi informat mai mult poate nu as fi ajuns acolo.Nu am sa stiu niciodata daca am procedat corect.Mai ai putina forta si curaj.

6+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput