Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angipangi Problema este ca trebuie sa scoatem doi dinti din fata pe 18,narcoza |
Ha, ce? Nu am inteles nimic...care e problema? De ce scoateti dintii?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Gabriela, Yaia, Piciulika, voi aveti vise urite? |
Da, noaptea trecuta am visat un barbat superb, dar nu se uita la mine, ca ream prea...mare sa zicem.
Si odata, demult, am visat o savarina insiropata, cu multa frisca adevarata (adica nu din aia la tub, cu gust artificial) si cand ma pregateam sa o gust, m-a trezit sotul din somn din greseala (el s-a intors in somn si m-a trezit prin lovire).
Lasa, dom'le, visele! Pune geana si dormi noaptea, ca eu am o teorie: daca mama doarme noaptea cat timp e insarcinata, si bebe va dormi bine noaptea dupa nastere. Asa ca eu dorm si ziua, cand prind ocazia, sa fiu sigura ca o sa doarma bebe. Iar daca e genetic, sigur gena de dormit o sa-i fie activa, am avut grija deja...
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Asa si acum lansez alta intrebare: Unde mergeti in vacanta de Craciun, Revelion???Papanash stiu ca merge in Catania iar Sim se gindea la Szalsburg. Tare as vrea sa plec undeva dar am ceva retineri in ordinea asta: burtica (distanta, lipsa zborurilor din Bacau) si gripa noua. |
Eu am ochit canapeaua cea mica...desi nu stiu zau de ma lasa pruncul cel nascut!
Craciunul musai acasa, am eu un pitic...dupa, poate ne repedem pana in nord, in Laponia, ca inca nu furam si ma innebuneste sotosenia... pe langa vreo partie sa schieze si sotul o zi-doua...dar inca nu stiu sigur...daca m-as putea teleporta pana acolo, acum as pleca...dar 100 km in masina, cu Tudor in spate...poate sa mergem noaptea sau sa suim masina pe tren...desi e cam scump...ma mai documentez.
Gabriela77 spune:
Erina, sa stii ca si la mine visele au luat-o razna, au devenit adevarate scenari de film...Dar citisem ca si asta e normal in sarcina! Cat priveste Elevitul, si eu mananc, clar mai mult, nu stiu daca de la el sau pt ca nu mai mi-e rau...Cert e ca am 62 kg, deja +7, am cam exagerat, si incepusem asa de bine...Noi de Revelion nu cred ca ne mai riscam, ca parca DPN-ul e tot mai aproape si avand si colul cam scurt si probabilitatea nasterii mai devreme(vezi Sara, 37 de saptamani)...Dar si eu zic, e mai scump in tara decat in afara ei!
Cecilia, nu cred ca e ok sa vomite asa mult bebe, imi amintesc ca si Sara a vomat o data in primele 3 zile, dar in rest nu....regurgita cate putin dupa unele mese de lapte, dar asta mai tarziu. Ce a spus Yaia e important, daca il tine suficient la verticala!
Luy, sanatate si voua!
Teo, bine ca e ok acum Mihnea si nu s-a complicat situatia!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +
Gabriela77 spune:
Nana, of, iubita, cat te inteleg....Sanatate multa, hai ca va fi bine de data asta, uite febra nu a facut!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +
carpatina spune:
citat din mesajul lui Yaia ca inca nu furam ... |
Inca oameni cinstiti, huh?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Si noi pe lista bolnaviorilor. DE azi tuse mult mai nasoala, expectoranta, a tusit mititelul si toata noaptea, iar dimineata dupa ce a papat laptic, am incercat sa-i dau un sirop de tuse ca sa se mai linisteasca, l-a inghitzit, dupa care a vomat tot. Imi vine sa ma duc in lumeeee. Nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta si cu mucii curgatori. Efectiv ma dispera si sunt cu morcovul adanc infipt, ca apare febra. Ce remedii sa mai aplic ca sa scap de tusea si de mucii curgatori? Ma lansez la farmacie imediat cum il iau d ela gradi, sa vad daca gasesc aparat de aerosoli, sau Ventolin, Yaia , desi ventolin sigur fara reteta nu dau ca am vazut ca e si ptr astm. |
Nana, mie mi-a dat medicul reteta pentru el, dar e medicul pediatru de la clinica privata unde mergem mereu. Stie ca nu ii dau lui Tudor medicamente fara sa intreb cate in luna si in stele si vede ca sunt documentata in ale bolilor, sau incerc sa fiu si ne-a dat reteta pentru aparat acasa. I-am spus clar ca siropurile nu-l ajuta pe Tudor pentru ca vomita de la ele si e mai rau ca ramane si flamand si i+am spus sa-mi dea aerosoli si mi-a dat, nu a scapat de mine.
Uite aici o poza, cam asa arata si al nostru:
http://1.bp.blogspot.com/_jizoPL28qCY/R4MlK1YUSyI/AAAAAAAABHk/QlO60dD8y7M/s400/self%2Bmedicating%2BPhylB%2BFkickr.jpg
Nu e ca al fetelor din Romania, practic inhalatorul se baga in plania aceea din plastic, noi dadeam 2 fasuri si trebuia sa-l tinem pana tragea Tudor 10 guri de aer cu medicament si gata.
Sanatate multa Fluturasului! Sa nu disperi, sa ai rabdare. Asa e primul an, pana isi face imunitatea, apoi trece si e mai bine cu gradinita. Ma gandesc acum la Tudor. A inceput anul trecut in august gradinita, a avut probleme cu o otita care a necesitat vreo 3 reprize de antibiotic diferite pana l-am gasit pe cel corect, apoi roseola prin noiembrie si o enteroviroza inainte de Craciun si doar o bronsita prin februarie parca...si dupa aceea, doar eternii muci si tuse cauzata de mucii ce se scurgeau in plamani, dar fara tratament. Stiu ca e greu, imi amintesc cum iti vine sa te sui pe pereti de neputinta si oboseala, dar capul sus, trece!
diwana spune:
Neata buna!
Cecilia, finuta mea voma des si in jet. Ea avea stomacul intors, si ca sa eviti problema trebuia s-o tina dupa ce manca 30-60 de minute in pozitie verticala. A ajutat. Problema asta se rezolva de la sine odata cu varsta.
Betty, e superb baiatul tau. Amandoi, de fapt. Sunt asa de frumosi , abia astept sa-l vad si pe Eric mai marisor. Sunteti niste fericiti.
Erina, eu am avut un vis urat, o singura data cred, dar a fost oribil. L-am si povestit aici si ma simteam prost ca le povestesc fetelor dar am fost foarte marcata de el. Oricum, sunt vise doar, e subconstientul nostru care lucreaza cu temerile noastre.
Nu mai pot scrie acum ca nu ma lasa zmeul, imi tot musca cotul.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
carpatina spune:
citat din mesajul lui NanaMotoc Si noi pe lista bolnaviorilor. DE azi tuse mult mai nasoala, expectoranta, a tusit mititelul si toata noaptea, iar dimineata dupa ce a papat laptic, am incercat sa-i dau un sirop de tuse ca sa se mai linisteasca, l-a inghitzit, dupa care a vomat tot. Imi vine sa ma duc in lumeeee. Nu stiu ce sa mai fac cu tusea asta si cu mucii curgatori. Efectiv ma dispera si sunt cu morcovul adanc infipt, ca apare febra. Ce remedii sa mai aplic ca sa scap de tusea si de mucii curgatori? Ma lansez la farmacie imediat cum il iau d ela gradi, sa vad daca gasesc aparat de aerosoli, sau Ventolin, Yaia , desi ventolin sigur fara reteta nu dau ca am vazut ca e si ptr astm. |
Nana, tusea e buna... inseamna ca secretiile se elimina..
Nu-ti imagina ca dupa aerosoli nu va mai tusi.. din cate am inteles eu de la altii chiar tuseste mai mult.. tocmai pentru ca se elimina secretiile...
Auzi, daca mama tot a iesit la pensie de ce nu mai da o fuga pe la voi din cand in cand? Stiu ca ai zis ca trebuie sa stea cu tata, dar asa cum s-a putut data trecuta poate se poate si acum.... Ai rezolva-o mai repede cu mucii daca nu l-ai mai duce la gradinita..
Btw, cand ai zis prima data de gradinita ziceai ca e speciala pentru copii ai caror parinti vorbesc alta limba decat ce locala.. Cum se manifesta "specialul" asta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Inca oameni cinstiti, huh? |
Habar nu am!