Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,m-am luat cu tb si am uitat sa va sun aseara
Cum mai este Me?Draga de ea

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine ai revenit, angipangi, sau mai bine zis ricea-reloaded ! De cum am vazut nick-ul m-am gandit la tine, ca stiam ca asa o alinti pe Angelik . Si observasem ca nick-ul de ricea nu mai exista ( nu mai e activ ) pe forum, pt ca inainte de petrecerea de 2 ani a papanashilor am vrut sa-ti trimit PM si am primit mesaj automat cum ca nu mai e bun nick-ul ricea.
Ma bucur ca ai decis sa scrii din nou, stiu ca intr-o vreme te cam suparasei pe noi - inseamna ca ti-a trecut, nu ?
Bravo, Angi, esti grozava cu gradi ! Auzi tu, sa nu mai vrea sa plece de acolo !
Mult succes la interventia la dentist, de ce este nevoie sa scoateti dintisorii ? Tinem pumnii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Bune cafelutele! multumim Teodora si Luy!

Teodora ce bine ca s-a refacut asa rapid Mihnea! Era de asteptat mai ales ca nu a fost bolnavior pina acum, papa bine si e puternic!!! Pupam frumosii!!!

Luy sper ca Maria e mai bine. Cu sigurat ae fericita ca ajungi acasa mai repede in fiecare zi!!!

Cecilia multa sanatate micutului. Nu vreau sa te ingrijorez dar sa ceara mamai sa faca investigatii in zona abdominala. Am avut un caz in familie si a fost nevoie de o mica operatie in zona intestinelor si splinei.

Betty sunt mari sanse ca ochii sa ramina albastri mai ales daca unul dintre bunici ii are asa. Si la Daria a actionat o gena recesiva. Eu ii am verzi, tati caprui iar ea albastri.
La bebelusul David chiar nu am nici o dorinta.

Gabriela, Yaia, Piciulika, voi aveti vise urite?
Cred ca unde ieri m-am gindit ca parca am ales numele pentru bebelus prea repede (si la Daria deja ne hotarisem la 22 de saptamini dar nu il pusesem la nici o semnatura si nu anuntasem pe toata lumea...), ma tot gindesc ca daca nu e baietel, ca sper sa se nasca la termen si sa fie sanatos...azi-noapte am visat ca vroiau sa ma opereze impotriva vointei mele si eu eram disperata ca stiam ca bebelusul e prea mic...
Nu va spun ca "filmul" a mers pina la momentul in care imi faceau anestezia...
Sper sa nu va afecteze povestirea mea si sper ca aveti vise senine.

Angipangi (ricea) ma bucur sa aud ca ii place frumoasei la gradinita! Sper ca la voi nu e asa incarcat de viroze sezonul acesta!!! Parca te intrebasem odata de nick si parca spusesei ca esti din PIatra Neamt?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Teo, , si eu am vrut sa te sun aseara. Ma bucur ca Mihnutzu e iar in forma
Me este mai bine, ii curge in continuare nasul ( si de ieri imi curge si mie in disperare ), cu tusea este mai bine - tuseste mai rar si mai putin sonor, ca sa zic asa - insa tot are secretii . Azi oricum merge sotul cu ea la control, ca am vrea sa o ducem de luni la gradi, daca isi revine. Si pt asta imi trebuie aviz de la medic, iar pt vineri sau sambata nu am reusit sa fac programare ( nu mai erau consultatii disponibile ).

Mergi la inceput

Gata, am fugit, ma cheama datoria !

Sa aveti o zi frumoasa !

Erina , sa uiti visele urate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La PN s-a topit zapada de pe jos. Eu ma bucur ca vremea e in incalzire chiar daca era frumos nins.

Simbata imi revad prietena cu care am locuit timp de doi ani in Iasi (pe vremea cind era sotul la masterat in Germania). Abia astept!!!

Asa si acum lansez alta intrebare: Unde mergeti in vacanta de Craciun, Revelion???Papanash stiu ca merge in Catania iar Sim se gindea la Szalsburg.
Tare as vrea sa plec undeva dar am ceva retineri in ordinea asta: burtica (distanta, lipsa zborurilor din Bacau) si gripa noua.

Stiti in Romania vreun loc mai elegant, la munte, care sa aiba activitati specifice sarbatorilor de iarna dar si centru de relaxare? Intreb si eu desi cu banii care ii cer la noi ajungi foarte bine in Malta si te bucuri de soare!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia mult a fost putin mai este. Cred ca nerabdarea e pentru a vesea daca e bine bebelusul, ca vei afla daca e baiat sau fata e secundar.

Asa e, mai ales ca e abia a doua eco si e cea in care masoara totul si verifica totul. In plus, Bebedoi misca parca mai mult decat Tudor...cel putin asa am eu impresia si vreau sa vad ca e ok. Sincer, nu cred ca vom afla acum ce e, dar nu conteaza prea mult.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Am si eu o intrebare, dupa ce ati nascut, bb a vomat mai des in primele zile( a inghitit prea mult lichid amiotic)?????...eu nu stiu, nu am avut bb in salon... iar dupa 5 zile nu mai era cazul....nepotelul meu cam vomita, aseara i-au facut spalaturi si azi tot a mai vomat de cateva ori...cumnata mea e disperata....de la ce sa fie totusi?????

Ii scot aerul din burtica dupa ce mananca? Cu ridicat pe verticala si batut usor pe spate? Eu nu+mi amintesc sa fi vomat Tudor in primele zile, mai regurgita, dar parca mai tarziu si era doar putin lapte venit inapoi...aaa...odata a vomat ca l-am schimbat DUPA ce l-am hranit si probabil nu i-a placut miscarea...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata, iau o cafea si fug la treburi, ca iar s-au strans...

Cecilia, sper sa fie totul bine cu nepotul tau. Te asteptam cu vesti bune!

Sa aveti o zi frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si noi pe lista bolnaviorilor.
DE azi tuse mult mai nasoala, expectoranta, a tusit mititelul si toata noaptea, iar dimineata dupa ce a papat laptic, am incercat sa-i dau un sirop de tuse ca sa se mai linisteasca, l-a inghitzit, dupa care a vomat tot. Imi vine sa ma duc in lumeeee.
Nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta si cu mucii curgatori. Efectiv ma dispera si sunt cu morcovul adanc infipt, ca apare febra.
Ce remedii sa mai aplic ca sa scap de tusea si de mucii curgatori?
Ma lansez la farmacie imediat cum il iau d ela gradi, sa vad daca gasesc aparat de aerosoli, sau Ventolin, Yaia , desi ventolin sigur fara reteta nu dau ca am vazut ca e si ptr astm.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput