Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (348)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Dimineata la gradi toate missele erau cu masca, de s-a speriat asta mic de ele , cica impotriva gripei porcine , era si madam doctoreasa la intrare si le-am intrebat daca masca opreste bacteriile sau virusii, ca eu stiu ca-i pt bacterii iar porcina se ia prin virusi (m-am dat un pic mare , dar mi-a ridicat madam 'dotol' mingea la fileu si n-am rezistat).
pana seara (si pestezi, cale-am urmarit) au renuntat la masti.

Eu nu stiu de care masti aveau missele voastre, dar ai gresit-o. Aici se gasesc masti care-l opresc cica si pe 'tat-su'...virusului adica. Ia uite colea:
http://www.medmasks.com/home.asp
Mi-am luat si eu...e drept ca un set de masti de alea cum au in spital e 1,6 euro, iar pe asta speciala am dat vreo 11...
Si cica cum se fac banii din porcina? Iete cum!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza, ma sui in tren peste juma de oRA:)
E PUSEU DE CRESTERE COMBINAT CU AGITATI NOILOR ACHIZITII(FACE CEVA NOU DE CURAND? LA 3 LUNI E MAXIMA AGITATIE)

scuze caps.
Nu renunta la alaptat, mai da-i formula, da vezi ca s-ar putea sa o doara buritca de la ea....e prematura si are sistemul digenstiv de 1000 de ori mai fragil.
bea ceai de chimen si anason, mai bea o bericica si mananca bine.
va pup.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Noi mai avem ecografie abia peste 10 saptamini. Ceea ce imi amintestede Yaia-draga mea mai sunt 6 zile-asteptam cu nerabdare vestile bune! sanatate lui Tudor!!!

Iti dai seama cum astept eu! Multumim, Tudor e excelent, nici urma de febra misterioasa ce disparea de la sine, mister total...DAAAR, de ieri suntem posesorii a 2 colti dintr-o masea nou nouta.
17 down, 3 to go!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
AM aici o romanca, care a intzarcat copilul de la 2 saptamani pe motiv ca nu lua in greutate si i-a zis pediatra, in Ro fiind ca acolo a vrut sa nasca, sa il treaca pe lapte praf. E peste putintele mele sa inteleg, copilul fiind sanatos tun si un mancacios.

Nu toate femeile sunt facute sa alapteze, necesita un efort nu numai fizic, dar si psihic si multe cedeaza, li se pare mai usor cu formula si nu se gandesc sa puna binele copilului inaintea celui personal. Multe care cedeaza nici nu-si dau bine seama ce fac, mai e si oboseala, hormonii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, inteleg ca si la voi sunt toate bune!

Iata si burtica cu Emma Sofia capsunica, surioara Sara si dovlecii culesi de noi si mesteriti cu mare sarg:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Nu chiar toate...in sensul ca mine se termina leneveala din medical.

Frumooooos!

Mergi la inceput

Asaaaa...scapat de biberon complet si fara mari proteste, am adus in locul biberonului lapte in cana cu cioc...bea mai putin, dar il bea. Si cum am stat acasa, mai baga si dimineata cate o cana mare de 'cacao cu pate'. Deci la finalul zilei, aceeasi cantitate si fara biberon! Operatiune reusita!

Cum am stabilit deja, cu scutecul inca nu ma stresez, il las in pace si incercam putin in vacanta de Craciun, sa vedem. Dar in continuare sta in fiecare dimineata pe olita si face pipi, ceea ce e bine.

Eu am devorat o tortilla de cartofi cat timp v-am citit si nu oricum, ci mancata cu paine...ma bag la un film si la facut un sos de paste pt. diseara cat timp mai doarme Tudor. Va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

Roxana, intradevar suntem tot la PN. Prea multe nu ar fi de povestit.
Matei e in vacanta saptamina acesta si sta la bichi in timpul zilei-lipseste doar pentru engleza si aikido, asa ca Daria e super fericita. Il iubeste mult, se joaca impreuna, se uita la desene animate... Astazi cind am adus-o la 14.30 a adormit pe canapea.

E cum a spus Emma-va salut, sanatate multa!, e frig dar ninge marunt si dimineata era o patura destul de grosuta. Dariei ii place sa puna mina pe zapada si tot spune ca e apada aba, e ece si tot asa. Astazi i-a aratat unchiul cum sa arunce in mine cu zapada si s-a distrat de minune!

In rest incercam sa rezolvam cit mai multe din treburile pe care le avem aici si sa ne bucuram se semivacanta!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela, minunate pozele cu burtica si Sara! L-eam vazut pe toate cele noi de la ziua de nastere a prietenei Daria. Sara e o frumoasa si o cocheta la fel ca mami.

Intradevar urmatoarea morfofetala mi-a fost recomandata la 30 de saptamini. Intre timp o sa merg cu rezultatul la dry test si cu analizele si voi vedea atunci daca mai masoara bebelusul.

Yaia mult a fost putin mai este. Cred ca nerabdarea e pentru a vesea daca e bine bebelusul, ca vei afla daca e baiat sau fata e secundar.

Alinkav imi pare rau sa aud despre supararea cu mami a ta. Discutiile sunt uneori invevitabile, fiecare are o zi mai proasta. Si eu zic to forgive and forget.

SabinaY. cred ca a trecut mica criza si s-a rezolvat cu papusica Lisa. Clar e un puseu de crestere, nu dispaera si fa ce crezi ca e mai bine pentru amindoua!!!

Imbratisari si incyrajari tuturor fie bolnaviori, obositi, ingrijorati!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Imbratisari si incyrajari tuturor fie bolnaviori, obositi, ingrijorati!!!

Nimic pentru cei care intra in alte categorii?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mihaileasco, poftim la raport! Adu te rog si dosarele impricinatelor Prisi si Sim!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput