Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 15
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
La mine la serviciu e ceva mai liniste azi si pot taifasui cu voi.
Rox, la minister nu-i carantina, nici macar n-au venit cei de la senatet publica sa faca dezinfectie. Doar secretarul de stat bolnav si cei care intrau in contanct direct cu el sunt acasa. In rest, nici o masura.
In alta ordine de idei, cu plecarea la Viena am observat ca le-ai facut program bunicilor pt week-end-ul cand te invitam la dans. Deja nu mai simt datoare, mingea e in terenul tau.
Of, Nana, mi se rupe inima cand citesc iar si iar despre muci si tuse. Te inteleg perfect ca esti ingrozita de febra, la ce antecedente aveti. Cu tot binele pe care i-l ofera gradinita lui Andrei, poate n-ar fi rau sa iei in calcul retragerea lui, cel putin pentru o vreme, pana se mai indreapta dupa bolile astea. Poate, asa cum a zis carpatina, reusesti s-o convingi pe mama ta sa te ajute. Asa frumos ai vorbit ieri despre ea!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
bernix spune:
Alina, sunt si io de acord cu ceamica, mama ta nu mai are pur si simplu resurse. Oricat ai plati-o, rutina ingrijirii zilnice a copiilor macina nervii incet, dar sigur. Am experimentat asta pe pielea mea cat am stat acasa cu Ana timp de 2 ani. Poate cel mai bine ar fi sa-i spui ca o intelegi si ca o apreciezi nemasurat pentru tot ceea ce face pentru tine, ca banii n-o pot recompensa indeajuns.
betty, ti-am admirat aseara rotunjorul nou-nascut - un frumusel! In poze nu pare mic deloc, insa inteleg ca tu aveai alt termen de comparatie, pe rotofeiul Mario (ce plete roscate are!). Ti-am mai spus si-ti repet si acum, te admir mult pentru toata hotararea de-a avea copii, de-a alapta, de-a duce firma la liman in vremurile astea nesigure! Acum povestesti ca mai ai o reusita notabila, alaptatul reusit cu micul lenes. Mii de flori pentru tine! La intrebarea ta cu concediul prenatal, cred ca pana la nasterea lui Eric nu-i nici o problema daca apari in acte in concediu de odihna, apoi din ziua nasterii intri in prenatal.
luy spune:
Nana, sanatate multa, multa flusturashului ! Of, iar muci si tuse ? Iti inteleg ingrijorarea...
Tinem pumnii sa fie ceva trecator si sa nu faca febra
Tati nu a mai ajuns azi cu Me la doctor, ca s-au trezit la ora 11
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
bernix spune:
Erina, tare mi-ar placea sa-ti pot raspunde la intrebarea legata de locul decent si placut pentru petrecerea sarbatorilor de iarna impreuna cu un copil mic, insa nu am raspuns la aceasta intrebare. Exclud si io deplasarile prea lungi, in afara granitelor tarii.
Legat de vise urate insarcina, am avut si io unul care m-a marcat cand eram insarcinata cu Ana. Nu vreu sa te sperii, insa mare parte din vis s-a intamplat in realitate. Cel mai important e ca in realitate, spre deosebire de vis, Ana traieste! Nu apleca prea mult ochii la ce-ti scriu acum, ia mai bine exemplu de la Yaia, si visele ei dulci, cu frisca!
Happiness_4_us spune:
Carpatina, bernix
Din pacate nu se poate sa mai ajunga bunica, adica mama, cel putin nu asa curand, asta pentru ca pastram varianta venirii ei in situatie de urgenta.
Ca ea sa vina aici trebuie ca unul din fratii mei, respectiv cel care a mai stat, sa se mute sa stea cu tata si asta implica iar "razvratirea" fiicei care evident vrea sa stea cu el ptr ca si asa ziua e mai tot timpul la birou, plus alte sacrificii. I-a fost tare greu in cele 3 luni cat a stat, as aincat cand s-a reintors mama, a "evadat" 10 zile in Portugalia ca sa se odihneasca. A zis ca are nevoie de ceva timp sa uite ce a insemnat asta, ca tata mai e si carcotas, aia nu-i convine, vrea aia, etc, iar pe el il santaja emotional efectiv. Cu mama nu-i prea tin fazele astea.
Mereu zicea: gata, se duce vacanta mea cand vine maica-ta din Is.
Noroc ca e haios si nu si-a pierdut simtul umorului.
Deci varianta cu venirea mamei deocamdata e imposibila.
Incercam sa ne descurcam cum putem, noroc ca cei de aici sunt intelegatori si stiu ca in primul an d egradinita, mai toti copiii satu mai mult acasa decat la gradi.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
bernix spune:
Luy, deci e bine Me, daca a dormit atat! Trai neneaca, auzi, s-au trezit la 11...
Erina spune:
Buna din nou!
Nana sanatate multa fluturasului!!! Cu siguranta anul al doilea va fi mai usor.
Pe Daria am retras-o dar nu am facut decit sa amin episoadele acestea...
Aparat de aerosoli avem si noi Omron. Mi-a prins bine si mie acum cind am avut tusea si pentru Daria. E o incestitie buna. Cred ca Laika e mai silentios si mai rapid-copiii nu au rabdare asa ca si acest aspect conteaza.
Yaia, asa vise cu barbati frumosi si savarine vreau si eu!!!
Laponia da, foarte frumos doar ca e departe iar pachetele pe care le ofera la noi sunt pentru Craciun-si mie imi place mult sa il petrec acasa. Plus ca nu sunt pentru insarcinate ci mai degraba pentru familii cu copii mai maricei!
http://www.tarom.ro/tarom-tours/sarbatori/craciun-2009/craciun-2009-in-laponia.html
Ai scris corect 100 de km? Mi se pare putin, de ce te sperie distanta asta? Daria are 20.000 facuti de cind s-a nascut. Nu e motiv de mindrie pentru mine ci mai degraba de intristare.
Bernix sper sa nu patesc si in relaitate asa...Tare sunt infricosatoare visele astea! In sarcina cu Daria visam va ma cert cu sotul, ca ma inseala din astea...Clar hormonal sunt foarte diferite!!!
Cu strainatate imi e si mie un pic frica acum pentru ca sunt insarcinata. Altfel zburam direct in Austria sau macar Munchen si de acolo spre statiunile austriece. Poate e mai bine asa economisesc pentru bebelus.
Gabriela eu deja am luat 4-5 kg si abia sunt in 20 de saptamini!!! Astept sa merg la medic sa intreb de Elevit, la Daria am luat si a fost bine. Daca ma hotarasc sa mai ramin acasa o sa ia sotul rezultatul la dry test si la analizele de trim 2 si in functie de cum au iesit cele din urma vad daca reincep sa iau.
Lasa ca slabim noi cind va trebui sa avem grija de cite doi puiuti!!!
Diwana, pupici frumosului cu ochii verzi!!!
Luy ce bine ca doarme Maria mai mult dimineata! daria la 7 e treaza. Acum a adormit pe canapea. A fost Matei la noi si s-au jucat.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
20+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Cu strainatate imi e si mie un pic frica acum pentru ca sunt insarcinata. Altfel zburam direct in Austria sau macar Munchen si de acolo spre statiunile austriece. |
Daca ar fi fost sa mergi in Tanganica ti-as fi inteles rezerva.. Dar sa-ti fie teama cand mergi in Austria.. acolo unde viseaza tot omu' sa-si trateze afectiunile... cum vine asta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Alinkav, esti OK?
Acum ca sariram destul(e) in "apararea" mamei ma gandesc sa-ti spun ca si tu ai dreptatea ta. Sper ca nu te-am facut sa te simti mai vinovata decat te simteai deja. Pentru ca nu aveai de ce sa te simti vinovata!
Inteleg ce te-a deranjat, cred ca asa am fi simtit fiecare dintre noi... Pana la urma ceea ce ai rugat-o tu sa faca era o rugaminte de fiica catre mama...
General vorbind, eu cred ca dragostea si respectul de care tot vorbeam se castiga si se intretin. Faptul ca cineva ne da viata ii ofera un loc aparte in sufletul nostru.. nu insa si "imunitate" vesnica. Stiu din pacate suficient de multe cazuri in care mamele erau departe de ceea ce stim ca trebuie sa fie..
Din fericire nu e cazul meu, eu am parte de o mama ca din poveste.. o poveste frumoasa.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina Din fericire nu e cazul meu, eu am parte de o mama ca din poveste.. o poveste frumoasa. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Emoticon care face reverente si isi scoate palaria cu admiratie!!!!!!
Bravo, mami de pralina!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii