Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Asa.
Intre timp se face aproape dimineata...
Am avut o noapte cu multe scutece schimbate si cateva reprize de leganat, dar speram ca s-au incheiat cu succes.
Claucia, nu le poti controla si ghici pe toate - bine ca ai bagat de seama ca e o problema. Sa nu te invinovatesti!
Acum, dupa ce m-am aratat asa de inteleapta, ma duc la culcare.
Spor la scris de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetele!

Azi se anunta o zi linistita pentru noi. Singurul gand mare este sa iesim un pic pe-afara, daca nu mai bate vantul, ca e soare si frumos, desi mai racorica decat zilele trecute.

Liliana, multumim frumos de aprecieri. Si la adresa Anei, si la adresa noastra. Radulescu tot cumintenia pamantului este?

Raluk, ce poze frumoase am vazut! Lui Alex incep sa i se contureze din ce in ce mai bine trasaturile, e un pui de om frumos. Cu asa parinti, nici nu e de mirare!

Doro, cum mai sunt fetitele? Ma gandesc ca deja le-a trecut de tot raceala.

Maria, merci. Cred ca si eu tot o rochie flu flu o sa imi cumpar, desi mi-ar place sa am si eu ceva mai modern si elegant, cum am vazut la Iulika (careia tin sa ii zic ca ii sta tare bine in costumatia de la botez, foarte sic, eleganta si simpla; si mi-a placut si coafura)

MihaellaIvan, bine ai venit! Cu testele alstea de auz, le avem si noi incluse gratuit in pachetul de la maternitate, am zis ca le facem acum, cand mergem pentru vaccinare, cam in doua saptamani. Sper sa ne iese toate: vaccine, control de rutina la pediatru si acest test de auz.
Ar fi bine, daca ai posibilitatea, sa le faceti si voi.

Mai, cu wrapul asta, eu nu gasesc pe aici niciunde sa incercam si noi, ca tare sunt curioasa daca Anei ii place sau nu. Avem un marsupiu, dar o sa il folosim cand o putea sa iti sustina singura capul, ca altfel sunt stresata rau, am vazut eu.

Mariaana, eu nu stiu ce si cum cu molifta aceea, ca te-as fi ajutat cu mare placere.

Mihaela, multumim frumos de aprecieri. Ma bucur ca te-am vazut activa ieri, cu sau fara tati liber, eu te mai astept la o sueta si sper sa ne mai "auzim" seara pe IM.
Ti-am admirat pozele si m-am delectat cu filmuletele cu puiul tau, cred ca ti-am mai zis. Superbe, deja are personalitate pustiulache!

Crocodana, ti-am vazut frumusetea din poze, pe Amalia! Este o fetita tare frumoasa, iti zic, cu riscul de a ma repeta, si are niste ochi tare expresivi. Si ce cercelusi are...

Dana, cu controlul la ortoped, eu nici nu stiam ca e obigatoriu, dar baremi sa stiu la cate luni se face. Deci e obligatoriu, chiar daca pediatrul nu constata nimic neregula? Ma gandesc ca ar trebui sa fie o trimitere, ceva...
Esti o figura cu pazitul Anei Elisa, mititica de tine, cat te inteleg...
Ana mea doarme si sta langa mine toata ziua, noaptea o pun in patut, in rest, sta langa mine. Intre timp eu ma mai dau pe net, mai un forum, mai un film. Dar n-o pierd din ochi, asa ca te inteleg perfect. O trece si asta, vorba nu stiu cui, primii 20 de ani sunt mai grei...

Claudia, multumim frumos de aprecieri. Cum a fost prima zi de scoala a Iuliei? Ce fain ca merge la inot si ii place! Vreau si eu...
Cum e la voi organizat timpul scolar, pe semestre, ca in Ro, sau cum? De fapt nici in Ro nu stiu cum mai este...
Si sunt perfect de acord cu tine: avem unii dintre cei mai frumosi copii in odisee, si mamicile sunt pe masura!

Adrushca, felicitari pentru fetita mancacioasa si cuminte, uite ce mare a crescut!

Uka, frumoase pozele (eu m-am uitat prin cam toate albumele tale), si Carina e o scumpa! E tati goala, dar are si din trasaturile tale. Mi-a placut caruciorul, tare fain si modern. Si iesirile voastre la terase, cu prietenii! Super.

Gata, ma pun si eu sa vad ceva film, ca voi toate dormiti si e plictiseala mare de una singura.

Va doresc o zi minunata!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mama si pisa, mai esti treaza?
Apropo de poze, eu una m-as bucura sa va vedem si pe voi. Daca se poate, posteaza pozici, si povesteste-ne mai multe despre tine, sa ne cunoastem mai bine.

Cluaucia, ti-am admirat fetitele, sa-ti traiasca!

Luto, all ok? Ca v-am vazut scurt doar, ieri, si pe tine si pe Monica.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa
Poate ca e mai bine sa reiei sedintele foto atunci cand ea e treaza, cand priveste drept in obiectiv si cand pare a avea o atitudine fata de spatiile in care e plasata. Pentru ca altfel, din pacate, e ca un obiect pe care il manipulezi dupa bunul plac, si nu cred ca asta vrei sa se inteleaga din aceste poze.
Dar, si aici insist, chiar daca pare deplasat, renunta cu totul la ideea cu masina de spalat! Sterge imaginile acelea.
Te sarut si astept imagini noi cu fetita ta gingasa!

Buna!
Multumim de complimente :)
Referitor la observatiile tale, ce pot sa zic? Am mentionat eu ceva de simtul umorului.. Cine- l are, are.. Apoi faptul ca ea doarme, ei bine, toate pozele sunt facute in 10 minute, intr-o dupa-amiaza.. Mi s-a parut funny sa o bag in valiza si in masina de spalat, tocmai pt ca dormea. Daca ai rabdare sa vezi tot albumul o sa vezi ca fetita mea chiar participa si interactioneaza. Sunt multe poze de la cateva zile in care rade de-a dreptul, nu este un obiect.
Dar, bineinteles, suntem diferiti si poate ce mi se pare mie funny pe tine te ingrozeste. Imi cer scuze daca va deranjeaza pozele, daca vreti intr-adevar, le sterg. Sau mai bine ma ignorati si gata.
Noi va pupam pe toate. O zi frumoasa sa aveti.

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata si de la noi.

Azi ne-am trezit bine dispusi, desi muciosi, in rasete si gangureli (desi mami ar mai fi vrut sa doarma ). Imi dadea picioare in burta doar doar ma trezesc si vorbesc cu el. CUm am deschis ochii mi-a tras un zambet de m-a lesinat . Acum l-am pacalit sa mai doarma putin sa apuc si eu sa pap si sa dau raportul .

AM vrut sa scriu si aseara dar dupa ce am citit a intrat forumul in revizie tehnica .

happy_uka, foarte tari pozele. Am ras de numa la cele cu Carina in masina de spalat

Am vazut pitica minunata de crocodana . Tare frumoasa si expresiva. AM vazut pe Alex de raluk dulce foc si o familie MINUNATA, o mamica implinita si linistita . Am vazut baieti frumosi de mely si printese asemenea de claucia . DE pozele Nelei nu mai vorbesc .
Personal am mai vazut doi flacai frumosi ai odiseei

MAnga, sa sti ca si al meu a avut o perioada in care facea asa mult kk de innebunisem cate scutece schimbam. Se ducea baxul in cateva zile. Atata timp cat nu e diareic, nu si-a schimbat culoarea iar el e vesel si nu molatec nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. DAr pt linistea ta suna health visitor0ul sau ce aveti voi acolo.

Referitor la cum imbracati bebeii cred ca depinde mult de ei. Al meu e friguros. EU il tin in body maieu, body cu maneca lunga si pantaloni cu botosi incorporati iar noaptea in salopeta intreaga si in sacul de dormit. DAr cand il dezbrac sa-i schimb pamersul saracului i se face pielea de gaina. Cred ca la mine e si mai frig pt ca sunt pe colt iar blocul nu e prea bine izolat...

Nu mai tin minte ce am mai citit, stiu ca vroiam sa mai raspund la alt subiect dar am uitat de aseara pana acum

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Doarme toata lumea??

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu nu dorm...si va citesc.... si am si eu o problema...
Bebele meu plange de rupe la schimbat...de haine, de pampers, nu conteaza....cum ii dau jos pantalonasii incwepe sa urle...dar urlete isterice, pana se face mov...cum il imbrac si il iau in brate gata...nu il mai doare nik...
Eu stiam ca bebelusilor de place in pielea goala...ce ma fac eu cu al meu?

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza
Ce tare a fost Dragoselu' de dimineata...sa o trezeasca el pe mami sa sa-i zambeasca...
deci Monica te-ai intalnit cu mimikosiice fac?cum mai sunt?
Transmite-i mamicii ca ne e dor de ea si o asteptam cu drag cand poate sa ne onoreze cu 2-3 vorbe

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

x_ggg,imi pare tare rau ca plange puiul,nush ce sa-ti zic Razvi adora sa fie schimbat,cum incep sa trag de hainute cum e cu gura pana la urechi

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

xgg, la fel facea si al meu la inceput. Rabdare si tutun. O sa isi revina cand mai creste. Si Dragos urla si la schimbat, si la imbracat si la dezbracat si la baie si la masaj si in brate si in si in cap, oricum il puneam. S-a adaptat el mai greu. Doar la san nu plangea, in rest... vai de mine

mely, nu m-am intalnit cu mimikosi (recunosc insa ca am vazut pozici )dar cand mai vorbesc cu ei le transmit

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput