Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Imi pare tare rau ca n-am apucat sa scriu in primul capitol dar, am avut ceva colici. De azi parca s-au mai potolit ca am inceput sa-i dau Bonisan. Am fost ieri la pediatru si raportam o crestere de 300g in prima saptamana acasa si tare stresata mai eram ca poate nu mananca destul.Am luat si trimitere pt controlul la inimioara de peste doua saptamani la Alexandrescu, pediatra n-a mai auzit nimic.
Eu iau Elevit si Tardyferon(seara) si parca primul scaun la bebe e ceva mai inchis la culoare sa aibe vreo legatura?
Monica, multam de intentia cu telefonul.
Trebuie sa fug ca s-a trezit piciul.Ce vreti?! Suntem si noi mici.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am si eu o dilema fetelor, poate ma puteti ajuta.
Aseara la baita i-a explodat lu bebe bubita de la vaccinul de pe mana si i-a curs sange. E normal? Supurase si cred ca l-am atins cand l-am cremuit si s-a spart. E de rau?? Sau asa trebuia? Ca i-a ramas o gaurica acolo...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen sa stii ca noi mergem in parcul de la primarie. La primavara va asteptam, mai ales ca nu stam prea departe una de alta (eu stau in km. 5, primul bloc cum intri in oras). Cat despre curajul la volan, si mie mi-a trebuit ceva timp sa merg cu masina, mai ales ca aveam carnet si masina statea in fata blocului. dar cu cateva lectii suplimentare acum un an jumate mi-am luat inima in dinti si uite ca acum sunt mare soferita.

Happy uka bine ai revenit. Ce frumusete de fetita ai tu acolo. O sa vin in petit. Tu ai facut pozele? Pt ca trebuie sa spun ca ai talent! Mi-a placut tare mult caruciorul si paturicile. Apropo de unde le-ai luat ca eu tot caut acum pentru botez o paturica mai draguta si nu am gasit nimic! Pacat ca eu stau cam departe de Tabacarie, ca ne-am pute intalni la plimbare! Poate can o sa creasca mai mare si o sa ma aventurez mai mult cu el in masina!

Nela eu mi-am luat o rochita decoltata (ca sa profit si eu de ce am acum cand alaptez) si sub sani. In jos e mai flu-flu, vorba Mangai dintr-un voal plisat. O sa pun poze saptamana viitoare! Eu acum am vazut pozele, ai o fetita tare frumusica si peisajele de la voi m-au lasat masca. Vreau si eu!

Si am vazut si frumusete de Alma a Crocodanei! Si Alexutul cel dragalas al Ralucai. O gramada de poze frumoase!

Claucia ce mandra trebuie sa fii de fetitele tale!

Marianaa la noi stiu ca a venit preotul la o saptamana si ceva si ne-a citit ceva si mie si lui Andrei, si pe urma dupa ce am facut 40 de zile m-am dus eu la biserica si mi-a citit ceva preotul in usa bisericii. Nu am dus nimic, doar i-am dat niste bani, dar probabil ca depinde de biserica!

de Andrei-Alexandru

POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Pai, Monica, tu nu ai gaurele unde ai fost vaccinata?? Nu e nici o pb...eu la al meu imi fac pb ca nu a copt deloc, nu a supurat, a ramas ca o vanataie mica si atat...
Cu plansul..in rest nu prea plange...decat cand ii e foame...am bagat tzatza si tace...dar la schimbat e jale..nici nu stiu daca plange...mai mult urla...nu stiu cum sa ma misc mai repede ca sa taca...ma gandeam sa il tin un pic dezbracat, doar in pampers, mai in brate, mai pe burta la tacsu, ca ii place mai mult decat pe burta mea....... cate grade sa fac in camera ca sa il tin asa???

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

claucia Ai 2 printese minunate!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele!

happy_uka Ce pozute interesante hai nu te supara, stii doar ca aici fiecare isi da cu parerea dar nu ca sa ne suparam ci din contra. Facem ca si lucrurile cele mai "rele" sa devina nastrusnice. Si eu, personal sunt in acord cu mami_si_pisa dar asta nu inseamna ca nu apreciem sedinta voastra foto. Uite un si-o sa-ti treaca supararea

Nela Deci, iar plimbare?? Iar frappe-uri?? Iar "dixtractie"?? Pai e fain sa profitati ca mai mult de vremea buna.
La noi treburile stau un pic invers: ziua n-avem treaba, ne intersectam putin, Radulescu sta in patut, stie ca n-are succes la ma-sa cu luatul in brate, dar seara e jaaaale ca stie probabil ca apare tat-su si incepe frichineala. Cand nu mai reuseste nimeni sa-i intre in gratie, intru eu in rol, cu tzatzele-n vant si...da-i si suge... Asta nu inseamna ca se potoleste....nuuuuu, din contra.
Adoarme cu greeeeeu numai la caldura sufleteasca a mamei. Si doarme apoi bolovanel pana pe la 5-6. Bagam o tura de..tzatzuci si apoi nanita pana cand ii pofteste inimioara. Acum de ex, este 10 si ceva si amandoi viseaza
Ma duc sa-i zgaltai un pic

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

X_ggg sa stii ca si al meu facea la fel, tipa ca din gura de sarpe cand il schimbam, dar de cateva saptamani a inceput sa stea linistit, asa ca mai ai un pic de asteptat.

Monica asa trebuie sa se intample la vaccin. pe mine m-au avertizat dinmaternitate, ca va face o buba cu puroi si ca atunci cand se sparge sa nu ma sperii, sa o sterg cu ser si sa pun o fasa sterila acolo. La al meu inca nu s-a intamplat nimic si asistenta care vine sa il vada a zis ca probabil nu a prins vaccinul.

de Andrei-Alexandru

POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

xgg, pai Dragos are deja 2 luni si 2 saptamani si abia acum a supurat. Deci mai dureaza. Pana acum asa a fost si a lui,intai nu se vedea nimic,apoi vanata, apoi s-a umflat putin si apoi s-a vazut puroiul si aseara s-a spart...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

santorini, merci . Fara sa-mi spuna nimen ice sa fac, i-am pus si eu compresa cu ser... asa m-a dus pe mine capu. Injineru' vroia sa dea cu spirt . Apai cred ca urla copchilu de ma stia tot cartieru'

moni_iulia, imi pare rau ca a ramas la faza de intentie . SIncer mi-a fost si asa nu stiu cum putin pt ca stiu ce simteai si cum te simteai in momentele alea si poate nu prea aveai chef de telefon de la o necunoscuta. Fie el si de incurajare...

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

x_ggg Poate este bebelusul un pic mai friguros, poate ca aveti mainile prea reci pentru pielicica lui, poate nu-i place sa fie manevrat prea mult... nu stiu ce sa zic. Al meu cand are cate-o repriza de "nu stiu ce sa-i mai fac" incep sa-l deschilotez si se simte perfect!

Nici noi nu avem deocamdata vreo treaba cu vaccinul, dar suntem cam mici...asa ca stau cu ochii pe voi!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica daca nu te-ai intalnit cu mimikosii atunci de care flacai e vorba? (scuza-mi indiscretia)

Santorini,eu una n-am mai auzit de asa cevacum ca tre' sa faca buba cu puroi si daca nu o face inseamna ca nu a prins vaccinul...noua nu ne-a ramas nimic,decat un punctulet rosu,care abia se vede...

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput