Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 12
angipangi spune:
Va mai amintiti de noi?Dupa nik sigur, nu, ca l-am schimbat(ricea)
Noi am inceput de cateva zile gradinita,ii place, nu mai poti sa o iei acasa
Am scapat si de biberon si de pempersi
Problema este ca trebuie sa scoatem doi dinti din fata pe 18,narcoza
In rest suntem bine,daca ne lasa gripa
sanatate va dorim si bebei sanatosi si frumosi
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Erina, am inteles ca intra direct pe card, fara nici un demers. Din pacate eu nu vad pozele, tare mi-ar fi placut sa le vad, sunt multe pe care nu le-am vazut....mai vad uneori la scoala, dar nu prea am timp....abia am reusit sa le vad pe cele de la party.... Luy, poste se indreapta vremea sa reusim sa ne vedem...datoria e datorie, poate ai nevoie de banuti...da un semn cand poti. Sper ca Maria este bine. Am si eu o intrebare, dupa ce ati nascut, bb a vomat mai des in primele zile( a inghitit prea mult lichid amiotic)?????...eu nu stiu, nu am avut bb in salon... iar dupa 5 zile nu mai era cazul....nepotelul meu cam vomita, aseara i-au facut spalaturi si azi tot a mai vomat de cateva ori...cumnata mea e disperata....de la ce sa fie totusi????? Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
La mine nici Mario si nici Eric nu au vomitat deloc...acum eric in schimb mananca cateodata cam ca haplea, de fapt se intampla la masa de la ora 16:00 aproximativ si apoi da un gaz f puternic si scuipa destul de mult lapte...dar in rest nu s-a intamplat...sorry, chiar nu stiu de la ce poate sa fie.....ii combina cumva laptele de san cu cel praf?
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla Sabinelu',Bernix ajutor!!! Lisa de cateva zile ramane flamanda dupa fiecare alaptat.O pun la san,goleste sanul mult mai rapid ca alta data si apoi urla de foame.O mai plimb,o pun iar...trage in gol,cu nervi,da din maini din picioare.Iar o plimb,iar o potolesc,tot foame ii este.O pun iarasi la san...aceeasi problema.Dupa care incerc cu bibe,bea intre 40-80 ml. De ex,azi:s-a trezit la 4:30 dimineata,a supt doar san.Urmatoarea masa la 8.Apoi la 10.Aici a inceput circul,a supt din 15 in 15 minute fara rezultat.Am pus-o in wrap,intr-un final a adormit.La 12,i-am dat san din nou...pana la 13 a tot sipt,cu plansete si nervi,i-am dat din nou bibe,a baut 60 ml si s-a culcat.A dormit 3 ore jumatate,iar san...golit intr-un ritm rapid,iar urlat,distrat si plans de foame.A baut 40 bibe si e tot agitata. Azi e prima zi cand bea atat de mult lapte formula.Si e prima data cand plange atat de mult de foame,de cateva zile. Ma gandeam sa stimulez lactatia mulgandu-ma,nu stiu cum sa procedez. Poate e un pulseu de crestere,defapt vreau sa cred ca despre asta este vorba si nu ca raman eu fara lapte. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Vorba Sabinei, poate are un puseu de crestere...oricum incearca inainte de fiecare alaptat sa faci un dus fierbinte si apoi cand termina sa suga mai baga pompa de muls ca sa stimulezi mai mult....apoi incearca sa stai cu ea cat mai mult in pat, piele la piele...poate te ajuta...tin pumnii, ca asa am patit si eu cu Mario
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Dragelor, vraeu sa va multumesc din suflet pentru aprecieri...si eu sunt tare mandra de flacaii mei pletosi....sunt amandoi niste frumosi, ca de doar nu exista cioara sa nu isi laude odraslele...
am uitat sa va spun ca mi-am dorit ca bebe 2 sa fie brunetel si sa aiba ochisorii albastrii....sper sa si ramana asa..ca vad ca DD mi-a ascultat cererea
Va pup si mai revin cu detalii pe parcurs
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Iata si eu dupa o zi tare grea, maine va fi la fel in prima jumatate si sincer tare as fi vrut sa imi rezolv niste treburi personale dimineata.
Asadar pe la unii s-a asternut ninsoarea...Ce frumos, asa un iz de vacanta si un semn de la Mos Craciun. Desi sincer aici in oras nu prea e de dorit zapada.
Alina, sigur vei gasi o cale de impacare cu mama ta, stiu ca uneori sunt mai dificile, doar am avut si eu recent o discutie, dar pana la urma sunt mamele noastre si sunt sigura ca nu sunt rau intentionate.
Carpatina, dovlecii de la gradi au ajuns acasa si eu i-am scos pe toti pe terasa pentru ca in casa capatasera un miros ciudat. Ii mai tin pana uita Alex de ei.
Bernix, auzisem si eu de carantina de la voi, uite asa raman eu fara raspunsuri la scrisori.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Buna dimineataaaaa!!!!!
-aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Duamna C&co
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Io sunt f prinsa cu grecii pe cap la servici
Mihnea a avut vinerea trecuta o ciudatenie:a vomat joi noapte de vreo 4 ori,vineri scaune apoase-vreo 4,de la pranz l-am bagat pe regim,lapte delactozat,hydrasec,smecta,biotics si ceai de menta si ,,ATAAAAA'',adica GATA!S-a pus baiatul pe picioare.
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sanatate multa tuturor bebicilor&mamicilor bolnaviori/-oare!
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Betty,sunt adorabili puii tai
Asa cum ti-am mai spus:Eric e al lui mami,si Mario al lui tati
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
luy spune:
'Neatza ! Vad ca mi-a luat-o Teo inainte, voiam sa va dau eu cafea in dimineata asta. Totusi, daca e cineva care vrea supliment :
Betty, foarte foarte frumos Eghi ! Iar Mario cred ca-ti intrece asteptarile, are un comportament exemplar . Felicitari, mamico, pentru cei doi baieti minunati, sa fie sanatosi, norocosi, sa se iubeasca mult si voi sa va bucurati de ei ! Si da, ii dau si eu dreptate Teodorei, Eghi e leit mami, iar Mario bucatica rupta din tati
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )