Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Ce greu merge forumul!!!
Am revenit pentru a pune 2 intrebari:
Gabriela, am vazut ca abebuta e bine dezvoltata-felicitari!!!! si vroiam sa intreb daca mai iei Elevit. eu nu mai iau si sper ca bebeusul sa aiba tot ce are nevoie.
Mamici (am zis sa intreb aici ca sigur stie cineva-merge greu si nu mai caut la legislative) trebuia sa facem ceva cerere sau alte demersuri pentru alocatia copiilor dupa terminarea celor 2 ani sau va veni automat in cont cum a venit si indemnizatia?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Picio, toate bune? Sper ca stai acasa si nu mai muncesti asa de tare. Cand iti sosesc ajutoarele din Ro?
Pana la urma a ramas cu control saptamanal?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Adimercedes, sper ca toate-s bune la voi! Un gand bun iti trimit!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ceamica spune:
buna si de la noi. Am intrat sa va salut sa nu ne uitati!
uram multa sanatate bolnaviorilor mici si mari!
Piciulika
Urmy inca o data felicitari si ai dreptate : noroc da' sa stii ca ai avut si sustinere (cv-ul)
Bikmaria , sa nu ma bati dar inf urinara nu putea fi? fara simptomele uzuale...
Cristina f frumos Nicol , imi place si mie.
Betty ce emotionant , ma las cucerita de ideea de fratioara pt Sebastian.
Alinkav , subscriu la ce a spus Nana ,o face intotdeauna asa de frumos!
Eu o sa accentuez in stilul meu telegrafic (sper sa nu crezi ca o sa te cert) ca mama ta a ramas fara rabdare. Nu stiu daca se datoreaza faptului ca sta zilnic cu copii sau ca nu a mai avut concediu ,ideea e ca nu mai poate . Aici nu se pune deloc pb cum ca nu ar iubi copii sau ca nu ar face sacrificiu pt ei insa a ajuns la fundul sacului. Faptul ca are acelasi ritual zilnic in care iti consumi energia sa fie totul foarte bine pentru nepoti, iti spun ca iti iei campii si incepi sa te gandesti ca nu esti apreciat suficient !
Asta nu inseamna ca nu ai voie sa-ti spui parerea insa nici un ban din lume nu suplineste linistea si relaxarea.
O discutie in care sa-i spui c-o apreciezi cum a spus Nana si ca ai vrea sa stii cum o poti ajuta sa-si recapete echilibrul ar fi binevenita! I-ar mai da suflul de care are nevoie.
Eu asa as face
of , tb sa inchid
va pupam
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceamica Erina , nu , se autosesizeaza ei ! sunt f atenti cu banii lor Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Multumesc mult Ema!
Astazi a venit cardul nou (primul expirase la sfirsitul lui oct) si voi verifica situatia exacta.
Carpatina, imbratisari pentru toata lumea si sper sa avem un sfirsit de an in anatate si bucurii!!!
+ pentru tine sa treaca cit mai repde luna acesta sa inceapa vacanta alba!!!
Mai sunt doar 50 de zile, 14 ore si 40 de minute pina la Craciun!
19+ cu David
Gabriela77 spune:
Erina, eu mai iau Elevit, acum realizez ca nici nu am intrebat dr daca sa continui sau nu. Sa vad cum ies urmatoarele analize, sper ca bine!
Cat priveste alocatia, intra automat!
Multumim mult
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 +
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, eu mai iau Elevit, acum realizez ca nici nu am intrebat dr daca sa continui sau nu. Sa vad cum ies urmatoarele analize, sper ca bine! Cat priveste alocatia, intra automat! Multumim mult Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 27 + |
La fel am patit si eu am uitat sa intreb medicul. De fapt medicul la care am facut morfofetala de trim 2 si cu care doresc sa nasc nu e cel care m-a urmarit pina acum. Mie mi se parea ca imi da pofta mare de mincare si de aceea nu l-am mai luat.
20+ cu David
cecilia L spune:
Erina, am inteles ca intra direct pe card, fara nici un demers.
Din pacate eu nu vad pozele, tare mi-ar fi placut sa le vad, sunt multe pe care nu le-am vazut....mai vad uneori la scoala, dar nu prea am timp....abia am reusit sa le vad pe cele de la party....
Luy, poste se indreapta vremea sa reusim sa ne vedem...datoria e datorie, poate ai nevoie de banuti...da un semn cand poti. Sper ca Maria este bine.
Am si eu o intrebare, dupa ce ati nascut, bb a vomat mai des in primele zile( a inghitit prea mult lichid amiotic)?????...eu nu stiu, nu am avut bb in salon... iar dupa 5 zile nu mai era cazul....nepotelul meu cam vomita, aseara i-au facut spalaturi si azi tot a mai vomat de cateva ori...cumnata mea e disperata....de la ce sa fie totusi?????
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)